Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Bilutleie Alicante

Alicante har lenge vært et av favorittreisemålene til nordmenn på jakt etter sol og varme, og det er ingen steder nordmenn har like mange feriehus som i nettopp Alicante. Alicante er en stor by i Spania med over 330 000 innbyggere, og i en så stor by er det naturlig nok ikke noe problem å skaffe seg en leiebil.

Alicante har kystlinje mot Middelhavet, og er på mange måter et drømmested for nordmenn. Sol, fantastiske strender, kafeer, koselige restauranter og en rekke attraksjoner er bare litt av hva du kan oppleve med en pakkereise til Alicante. Det er også mange aktiviteter som passer perfekt for småbarnsfamilier i byen.

Siden nesten alle som drar hit velger å benytte seg av fly til Alicante, er Alicante lufthavn det første møtet de får med Spania, og på flyplassen er det en rekke selskaper som driver med utleie av leiebiler. Dersom du benytter deg av Expedia når du skal ordne deg leiebil, har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Alicante.

Litt mer om Alicante

Alicante har en rekke attraksjoner og severdigheter som turister kan kose seg med. Festningen Castello de Santa Bárbara ruver over byen på den 166 meter høye bakketoppen Benacantil. Den ble bygget på 800-tallet av araberne, og fra toppen av festningen har du fantastisk utsikt ut over byen. Alicante har også en fantastisk havnepromenade og en rekke spennende museer – både for barn og voksne. Med leiebil kan du enkelt komme deg fra ditt hotell i Alicante til attraksjoner i og rundt byen.

Ut på eventyr i leiebilen

Det er rimelig å leie bil i Spania, og veiene er stort sett brede og godt skiltet. De store selskapene innen bilutleie finner du både på flyplassen og i sentrum, og det er en rekke spennende reisemål utenfor byen som fortjener et besøk. Bare det å kjøre langs kysten er en opplevelse i seg selv, med en rekke flotte strender og koselige småbyer hvor man kan stoppe for et måltid eller for å se hva de lokale butikkene har å by på.

Canelobregrottene ligger 24 kilometer utenfor Alicante, 700 meter over havet. Disse katedralaktige grottene er absolutt noe du bør få med deg, og med leiebil er det ikke noe problem å komme seg til dem. Grottene har fantastisk akustikk og enorme stalagmitter og stalaktitter i merkelige former.

Besøk koselige byer rundt Alicante i leiebilen

Det er en rekke koselige byer rundt Alicante som det er vel verdt å besøke. Kjører du rundt 115 km nordover fra Alicante, kommer du til Gandia. Dette er i stor grad en ferieby, og langs strandområdet er det en rekke restauranter, kafeer og barer. Kjører du omtrent 50 km lenger, kommer du til Valencia. Dette er en vakker og gammel by med rundt 800 000 innbyggere. Vi anbefaler at du tar turen innom museumskomplekset Ciutat de de las Artes y las Ciencias.

Shopping i Alicante med leiebilen

Det er mange store kjøpesenter spredt rundt i Alicante, og mange av disse ligger i utkanten eller utenfor byen. Siden kollektivtilbudet ikke er spesielt godt, er det derfor veldig greit å ha tilgang på leiebil dersom man vil shoppe på disse sentrene.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Alicante

Hva er den beste prisen på leiebil i Alicante?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Alicante .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Alicante?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Alicante er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Alicante?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Alicante?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Alicante

Utforsk Alicante med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!