Billige flybilletter til Grimstad

Billige flyreiser til Grimstad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 798 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Grimstad

Flyvninger til Grimstad

Grimstad er kjent som både dikternes by og Norges sykkelby, og den ligger på Sørlandet i Aust-Agder fylke. Det er en mellomstor by, med sine rundt 20 000 innbyggere. Kallenavnet ”dikternes by” har byen fått for å ha huset både Hamsun og Ibsen. ”Norges sykkelby” kommer av syklistene Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen, som begge er født i byen. Mange turister velger å fly til Grimstad på ferie, spesielt om sommeren. Flyplassen som ligger nærmest Grimstad, er Kristiansand lufthavn, Kjevik. Dette er en mellomstor flyplass som har flyvninger til de fleste større flyplasser i Norge. Det er derfor ikke noe problem å komme seg til Grimstad. Når du har bestemt deg for å kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av Expedia.no sitt søkeverktøyet. Med det vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter til Grimstad. Du kan også spare mye på å bestille leiebil og hotell i Grimstad samtidig som din flyreise, penger du i stedet kan bruke på moro i Grimstad!

Når du skal reise til Grimstad, må du først finne ut om du kan fly direkte til Kjevik. Til denne flyplassen er det bare direkteflyvninger fra de største flyplassene i Norge, så bor du nær en mindre flyplass må du regne med en mellomlanding. Det er Widerøe som har flest ruter til og fra flyplassen, men også SAS og Norwegian flyr noen innenlandsruter, hovedsakelig til og fra Oslo Lufthavn. Siden det er mange avganger til og fra de forskjellige byene hver dag, er det lettere å finne billige flyreiser til ferien din.

Attraksjoner i Grimstad

Foruten Grimstads fantastiske skjærgård, hvor det er alltid er mye liv om sommeren, er det også flere museer og gallerier i byen det er verdt å få med seg. Hvis du er interessert i norsk kulturhistorie, bør du ta turen innom Ibsen-museet. Ibsen kom til Grimstad som 15-åring, for å gå i lære med mål om å bli apoteker, og endte opp med å bli apotekerassistent, samfunnskritiker og forfatter før han forlot byen etter seks år, i 1850.

Flyreiser til Grimstad fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Kjevik fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyvningene fra de fleste av disse stedene er på omtrent 45 minutter, men kommer du flyvende fra Trondheim må du regne med rundt 1 time og 20 minutter.

Kristiansand lufthavn, Kjevik

Kjevik flyplass er en godt utstyrt flyplass med både butikker og kiosker. I taxfree-butikken kan du kjøpe billige varere, mens du på kiosken kan kjøpe enkle matretter og mye annet. Av fasiliteter på flyplassen kan vi nevne trådløst Internett, hittegodskontor og banktjenester. Det er også mulig å bestille møterom, for dem som måtte trenge det.

Fra flyplassen til Grimstad er det i underkant av 50 km, så du bruker bare en drøy halvtime på å komme deg fra flyplassen til Grimstad sentrum med bil. Dersom du har tenkt å ha leiebil i Grimstad, er det et godt tips å hente leiebilen på flyplassen. Skal du reise strekningen kollektivt, må du regne med å bruke omtrent dobbelt så lang tid.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Grimstad?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Kristiansand (KRS-Kjevik).
Hvor langt er det til Kristiansand (KRS-Kjevik) fra sentrum av Grimstad?
Reiseveien fra KRS til sentrum av Grimstad er forholdsvis lang. Du må reise 35 km før du kan sjekke inn på hotellet i byen.
Kan jeg fly til Grimstad nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Grimstad, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Grimstad?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Grimstad, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Grimstad med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Grimstad, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Grimstad?
Kristiansand (KRS-Kjevik) ligger 35 km fra sentrum, og er inngangsporten til Grimstad.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Grimstad?
Med 4 flyselskaper som tilbyr flyvninger til Grimstad fra minst 6 flyplasser rundt om i verden, er den neste turen din bare noen tastetrykk unna.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Grimstad?
SAS og Norwegian Air Shuttle er noen av de mest anerkjente flyselskapene som betjener ruten til Grimstad. Mange reisende velger Frogner som utreisested, og SAS har de fleste flyvningene på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Grimstad?
Det er svært lett å arrangere en spennende reise til Grimstad når du kan velge blant 111 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Grimstad avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Grimstad har avgang fra flyplasser i Oslo, Nordstrand og Bryn.
Hvor lang er flyturen til Grimstad?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Oslo til Grimstad tar det vanligvis ca. 47 min. Fra Nordstrand kan du forvente 47 min, mens det fra Bryn tar 47 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Grimstad så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å kjøpe flybilletter. Dette er et av triksene smarte reisende bruker for å få de beste prisene. Ved å bestille tidlig har du flere valgmuligheter, og flyreisene er billigere. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet byr på flere enn én flyplass, kan du finne knallgode tilbud ved å velge en av de mindre. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Billettprisene kan nemlig endres raskt! Med litt kunnskap og litt flaks kan de billige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Grimstad?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en behagelig flytur hvis du har forberedt deg. Vi har noen gode tips, slik at du kan få en pangstart på ferien til Grimstad.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det første du må gjøre, er å pakke pass, reiseinformasjon, kredittkort og viktige medisiner. Deretter tar du med ting som holder deg underholdt på flyet. Det kan være en spennende roman og et nettbrett med filmer du kan se. Hvis planen er å ta en liten lur, er en støttende nakkepute og støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du pakke tannbørste og deodorant, så du føler deg bra når du lander.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Dobbeltsjekk at du ikke har en lommekniv som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosive eller lett antennelige kjemikalier som aerosolbokser og fyrstikker samt gelé og væske i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke en catwalk. Du bør kle deg i behagelige klær og ta med en cardigan ettersom det kan være litt kjølig på flyet. Lukkede, flate sko anbefales også.
  • Det er mange som har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kommer av lengre perioder med inaktivitet. Det finnes imidlertid flere ting du kan gjøre for å minimere risikoen. Du kan bruke et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke vann samt bevege på ben og føtter når du kan. Ta noen runder i kabinen eller prøv å gjøre noen øvelser sittende.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Grimstad?
Erfarne reisende vet at trikset er å forberede seg før man kommer til sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten går du om bord på flyet til Grimstad på én-to-tre. Følg disse tipsene for å få en flott start på ferien:

  • Du bør ha ombordstigningskort og ID på et sted det er lett å komme til. Det er det første du må vise i sikkerhetskontrollen.
  • Du må legge ytterklær, belte, nøkler og andre ting som hodetelefoner i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Prosessen går raskere hvis du tar alt dette av deg før det er din tur.
  • Elektroniske enheter som PC-er og mobiler må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Ikke vær redd – du er raskt tilbake på nettet.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som lipgloss og cologne, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det kan være smart å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du må ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du putte dem i kofferten du skal sjekke inn. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Grimstad
AnkomstflyplassKjevik
Ankomstflyplassens IATA-kodeKRS
AnkomstbyKristiansand
Pris for flyreisen798 kr

Populære flyvninger til Grimstad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 798 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle