Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Torrevieja

Leiebil Torrevieja

Torrevieja er en populær turistby i Alicante-provinsen, og har rykte på seg for å være blant de mest internasjonale byene i Europa. En ferie til Torrevieja er perfekt for deg som er på jakt etter flotte strender kombinert med en interessant by som har mye spennende å by på.

Bilutleie Torrevieja – Det er svært gode muligheter til å leie bil i Torrevieja. Selv om henteplassen for leiebilene ikke er midt i sentrum, bruker du ikke mange minutter dit med drosje fra nesten hvor som helst i byen. Hvis du er på jakt etter billige leiebiler i Torrevieja, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet du finner her på Expedia.no.

Hent leiebilen på flyplassen

Når du skal fly til Torrevieja, har du to forskjellige flyplasser å velge mellom: Murcia – San Javie flyplass, som ligger 33 kilometer sør for byen, og Alicante flyplass, som er 43 kilometer nord for Torrevieja. På begge flyplassene er det mange selskaper som driver med bilutleie, så det er ikke noe problem å avtale at en leiebil skal hentes når du lander – noe som er praktisk hvis du uansett hadde tenkt å ha leiebil i Torrevieja. Med leiebil kan du også kjøre helt frem til døren til ditt utvalgte hotell i Torrevieja, noe som er beleilig.

Velg en leiebil som passer for deg

Utvalget leiebiler i Torrevieja er svært godt, og du kan velge mellom en rekke forskjellige typer biler. Hvis du reiser alene eller sammen med en venn eller kjæreste, anbefaler vi at du går for en mindre bil, som biltypen økonomi eller kompakt. Disse bilene er billigere å leie, enklere å finne parkering til og bruker mindre drivstoff. Det er imidlertid ikke alltid du har muligheten til å bestemme selv, og reiser du med hele familien er en større bil nødvendig for å få plass til alle familiemedlemmene og all bagasjen de har med seg.

Et varmere hjem i utlandet

Det du kanskje ikke visste, er at Torrevieja er så populær blant nordmenn at det tidligere var en norsk skole i byen. Denne skolen er nå flyttet til en naboby 10 minutter unna, men det er fortsatt en norsk sjømannskirke i byen. I tillegg er det mulig å få kjøpt norske aviser i byen, du kan med andre ord kose deg på stranden mens du leser VG, Dagbladet eller en av de andre norske avisene som gis ut.

Opplevelser i Torrevieja

Strendene er selvfølgelig de aller viktigste når man reiser på solferie til Torrevieja. I tillegg til bystranden, som ligger på sørsiden av byen, har du La Mata-stranden i nordenden av byen. Det er mulig å parkere ved begge strendene, og siden du har leiebil i Torrevieja kan du for eksempel pakke med deg det som trengs til en piknik. I tilknytning til La Mata-stranden ligger også naturreservatet Laguna de la Mata, hvor det er store gressletter, turstier og et yrende fugleliv. Ta også en tur for å se Las Salinas de Torrevieja, saltslettene området er kjent for.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Torrevieja

Hva er den beste prisen på leiebil i Torrevieja?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Torrevieja .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Torrevieja?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Torrevieja er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Torrevieja?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Torrevieja?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Torrevieja

Utforsk Torrevieja med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!