Starten på sidens hovedinnhold

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Se prisene på hoteller i Bergen

I kveld 24. jul. - 25. jul.
Denne helgen 26. jul. - 28. jul.
Neste helg 2. aug. - 4. aug.

Populære Spahoteller i Bergen

Vis alle de 144 overnattingsstedene i Bergen

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Clarion Collection Hotel Havnekontoret
3.5 av 5.0 Slottsgaten 1, Bergen
Gratis avbestilling
4,4/5 (411 anmeldelser)
1 944 kr per natt for 2 gjester

Greit hotell, sentralt beliggende på Bryggen. Helt riktig rangert med 3,5 stjerner. Etter prisen, så hadde jeg litt større forventninger.

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2019
Clarion Hotel Bergen Airport
Clarion Hotel Bergen Airport
4.0 av 5.0 Flyplassvegen 551, Bergen
Gratis avbestilling
4,4/5 (559 anmeldelser)

Flott, funksjonelt og stilig hotell. Alt fungerte som det skulle.

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2019
First Hotel Bergen Marin
First Hotel Bergen Marin
4.0 av 5.0 Rosenkrantzgaten 8, Bergen
Gratis avbestilling
3,9/5 (1302 anmeldelser)
1 196 kr per natt for 2 gjester

Dette hotellet ligger i en rolig gate og sengene var fantastiske. Fin frokost og hyggelig personale. Bra med restauranter i nærheten. Kommer gjerne tilbake til Bergen - helst i pent vær!!

Anmeldelse skrevet 19. apr. 2019
Magic Hotel Xhibition
Magic Hotel Xhibition
3.5 av 5.0 Småstrandgaten 3, Bergen, Hordaland
Gratis avbestilling
3,9/5 (286 anmeldelser)
1 214 kr per natt for 2 gjester

Savnet et sted å spise frokost . Ellers vsr det helt greit og fin beliggenhet

Anmeldelse skrevet 3. mai 2019
Scandic Kokstad
Scandic Kokstad
3.5 av 5.0 Kokstadflaten 2 Kokstad, Bergen, Hordaland
Gratis avbestilling
3,8/5 (591 anmeldelser)

Vi syntes at alt var godt bortset fra, at det var alt for koldt i restsuranten, vi frøs mens vi skyndte os at spise. Også skal tages i betragtning, at vi kom om eftermiddagen og rejste igen tidligt næste morgen

Anmeldelse skrevet 18. mar. 2019
Thon Hotel Bergen Airport
Thon Hotel Bergen Airport
3.5 av 5.0 Kokstadvegen 3, Kokstad, Bergen, Hordaland
Gratis avbestilling
4,3/5 (232 anmeldelser)
984 kr per natt for 2 gjester

Flott hotell.

Anmeldelse skrevet 13. apr. 2019
Villa Charlotte
Villa Charlotte
5.0 av 5.0 Skipanesvegen 106, Hjellstad, Bergen
Gratis avbestilling
3,9/5 (25 anmeldelser)
2 800 kr per natt for 2 gjester

Fantastisk flott B&B hotell i særklasse i engelsk herregårdsstil. Nydelig fjordutsikt. Fine rom. Særdeles gode senger (Dux).Svømmebasseng. Herlig frokost av alt hjertet måtte begjære. Flotteste bed & breakfast hotell vi har bodd på. Meget hyggelig vertinne/hotelldirektør. Kan anbefales på det varmeste. ...

Anmeldelse skrevet 8. jun. 2016
Zander K Hotel
Zander K Hotel
3.5 av 5.0 Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
Gratis avbestilling
4,5/5 (822 anmeldelser)
1 300 kr per natt for 2 gjester

Bra opphold, litt trangt til frokost. Greie personale.

Anmeldelse skrevet 21. mai 2019
Kart

Nylig bestilte hoteller i Bergen

Zander K Hotel
3.5 av 5.0
Siste bestilling: 47 minutter siden
Thon Hotel Bergen Airport
3.5 av 5.0
Siste bestilling: 12 timer siden

Reiseguide: Spahoteller i Bergen

Spahotell Bergen: Du tenker kanskje ikke først og fremst på Bergen når du skal planlegge spaferien din, men byen har faktisk et variert utvalg av luksuriøse spa og velværemuligheter. Bergen er kjent som regnbyen, og med tanke på at spa betyr helse gjennom vann, er jo et spaopphold i Bergen perfekt! I tillegg til flere hoteller i Bergen med et godt spatilbud, er det også mange frittstående spa rundt om i byen. Du velger selv om du vil bo på et spahotell som ligger sentralt plassert i Bergen, eller om du foretrekker et hotell i litt roligere omgivelser. Bruk kartverktøyet vårt på Expedia.no for å se nøyaktig hvor spahotellene i Bergen ligger, så du kan finne et hotell med perfekt plassering for deg.

Avslapping ved de syv fjell

Bergen er kjent som en av Norges aller vakreste byer, og de syv fjellene som omkranser byen har flott terreng for gåturer og naturopplevelser. Det er en grunn til at vi nevner nettopp dette, for det er ingenting som slår en deilig massasje eller et varmt boblebad etter at du har fått brukt kroppen skikkelig. Ømme muskler får den pleien de trenger og er klare for en ny dag. Spahotellene du finner i Bergen sentrum har ofte 3 eller 4 stjerner, og de tilbyr det meste du forventer at et spahotell skal ha på menyen. Les hotellets beskrivelse for å se nøyaktig hva hoteller tilbyr. Det er for eksempel ikke alle hoteller med spabehandling i Bergen som har basseng, noe du kanskje ønsker.

Tilbaketrukken spa-opplevelse

Dersom du ikke vil bo midt på Torgalmenningen, men heller vil bo litt tilbaketrukket fra området alle turistene holder til på dagtid, er Clarion Collection Hotel Havnekontoret et godt valg. Det ligger helt i enden av den berømte Bryggen i Bergen, og fra hotellet har du flott utsikt over Vågen. I tillegg til eget treningsrom for hotellets gjester, har hotellet også en egen relax-avdeling. Her er det dusjer og en flott badstue, så gjestene virkelig kan slappe av. Det er også et behandlingsrom, hvor man få utført en rekke forskjellige behagelige behandlinger.

Spa-hotell midt i Bergens hjerte

De fleste av byens spa-hoteller ligger som nevnt i selve hjerte av Bergen – rundt Torgalmenningen. Blant de mest kjente attraksjonene minutter fra dette torget, kan vi nevne Fisketorget, Bryggen og Fløibanen. Det er flere forskjellige hoteller å velge mellom, og nedenfor kan du lese litt mer om det mest populære spa-hotellet av disse.

Radisson Blu Hotel Norge, Bergen er et flott hotell med 4 stjerner. Det er meget godt utstyrt, og har alt du måtte ønske deg for et spa-opphold. I hotellets spa og fitnessavdeling, Hammam SPA, finner du blant annet Bergens eneste hotellbasseng, et boblebad, en flott badstue og solarium. I tillegg er det et utvalg med treningsapparater, for den som vil holde seg i form under oppholdet. Hammam SPA er inspirert av Middelhavets thalassoterapi, og byr på en rekke forskjellige behandlinger.

Spa-opplevelser like ved flyplassen

Rett ved byens flyplass, Flesland, ligger hotellet Clarion Hotel Bergen Airport. Hvis du bare skal mellomlande i byen eller ikke har tenkt deg inn til sentrum, er dette hotellet et godt alternativ dersom du setter pris på velvære. I øverste etasje av hotellet finner du relax-avdelingen Pause, hvor det blant annet er badstue og dampdusj. Det er også et eget treningsområde, hvor du har utsikt mot flyene som lander og letter.

Hotellbestilling: Bergen

Søk etter et hotell i Bergen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Bergen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Bergen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bergen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bergen for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Bergen. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Bergen.