Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Minul Tennakoon på trover

Hoteller i Grimstad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Grimstad

3 Roms Villa, Soveplass til 6 med
Primær Fylkesveg 404, Grimstad, Aust-Agder (county)
Hent priser
10.38 km fra sentrum
3 Roms Villa, Soveplass til 6 med
Clarion Hotel Tyholmen Arendal
4 out of 5
Teaterplassen 2, Arendal
Prisen er 1 390 kr per natt
16.56 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (315 anmeldelser)

"Fint rom, hyggelig betjening, velorganisert vedrørende covid 19. Alt var helt supert."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2020

Clarion Hotel Tyholmen Arendal
Comfort Hotel Kristiansand
3.5 out of 5
Skippergata 7-9, Kristiansand
Prisen er 1 449 kr per natt
41.35 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (554 anmeldelser)

"Ankom hotellet tidlig søndag kveld og var der frem til mandag formiddag. Bra standard på rommet og fellesarealene. Rommet var rent ved ankomst. Personalet var veldig hyggelig og hjelpsomme. God standard på frokosten selv under «koronatiden». Eneste minus var veldig små drikkeglass til frokosten."…"

Anmeldelse skrevet 2. jun. 2020

Comfort Hotel Kristiansand
Scandic Grimstad
3.5 out of 5
Kirkegaten 3, Grimstad
Prisen er 1 389 kr per natt
0.24 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (387 anmeldelser)

"Hyggelig hotell følte seg velkommen ,ok rom bra reingjøring og hyggelig personal."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2020

Scandic Grimstad
Norlandia Sorlandet
Televeien, 5, Grimstad, AR1
Hent priser
1.19 km fra sentrum
Norlandia Sorlandet
Ibsens B&B
3.5 out of 5
Løkkestredet 5, Grimstad
Prisen er 1 400 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (10 anmeldelser)
Sjarmerende :D

"Enormt koselig og sjarmerende :D God service :)"…"

Anmeldelse skrevet 9. jun. 2020

Ibsens B&B
3 Roms Overnatting i Grimstad
Grefstadheia 39, Grimstad, Agder
Hent priser
4.53 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Grimstad
2 Roms Overnatting i Grimstad
ye, Grimstad, Aust-Agder (county)
Hent priser
13.4 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Grimstad
2 Roms Overnatting i Grimstad
Kjæråsen 132, Grimstad, Agder
Hent priser
4.36 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Grimstad
Vacation Home Øygårdsheia in Grimstad - 6 Persons, 3 Bedrooms
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Grimstad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Grimstad

Hotell Grimstad: Hotellene i Grimstad har jevnt over høy standard, og det er flere hoteller å velge mellom. Hvis du bruker Expedia har du gode muligheter til å finne billige hoteller i Grimstad. Det er ikke så mange hoteller, så det kan være lurt å bestille hotellrom i god tid før reisen. Prisnivået er stort sett som ellers i Norge, og hotellene du kan velge mellom har 3,5 stjerner.

Grimstad: dikternes by

Grimstad ligger i Aust-Agder fylke på Sørlandet, og har i overkant av 20 000 innbyggere. Byen er kjent for å ha huset diktere som Hamsun og Ibsen, noe som selvsagt er grunnen til at byen ofte omtales som dikternes by. Grimstad er både et ungdommelig paradis og en historisk perle, og egner seg godt for både båtfolk, barnefamilier, ungdommer og par. Skjærgården, med alle sine svaberg, strekker seg så langt øyet kan se, og byr på mange spennende opplevelser.

Festivaler og kulturelle innslag

Det foregår mye spennende i Grimstad, og Kortfilmfestivalen faller så absolutt inn i denne kategorien. Festivalen ble startet i 1989, og hver sommer samles film- og kulturinteresserte i byen for å vise og diskutere kortfilmer fra rundt om i landet og verden forøvrig. Ibsen og Hamsundagene er en annen begivenhet, og sørger for at byen fylles av litteraturelskere. I midten av august er det derfor flust av litterære foredrag, teater, debatter og opplesninger i byen.

På sykkel i Grimstad

Grimstad er kjent for å være fødebyen til kjente syklister som Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen, så hvorfor ikke oppleve den vakre naturen, de flotte museene og andre ting som er verdt å se fra sykkelsetet? Ta turen til Grimstad turistkontor for å leie deg en sykkel, og begi deg ut på en av de mange sykkelrutene du kan velge mellom.

Attraksjoner

Det er mange spennende attraksjoner man kan besøke som turist i Grimstad, og liker du museer kan du starte med en tur til Sjøfartsmuseet i Grimstad. Dette museet ligger i Hasseldalen, og lærer deg mer om byens lange og rike sjøfartshistorie. Ibsen-museet er et annet populært museum, hvor du kan finne ut mer om livet til Henrik Ibsen før han ble verdenskjent. Dette museet har en egen museumsbutikk hvor du kan kjøpe suvenirer. Besøker du Grimstad om sommeren, kan det være en flott opplevelse å leie båt for å nyte den fantastiske skjærgården. Det er også en rekke kirker man kan ta turen innom i området, og den eldste av disse er Fjære kirke fra 1100-tallet. Den ligger 3 km øst for byen, og har et alter av stein som stammer fra før år 1000.

Shopping

Hvis du har planer om å shoppe i Grimstad, har du flere forskjellige alternativer. Start med å gå litt rundt i gatene for å se om du finner noen spennende butikker. Det er mange små butikker spredt rundt i byen, og i tillegg har byen kjøpesenteret Oddensenteret. Dette lokale kjøpesenteret ligger på bryggekanten i Grimstad, og har omtrent 35 butikker.

Hotellbestilling: Grimstad

Søk etter et hotell i Grimstad. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Grimstad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Grimstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Grimstad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Grimstad for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Grimstad. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Grimstad.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Grimstad?
Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4,5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. En annen favoritt for oppholdet ditt basert på anmeldelser fra reisende er Scandic Grimstad.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Grimstad hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste romreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Grimstad.
Hva er det beste hotellet for familier i Grimstad?
Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels er et populært overnattingssted på Expedia 4,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Scandic Grimstad er også en valgmulighet for familieturen. Fjaere Kirke er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Grimstad?
Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og et treningssenter. Scandic Grimstad er også en valgmulighet hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Grimstad?
Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels er et populært overnattingssted 4,5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med en restaurant og et boblebad. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Groos Recreation Ground eller Bystranda.
Hva er det beste luksushotellet i Grimstad?
Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med restaurant ved stranden og en bar.
Hva er det beste overnattingsstedet i Grimstad for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels et hotell med 4,5 stjerner, historisk preg og restaurant, som kan bestilles på Expedia. Hvis du er interessert i historie, er Scandic Grimstad også et bra alternativ for turen din.

Nylige anmeldelser i Grimstad

Flere reisealternativer