Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Alicante

Vis alle leiebiler i Alicante

Bilutleie Alicante

Alicante har lenge vært et av favorittreisemålene til nordmenn på jakt etter sol og varme, og det er ingen steder nordmenn har like mange feriehus som i nettopp Alicante. Alicante er en stor by i Spania med over 330 000 innbyggere, og i en så stor by er det naturlig nok ikke noe problem å skaffe seg en leiebil.

Alicante har kystlinje mot Middelhavet, og er på mange måter et drømmested for nordmenn. Sol, fantastiske strender, kafeer, koselige restauranter og en rekke attraksjoner er bare litt av hva du kan oppleve med en pakkereise til Alicante. Det er også mange aktiviteter som passer perfekt for småbarnsfamilier i byen.

Siden nesten alle som drar hit velger å benytte seg av fly til Alicante, er Alicante lufthavn det første møtet de får med Spania, og på flyplassen er det en rekke selskaper som driver med utleie av leiebiler. Dersom du benytter deg av Expedia når du skal ordne deg leiebil, har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Alicante.

Litt mer om Alicante

Alicante har en rekke attraksjoner og severdigheter som turister kan kose seg med. Festningen Castello de Santa Bárbara ruver over byen på den 166 meter høye bakketoppen Benacantil. Den ble bygget på 800-tallet av araberne, og fra toppen av festningen har du fantastisk utsikt ut over byen. Alicante har også en fantastisk havnepromenade og en rekke spennende museer – både for barn og voksne. Med leiebil kan du enkelt komme deg fra ditt hotell i Alicante til attraksjoner i og rundt byen.

Ut på eventyr i leiebilen

Det er rimelig å leie bil i Spania, og veiene er stort sett brede og godt skiltet. De store selskapene innen bilutleie finner du både på flyplassen og i sentrum, og det er en rekke spennende reisemål utenfor byen som fortjener et besøk. Bare det å kjøre langs kysten er en opplevelse i seg selv, med en rekke flotte strender og koselige småbyer hvor man kan stoppe for et måltid eller for å se hva de lokale butikkene har å by på.

Canelobregrottene ligger 24 kilometer utenfor Alicante, 700 meter over havet. Disse katedralaktige grottene er absolutt noe du bør få med deg, og med leiebil er det ikke noe problem å komme seg til dem. Grottene har fantastisk akustikk og enorme stalagmitter og stalaktitter i merkelige former.

Besøk koselige byer rundt Alicante i leiebilen

Det er en rekke koselige byer rundt Alicante som det er vel verdt å besøke. Kjører du rundt 115 km nordover fra Alicante, kommer du til Gandia. Dette er i stor grad en ferieby, og langs strandområdet er det en rekke restauranter, kafeer og barer. Kjører du omtrent 50 km lenger, kommer du til Valencia. Dette er en vakker og gammel by med rundt 800 000 innbyggere. Vi anbefaler at du tar turen innom museumskomplekset Ciutat de de las Artes y las Ciencias.

Shopping i Alicante med leiebilen

Det er mange store kjøpesenter spredt rundt i Alicante, og mange av disse ligger i utkanten eller utenfor byen. Siden kollektivtilbudet ikke er spesielt godt, er det derfor veldig greit å ha tilgang på leiebil dersom man vil shoppe på disse sentrene.

Utforsk Alicante

Utforsk Alicante med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!