Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Bergen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Bergen

Comfort Hotel Bergen
3.5 out of 5
Strandgaten 190, Bergen, Hordaland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
999 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
0.58 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (1,177 anmeldelser)

"Sentralt, hyggelig personale, enkel innsjekking. Flott frukost."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Comfort Hotel Bergen
Quality Hotel Edvard Grieg
3.5 out of 5
Sandsliaasen 50, Bergen
940 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
11.37 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (727 anmeldelser)
Topp Hotel Edvard Grieg

"Dette hotellet må anbefales.Heilt glimrande..Fint rom Kjempegod frokost ..Kunne berre tenkt ei kanne kaffi på rommet..Heilt topp..fin beliggenhet.."…"

Anmeldelse skrevet 22. des. 2019

Quality Hotel Edvard Grieg
Comfort Hotel Bergen Airport Terminal
3.5 out of 5
Lønningsvegen 45, Bergen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 149 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
12.95 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (434 anmeldelser)
Kan anbefalast!

"Ikkje noko å klage på, og bra med miljøfilosofien!"…"

Anmeldelse skrevet 14. nov. 2019

Comfort Hotel Bergen Airport Terminal
Clarion Hotel Bergen Airport Terminal
4 out of 5
Flyplassvegen 551, Bergen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 240 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
12.57 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (675 anmeldelser)

"Veldig foenøyd med hotellet og restauranten. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2020

Clarion Hotel Bergen Airport Terminal
Hotel Oleana
4 out of 5
Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
1 175 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.21 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (667 anmeldelser)

"Dette var ein utrulig fin tur mykje takket være hotel Oleana. Har valgt dette hotellet to ganger og kommer til å velge det igjen. Gjennomført stil, god frokost og ypperlig service."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Hotel Oleana
Clarion Hotel Admiral
4 out of 5
C. Sundts gate 9, Bergen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 220 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
0.36 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (711 anmeldelser)

"Likte beliggenheita til hotellet. Godt utvalg til frokosten. Fin atmosfære i restauranten."…"

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2020

Clarion Hotel Admiral
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
4 out of 5
Dreggsallmenningen 1, Bergen
1 134 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.51 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (3,326 anmeldelser)

"Det er en knapp til å slå av lampen ved sengen på rom 516. Den er trykket så langt inn at den er brukket .( var sånn da vi kom) Dette lovet man å fikse-på vår 2. dag. Det har ikke skjedd. Ellers så gikk jeg ned en vannkoker som ikke holdt å vannet . Den ble erstattet straks . FLOTT"…"

Anmeldelse skrevet 15. feb. 2020

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Clarion Collection Hotel Havnekontoret
4 out of 5
Slottsgaten 1, Bergen
1 490 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
0.53 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (480 anmeldelser)
Julebord i Bergen.

"Julebord på hotellet og en overnatting. God frokost, veldig hyggelig personale og super mat på julebordet. Oppmerksomme og raske servitører. God bar med god plass i foajéen Overnatting i dobbeltrom, litt lite, men helt Ok. Alt i alt en god opplevelse som frister til gjentakelse."…"

Anmeldelse skrevet 14. des. 2019

Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Scandic Ørnen
4 out of 5
Lars Hillesgate 18, Bergen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 319 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
0.7 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,334 anmeldelser)

"Hyggelig personale, reint og god service. Anbefales absolutt😎"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Scandic Ørnen
Zander K Hotel
3.5 out of 5
Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 220 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
0.62 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,212 anmeldelser)

"Fantastisk god service frå servitør og kokk! Utfordring med mat gjorde dei om til ei særs god oppleving. Tusen takk for nydeleg middag, spesialtilpassa gjesten."…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2020

Zander K Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bergen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Bergen

Hotell Bergen: Bergen er Norges nest største by, og er i tillegg et fantastisk utstillingsvindu av norsk kultur. Dette betyr også god tilstrømming av turister, men det er ingen grunn til bekymring for ikke å få et sted å tilbringe nettene. Bergen har nemlig sørget for å ha et bredt overnattingstilbud, og ved siden av de mange hotellene er det også andre overnattingsalternativer. Du vil finne både billig hotell i Bergen, samt de litt dyrere med flere stjerner. Det finnes flest hoteller i Bergen sentrum, og fra disse hotellene har du gangavstand til alle de store attraksjonene, shoppingen og aktivitetene som byen tilbyr. Du kan også finne et hotell utenfor Bergen, noe som kanskje passer bedre dersom du ønsker en billig overnatting eller foretrekker å bo nærmere flyplassen Flesland. Utvalget varierer mellom alt fra billige vandrerhjem i Bergen til de mer eksklusive, samt fra historiske hotellene til de mer moderne. Du vil med andre ord alltid finne et overnattingsalternativ som passer dine behov.

Overnatting Bergen - en by rik på historie og kultur

Bergen var tidligere hovedstaden i Norge, og hele Bergen oser av sterk nasjonal identitet – samtidig som byen også bærer preg av internasjonal innflytelse. Som handelsknutepunkt på vestkysten av Norge har Bergen alltid vært en populær destinasjon. Det er noe med det dramatiske landskapet av høye fjell, sjø og særegen arkitektur som gjør den til en av Norges mest pittoreske byer. Bryggen er også et betydelig landemerke, som ved siden av å by på mye interessant shopping, også står på UNESCOs verdensarvliste. Dette er ikke uten grunn. De gamle bygningene som står her på siden av fjorden er fra tiden da Hanseforbundets eksisterte som var en allianse mellom handelsmenn fra nordeuropeiske byer. Denne delen av Bergen var styrt av disse hanseatiske kjøpmenn i hele 400 år! Gå en tur i de smale gatene, og reis tilbake i tid. Suppler opplevelsen med et besøk på det hanseatiske museum eller Bryggens museum som gir innblikk i hvordan hverdagen var i Norge under middelalderen. Du kan også finne Bergens eldste bygning Mariakirken, og Theta Museet er også å finne på Bryggen som forteller historien om motstandsbevegelsen under 2. verdenskrig. Er du interessert i å lære mer om Bergens og Norges historie bør du altså lete etter hoteller i nærheten av bryggen.

Bergen sentrum er ikke stort, selv om det rommer mye. Begynn med å ta Fløibanen opp i høyden for å få oversikt over byen, før du tar turen til naturskjønne Nordnes eller gjennom sentrum opp mot Nygårdshøyden. Sandviken, rett utenfor sentrum, er også et sted for lange spaserturer, med sin sjarmerende bebyggelse av små hvite hus. På Bryggen eller Torgallmenningen kan du være sikker på at det finnes yrende folkeliv og ting som skjer.

Opplevelser utenfor ditt hotell i Bergen

En reise til Bergen byr på mange sjarmerende puber og barer spredt rundt omkring i byen. Langs Bryggen og På Zachariasbryggen er det i tillegg flott utsikt mot sjøen. Bergen er også kjent for å ha en god utelivsscene, med mange kjente DJ-er. Om sommeren er det ofte store konserter på Koengen eller på Brann Stadion, og hvis du oppsøker Hulen på Nygårdshøyden, kan du oppleve konserter inne i et autentisk – ja – hulemiljø.

Bergen, og spesielt Bryggen, er et mekka når det kommer til suvenirer og særegen norsk design. Er du ute etter pynteartikler til hjemmet, kunst, design og håndverk, er det ingen grunn til å lete videre. Flere butikker på Bryggen formidler også ullplagg og annen typisk norsk design. Det finnes også store kjøpesentre innenfor sentrumskjernen, så vel som mindre butikker. Utforsk gatene rett utenfor sentrum, så kan det hende du finner butikker som selger kule retroplagg, LP-er eller andre spennende ting.

Opplev en spektakulær utsikt over fjord og fjell fra Ulriken eller Fløyen, hvor turen opp er en like stor del av attraksjonen. Utforsk gjerne også turstiene innover fjellet hvis du har god tid. Oppsøk Akvariet på Nordnes og se matingen av selene live. Besøk Troldhaugen rett utenfor sentrum, hjemmet til Edvard Grieg, som i dag også er et museum. På KODE-kunstmuseene i Bergen kan du la deg fascinere av kunst og design, fra Munch til Picasso – alt i sentrum. Sagt med andre ord, mangler det ikke på ting å gjøre når du besøker eller er på overnatting i Bergen

Transport til og rundt omkring i Bergen

Fly til Bergen går ofte fra norske storbyer, og du kan også ta hurtigbåt fra Stavanger eller kjøre over fjellet fra Oslo-området. Kollektivtransporten i byen er godt utbygd, men vil du ha leiebil i Bergen kan du ordne deg det på Flesland eller på et av de mange stedene i sentrum.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Bergen?
Opus XVI er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare 8 minutter å gå til Bryggen. Noen andre gode valg basert på anmeldelser fra reisende er Scandic Flesland Airport og Citybox Bergen.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bergen hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Bergen.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Bergen?
Basert på anmeldelser er Scandic Byparken et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. To budsjettvennlige alternativer er First Hotel Bergen Marin og Thon Hotel Bergen Airport.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Bergen?
P-Hotels Bergen er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis wi-fi. Andre alternativer hvis du skal reise med barn, er Scandic Kokstad og Hotel No13. Attraksjoner som Fløybanen og Bryggen passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Bergen?
First Hotel Bergen Marin er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med flatskjerm-TV og en bar. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Clarion Collection Hotel Havnekontoret og Det Hanseatiske Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Bergen?
Clarion Collection Hotel Havnekontoret er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er First Hotel Bergen Marin og Scandic Flesland Airport.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Bergen?
Opus XVI er et populært overnattingssted 3-stjerners og privat strand. hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis parkering. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Møhlenpris badeplass eller Helleneset.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Bergen?
Scandic Ørnen har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Et annet eksklusivt overnattingssted for reisen din er Clarion Collection Hotel Havnekontoret.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Bergen?
Det Hanseatiske Hotel er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både 3 restauranter og en bar. Clarion Collection Hotel Havnekontoret og Hotel No13 er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet i Bergen for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Augustin Hotel er et populært overnattingssted 3-stjerners og historisk preg. hotell kan blant annet friste med gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil lære mer om stedets historie, er Comfort Hotel Bergen og Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Du kan også besøke kjente landemerker som Bryggen, Torgalmenningen og Håkonshallen.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Bergen?
Historiefantaster kommer til å like Bergen, og reisemålet byr dessuten på sjømatrestauranter, shoppingmuligheter og omvisninger, som de besøkende liker godt. Denne byen med fotgjengervennlige gater kan også skilte med interessante museer, kafeer og fjell. Noen av byens mest populære attraksjoner er Bryggen og Hurtigrutekaien. I Bergen kan du velge mellom 150 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Bergen?
Byen er godt kjent for interessante museer og konserter samt kulturelle attraksjoner som Det Hanseatiske Museum, Lepramuseet og Bryggens Museum. Attraksjoner som Fløybanen, Bryggen og Akvariet i Bergen er moro for barn i alle aldre. Her finner du dessuten historiske plasser og severdigheter som Bryggen, Torgalmenningen og Håkonshallen.

Nylig bestilte hoteller i Bergen

Nylige anmeldelser i Bergen

Flere reisealternativer