Billige flybilletter til Stord

Billige flyreiser til Stord

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 122 kr for enveisflyvninger og 243 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Fly til Stord

Fly til Stord

Stord ligger vest i Norge og er en bykommune i Hordaland. Området omfatter de tre større øyene Stord, Huglo og Føyno samt en rekke mindre øyer og holmer. Kommunesenteret er Leirvik, og det er også her de fleste bor. Det er mye flott natur i området, og mange reiser til Stord for å oppleve naturen. Stord har sin egen flyplass, Stord lufthavn, Sørstokken, men det er begrenset med flyvninger til flyplassen – les mer om dette nedenfor.

Dersom du bruker Expedia når du skal bestille flybilletter og hotell på Stord er det penger å spare –Expedia sørger nemlig for å finne de billigste flybillettene og hotellrommene til deg. Det hele er veldig enkelt og gjort på 1-2-3, så hvorfor ikke slå til og bestiller turen i dag?

Attraksjoner på Stord

Kommer du båtveien til Stord er det vanskelig å ikke få med seg Storddøra. Dette er en høy skulptur som ligner på en dør. Skulpturen er laget av den kjente skulptørkunstneren Sissel Tolaas. Dersom du liker å besøke museum, kan Stord friste med Sunnhordland Folkemuseum. Her kan du se flere gamle hus fra området, blant annet Ådlandstova fra rundt år 1400. Ellers er det som nevnt mye fin natur i området, så hva med båtsightseeing en dag? Da får du sett flere av de flotte øyene som er en del av Stord, samtidig som du nyter det gode været og den friske sjøbrisen.

Flyreiser til Stord fra flyplasser i Norge

Du har valget mellom å fly til den lille flyplassen på Stord eller til Bergen Lufthavn, Flesland når du skal til Stord. Mens det er flere flyvninger daglig fra alle de store flyplassene i Norge til Bergen, er det mange færre flyvninger til Stord. Det er flyrute fra Oslo og Stavanger til Stord, men det er svært få flyvninger. Bruker du Expedia.no vil du enkelt og greit finne billige flybilletter til Bergen – som nok er det mest realistiske alternativet.

Stord lufthavn, Sørstokken

Dette er en liten flyplass med en relativt kort rullebane, det er derfor begrenset hvor store fly som kan lande på flyplassen. Det er dårlig med fasiliteter på flyplassen, og ingen restaurant hvor man kan kjøpe mat.

Fra flyplassen til Leirvik er det i overkant av 12 kilometer. Dersom du skal ha leiebil på Stord er det mulig å få ordnet med dette på flyplassen. Det går buss fra flyplassen inn til Leirvik. Avgangene til bussen er koordinert med flyene som lander på flyplassen.

Bergen Lufthavn, Flesland

Denne flyplassen er blant de største flyplassene i Norge, og har det meste av det du forventer å finne på flyplassen. Det er flere forskjellige matsteder i ankomst og avgangshallen. Flyplassen ligger i overkant av 80 km fra Stord, så det er et stykke å kjøre videre når du lander i Bergen.

For å tilbakelegge distansen fra flyplassen til Stord, har du valget mellom leiebil og buss. Bussene går ganske jevnlig, men du gjør nok lurt i å sjekke opp rutetidene så du kan planlegge tidspunktet du lander i forhold til når bussen går.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Stord?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Stord (SRP-Sørstokken).
Hvor langt er det til Stord (SRP-Sørstokken) fra sentrum av Stord?
Hvis du bor i sentrum av Stord, er du der på kort tid etter at du har landet på Stord (SRP-Sørstokken). Terminalen ligger bare 8 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Stord nå?
Sørg for at turen til Stord går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Stord?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Stord, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stord med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Stord, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Stord?
Bestiller du billett til Stord, vil du sannsynligvis ankomme til Bergen (BGO-Flesland) (55 km fra sentrum). Stord (SRP-Sørstokken) (8 km fra sentrum) er den andre hovedflyplassen i byen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Stord?
Det finnes totalt 17 flyselskaper som forbinder Stord med 51 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Stord?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS betjener de fleste av flyvningene til Stord. De fleste av flyvningene ankommer fra Frogner, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Stord?
Med omtrent 880 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du lande i Stord før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Stord avreise fra?
Flyvninger til Stord fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner, er de mest populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Stord?
Hvis det er Oslo du reiser fra, må du regne med en flytur på omtrent 56 min før du ankommer Stord. Reiser du fra Bryn, tar det rundt 56 min, og fra Frogner 56 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Stord?
Som alle lure jetsettere vet – ikke bestill for sent. Prisene er vanligvis høyest like før avreisedatoen. Ikke nok med det. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Billettprisene kan variere avhengig av flyplassen du flyr til. Ikke glem å sammenligne priser på tvers av flyselskaper. En annen måte du kan spare penger på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et godt tilbud, er det bare å kjøre på. Grip muligheten når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Stord?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en sømløs flytur hvis du er flink til å organisere på forhånd. Vi har noen gode tips, slik at du får en bra start på ferien til Stord.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Å reise med fly kan være en god opplevelse hvis du pakker med deg de riktige tingene. Først er det lurt å pakke toalettsaker som tannbørste og deodorant samt et klesskift og noe spennende lesestoff. Deretter kan du finne en lomme i kofferten eller bagen til mobillader, daglige medisiner og for eksempel en komfortabel nakkepute. Sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og bankkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du bør pakke større flasker med sjampo og hårspray i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, konfiskeres det i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som en skrutrekker, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, kjemikalier og giftmidler, er heller ikke lov å ha med om bord.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du ha en komfortabel flyreise, bør du tenke på hva slags klær det er lurt å ha på. Lagvis påkledning kan være lurt ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten holder du deg varm hvis det blir kaldt i kabinen. Sko som sandaler og stiletthæler er det best å pakke i den innsjekkede bagasjen. Du bør heller ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Det er mange som har hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodpropptilstand som kommer av lengre perioder med inaktivitet. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å minimere risikoen. Du kan bruke et par gode kompresjonsstrømper, drikke vann ofte samt bevege på ben og føtter. Gå opp og ned midtgangen eller gjør øvelser når du sitter.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Stord?
Hvis du planlegger litt før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at reisen til Stord blir enkel og problemfri. Gå gjennom de beste tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Sørg for at du har pass og ombordstigningskort på et lett tilgjengelig sted. Dette er det første du blir spurt om i kontrollen.
  • Så er det på tide å strippe. På en måte. Du må legge belte, jakke, nøkler og småting som øretelefoner i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Det hele går raskere hvis du tar av dette før det er din tur.
  • Elektroniske duppeditter som telefoner og laptoper må også legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er på nettet igjen om kort tid.
  • Ta ut all gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være lurt å ha på praktiske sko.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Stord
Ankomstflyplass
Flesland
Ankomstflyplassens IATA-kode
BGO
Ankomstby
Bergen
Pris tur-retur
878 kr

Populære flyvninger til Stord

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 122 kr for enveisflyvninger og 243 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle