Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Richard Reakes på trover

Hoteller i Stord

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Stord

Stord Hotell
3.5 out of 5
Kjøtteinsvegen 67, Stord
Hent priser
5 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (335 anmeldelser)

"Alt helt topp! God frokost. Stort rom og godt og varmt på badet. Hyggelig personale."…"

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2019

Stord Hotell
Almaas Hotell Stord AS
3 out of 5
Kjoetteinsvegen 60, Postboks 179, Stord
Prisen er 990 kr per natt
4.94 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (102 anmeldelser)
Helt ok

"Greit og rimelig hotel. Hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2020

Almaas Hotell Stord AS
8 Person Holiday Home in Stord
3.5 out of 5
KATTNAKKEVEGEN 81, Stord, Vestland
Hent priser
3.07 km fra sentrum
8 Person Holiday Home in Stord
8 Person Ferie Hjemme i Stord
KATTNAKKEVEGEN 81, Stord, Vestland
Hent priser
3.07 km fra sentrum
8 Person Ferie Hjemme i Stord
Nordhuglo-leilighet, Soveplass til 6 med Gratis Wifi
Apartment Huglavika in Huglo - 4 Persons, 2 Bedrooms
Nordhuglo-leilighet, Soveplass til 4 med Gratis Wifi
Apartment Gurevika in Huglo - 6 Persons, 3 Bedrooms
Familievennlig Møbl Hytte i Stille Omgivelser . 8 Pers Badstue og Boblebad
Kattnakkevegen 81, Lundarstøl, 5411 Stord, Stord, Vestland
Hent priser
3.07 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (9 anmeldelser)
Fin hytte, gode fasiliteter.

"Flott hytte i fine omgivelser. Har det meste man trenger og god kontakt med utleier. Stor sannsynlighet for at vi kommer tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2018

Familievennlig Møbl Hytte i Stille Omgivelser . 8 Pers Badstue og Boblebad
3 Roms Overnatting i Stord
Frland, Stord, Vestland
Hent priser
3.17 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Stord
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Stord
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Stord

Hotell Stord: Stord er et forholdsvis lite sted, så det finnes kun et svært begrenset antall hoteller her. Du kan velge mellom å bo på et 3-stjerners hotell eller et forretningshotell, men du bør være ute i god tid om du skal sikre deg et hotellrom her i sommersesongen.

Stord: Vill og vakker natur ved kysten

Stord ligger ved kysten i Hordaland og midt mellom Bergen og Haugesund og har i underkant av 20 000 innbyggere. Det finnes levninger helt fra bronsealderen i dette området, men det er først i nyere tid at Stords innbyggertall har vokst til noe av betydning. I 1997 fikk Stord kommune bystatus, og handels- og servicenæringene er blitt bykommunens viktigste inntektskilde. Den beste tiden av året å dra hit på, er i juli og august, når den gjennomsnittlige temperaturen er på sitt høyeste.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Stord

Selv om Stord ikke er noe stort sted, finnes det flere attraksjoner du kan oppleve og en rekke aktiviteter du kan drive med her. Du kan for eksempel dra til Sunnhordland folkemuseum, hvor du kan se hvordan folk levde i dette området før i tiden. Det finnes dessuten en egen tekstilsal her hvor du kan se flere hundre år gamle drakter og bunader.

Er du kunstinteressert, kan i tillegg en tur fra ditt overnattingssted til Galleri Giga være noe for deg. Dette lille galleriet viser ikke bare spennende kunst, men det arrangeres også konserter og andre kulturelle arrangementer her fra tid til annen.

Det er likevel først og fremst de mange fysiske aktivitetene du kan drive med her, som lokker mange. Det finnes blant annet en golfbane du kan spille på, det arrangeres guidede fisketurer langs kysten, og du kan ta deg en vandretur eller bli med på en organisert tur på beina i dette flotte, ville landskapet. På solfylte dager i de varmere månedene i året kan det dessuten være en god idé å ta båt over til noen av de andre øyene i nærheten og utforske disse.

Mat og uteliv

Du finner flere typer spisesteder i Stord, og mange av dem befinner seg i sentrum og i nærheten av rådhuset og kjøpesenteret i Leirvik. Når du først har tatt inn på ett av Stords overnattingssteder bør du uansett ikke gå glipp av muligheten til å smake et ferskt fiskemåltid her.

Utelivet i Stord er ikke særlig livlig sammenliknet med utelivet i noen av de større byene i nærheten, som Haugesund og Bergen, men det finnes likevel noen barer og puber i Leirvik.

Dra på shopping fra ditt hotell i Stord

Stord er ikke stedet for de helt store shoppingopplevelsene, men det finnes noen butikker i Leirvik, hvor det også ligger et kjøpesenter. Litt utenfor Lairvik ligger det et annet, litt mindre kjøpesenter. Hvis shopping er viktig for deg, kan du også satse på å ta en dagstur til butikkene i Haugesund eller Bergen, som det går busser til og fra.

Hotellbestilling: Stord

Søk etter et hotell i Stord. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Stord ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Stord.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Stord. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Stord for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Stord. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Stord?
Almaas Hotell Stord AS er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis parkering. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Stord Hotell og Grand Hotell Stord.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Stord hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Stord.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Stord?
Langenuen Motel og Camping er et populært valg for familier på Expedia. Dette overnattingsstedet kan blant annet friste med gratis parkering og vaskeritjenester. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Almaas Hotell Stord AS og Stord Hotell.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Stord?
Stord Hotell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og senger med overmadrass. Grand Hotell Stord er også et alternativ hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste golfhotellet i Stord?
Almaas Hotell Stord AS er et populært overnattingssted 3 stjerner. et hotell kan dessuten friste med golfbane i nærheten og wi-fi. Hvis du vil bo nær en golfbane når du først er her, er Stord Hotell også et bra valg. Du kan spille golf på Stord golfklubb i løpet av ferien.

Nylige anmeldelser i Stord

Flere reisealternativer