Voss

Reiseguide
Bilde levert av Myrkdalen Mountain Resort
Voss er et av Norges mest kjente vintersportssteder. En dag i solen i dette anlegget er den perfekte måten å tilbringe en vinterdag på.

Det er liten tvil om at ski er en av de aller mest populære aktivitetene i Norge, og Voss har et av landets beste anlegg. I tillegg til et flott skianlegg, er bygda kjent for Ekstremsportveko, som tiltrekker seg deltakere og tilskuere fra hele verden. Om sommeren kan en reise til Voss by på alt fra rafting og fallskjermhopping –ta kontakt med Skydive Voss –til golf og flotte turmuligheter.

Voss er en kommune i Hordaland, hvor Vossevangen er det administrative senteret. Ta turen til Vossevangen for å oppleve det beste Voss har å by på.

Besøker du Voss om vinteren, må du få med deg Voss Skisenter. Anlegget har over 20 nedfarter og 10 heiser totalt. Du finner alt fra nybegynnerløyper til krevende løyper i anlegget, som også har varmestuer, restauranter og gode muligheter for afterski.

Om sommeren arrangeres Ekstremsportveko, en uke fylt med ekstremsporter og underholdning i månedsskifte juni/juli. Få med deg denne hvis du besøker Voss i dette tidsrommet, det er nemlig litt av en opplevelse! Ellers er det gode turmuligheter i området rundt Voss, så ta kontakt med Visit Voss, som er byens turistinformasjon, for å skaffe kart og få forslag til gode turmuligheter.

Reiser du med barn, vil du sette pris på det gode tilbudet Voss har for de små. De kan prøve seg på alt fra rebusløyper til turorientering med kart og kompass – en lærerik opplevelse. Er barna ute etter litt spenningen, tar du dem med på rappellering – som kanskje kan virke litt skummelt til å begynne med, men som gir en veldig mestringsfølelse når de får det til.

En ferie til Voss og Vossevangen er perfekt for deg som er aktiv. Pakk med deg skiutstyr eller tursko, og forbered deg på flotte naturopplevelser. Det er et lite sted, men du kan finne overnatting på hotell, i hytter eller på et vandrerhjem i Voss. Det er et ungt miljø i Voss, noe som sørger for en livlig stemning i byen og et bra uteliv. Sørg for å få med deg afterski etter en dag i skibakken, det kan fort ta helt av!

Park Hotel Vossevangen
Park Hotel Vossevangen
3 out of 5
3 Uttrågata, Voss
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 707 kr per natt fra 9. jul. til 10. jul.
1 707 kr
per natt
9. jul.–10. jul.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Voss, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost ...