Spahoteller i Bergen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Populære Spahoteller i Bergen

Clarion Collection Hotel Havnekontoret
4 out of 5
Slottsgaten 1, Bergen
1 386 kr
per night
Jan 3 - Jan 4
4.4/5Wonderful! (463 anmeldelser)

"Kanskje for å være en natt så berørte jeg umiddelbart heisen og kunne ikke sove godt. Dusjsåpe skal være nøytral og ikke duftende for kvinner, jeg er en mann, bortsett fra at det ikke er noen hårsjampo."…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Clarion Hotel Bergen Airport
4 out of 5
Flyplassvegen 551, Bergen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 153 kr
per night
Dec 26 - Dec 27
4.5/5Wonderful! (630 anmeldelser)
Forever to check in

"Very good stay. took FOREVER to check in. long queue and the automated check in machines did not work (for the 2nd time). Perhaps because i booked via hotels.com but very annoying to spend 45 minutes to check in with meetings lined up. All else was good, room, bed, faciliteis etc."…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2019

Clarion Hotel Bergen Airport
First Hotel Bergen Marin
4 out of 5
Rosenkrantzgaten 8, Bergen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
844 kr
per night
Jan 1 - Jan 2
3.9/5Very Good! (1,328 anmeldelser)

"Hyggelige betjening,OK rom og frokost,sentralt,og vanndispenser og kaffi automat i resepsjon"…"

Anmeldelse skrevet 31. okt. 2019

First Hotel Bergen Marin
Magic Hotel Xhibition
3.5 out of 5
Småstrandgaten 3, Bergen, Hordaland
879 kr
per night
Jan 12 - Jan 13
3.9/5Good! (358 anmeldelser)
Bra beliggenhet, ikke frokost

"+ : Flott beliggenhet, rent og pent - : Ikke frokost, innsjekk i et kjøpesenter, lite entusiastisk resepsjonist"…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Magic Hotel Xhibition
Scandic Kokstad
3.5 out of 5
Kokstadflaten 2 Kokstad, Bergen, Hordaland
944 kr
per night
Jan 3 - Jan 4
3.9/5Good! (678 anmeldelser)

"Bra treningsrom og bra utvalg på frokost. Grei belligenhet."…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2019

Scandic Kokstad
Thon Hotel Bergen Airport
3.5 out of 5
Kokstadvegen 3, Kokstad, Bergen, Hordaland
984 kr
per night
Dec 20 - Dec 21
4.2/5Excellent! (290 anmeldelser)

"Bra frokost. Kort avstand fra flyplassen. Praktisk beliggenhet"…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2019

Thon Hotel Bergen Airport
Villa Charlotte
5 out of 5
Skipanesvegen 106, Hjellstad, Bergen
Hent priser
4/5Very Good! (32 anmeldelser)
Norges flotteste bed & breakfast hotell !

"Fantastisk flott B&B hotell i særklasse i engelsk herregårdsstil. Nydelig fjordutsikt. Fine rom. Særdeles gode senger (Dux).Svømmebasseng. Herlig frokost av alt hjertet måtte begjære. Flotteste bed & breakfast hotell vi har bodd på. Meget hyggelig vertinne/hotelldirektør. Kan anbefales på det varmeste. ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jun. 2016

Villa Charlotte
Zander K Hotel
3.5 out of 5
Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
965 kr
per night
Jan 1 - Jan 2
4.4/5Wonderful! (1,072 anmeldelser)

"Det ligg sentralt, er rent og hyggelig. Praktisk med bygsrasjen så nært."…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Zander K Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bergen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Spahoteller i Bergen

Spahotell Bergen: Du tenker kanskje ikke først og fremst på Bergen når du skal planlegge spaferien din, men byen har faktisk et variert utvalg av luksuriøse spa og velværemuligheter. Bergen er kjent som regnbyen, og med tanke på at spa betyr helse gjennom vann, er jo et spaopphold i Bergen perfekt! I tillegg til flere hoteller i Bergen med et godt spatilbud, er det også mange frittstående spa rundt om i byen. Du velger selv om du vil bo på et spahotell som ligger sentralt plassert i Bergen, eller om du foretrekker et hotell i litt roligere omgivelser. Bruk kartverktøyet vårt på Expedia.no for å se nøyaktig hvor spahotellene i Bergen ligger, så du kan finne et hotell med perfekt plassering for deg.

Avslapping ved de syv fjell

Bergen er kjent som en av Norges aller vakreste byer, og de syv fjellene som omkranser byen har flott terreng for gåturer og naturopplevelser. Det er en grunn til at vi nevner nettopp dette, for det er ingenting som slår en deilig massasje eller et varmt boblebad etter at du har fått brukt kroppen skikkelig. Ømme muskler får den pleien de trenger og er klare for en ny dag. Spahotellene du finner i Bergen sentrum har ofte 3 eller 4 stjerner, og de tilbyr det meste du forventer at et spahotell skal ha på menyen. Les hotellets beskrivelse for å se nøyaktig hva hoteller tilbyr. Det er for eksempel ikke alle hoteller med spabehandling i Bergen som har basseng, noe du kanskje ønsker.

Tilbaketrukken spa-opplevelse

Dersom du ikke vil bo midt på Torgalmenningen, men heller vil bo litt tilbaketrukket fra området alle turistene holder til på dagtid, er Clarion Collection Hotel Havnekontoret et godt valg. Det ligger helt i enden av den berømte Bryggen i Bergen, og fra hotellet har du flott utsikt over Vågen. I tillegg til eget treningsrom for hotellets gjester, har hotellet også en egen relax-avdeling. Her er det dusjer og en flott badstue, så gjestene virkelig kan slappe av. Det er også et behandlingsrom, hvor man få utført en rekke forskjellige behagelige behandlinger.

Spa-hotell midt i Bergens hjerte

De fleste av byens spa-hoteller ligger som nevnt i selve hjerte av Bergen – rundt Torgalmenningen. Blant de mest kjente attraksjonene minutter fra dette torget, kan vi nevne Fisketorget, Bryggen og Fløibanen. Det er flere forskjellige hoteller å velge mellom, og nedenfor kan du lese litt mer om det mest populære spa-hotellet av disse.

Radisson Blu Hotel Norge, Bergen er et flott hotell med 4 stjerner. Det er meget godt utstyrt, og har alt du måtte ønske deg for et spa-opphold. I hotellets spa og fitnessavdeling, Hammam SPA, finner du blant annet Bergens eneste hotellbasseng, et boblebad, en flott badstue og solarium. I tillegg er det et utvalg med treningsapparater, for den som vil holde seg i form under oppholdet. Hammam SPA er inspirert av Middelhavets thalassoterapi, og byr på en rekke forskjellige behandlinger.

Spa-opplevelser like ved flyplassen

Rett ved byens flyplass, Flesland, ligger hotellet Clarion Hotel Bergen Airport. Hvis du bare skal mellomlande i byen eller ikke har tenkt deg inn til sentrum, er dette hotellet et godt alternativ dersom du setter pris på velvære. I øverste etasje av hotellet finner du relax-avdelingen Pause, hvor det blant annet er badstue og dampdusj. Det er også et eget treningsområde, hvor du har utsikt mot flyene som lander og letter.

Hotellbestilling: Bergen

Søk etter et hotell i Bergen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Bergen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Bergen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bergen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bergen for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Bergen. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Bergen.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Bergen