Starten på sidens hovedinnhold

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Se prisene på hoteller i Kristiansand

I kveld 18. jun. - 19. jun.
Denne helgen 21. jun. - 23. jun.
Neste helg 28. jun. - 30. jun.

Populære Spahoteller i Kristiansand

Vis alle de 90 overnattingsstedene i Kristiansand

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Scandic Kristiansand Bystranda
Scandic Kristiansand Bystranda
3.5 av 5.0 Østre Strandgate 74, Kristiansand
Gratis avbestilling
4,4/5 (988 anmeldelser)

Som alltid like flott å bo her.

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2019
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
4.0 av 5.0 Rådhusgt. 2, Kristiansand
Gratis avbestilling
4,3/5 (614 anmeldelser)
1 293 kr per natt for 2 gjester

Fin beliggenhet, bra frokost. Litt mye støy fra veien

Anmeldelse skrevet 21. mai 2019
Scandic Sørlandet
Scandic Sørlandet
3.0 av 5.0 Travparkveien 14, Kristiansand
Gratis avbestilling
3,7/5 (409 anmeldelser)

Helt Ok hotell, passende for småbarnsfamilier eller om man er på et lavt budsjett. Hotellet hadde ingen dobbeltsengen, men to enkeltsanger inntil hverandre. Dette gjorde at man kan falle mellom de to sengene om man ligger for langt mot midten. Det fantes ingen taklys på soverommet, det var et mørkt ...

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2018
Kart

Spahotell @{region}: Det finnes vel knapt noen bedre avkobling enn å unne seg et spaopphold i Kristiansand. Enten du er opptatt av kultur, sjø- og badeliv eller bare ønsker rekreasjon fra en stresset hverdag, vil denne herlige sørlandsbyen tilfredsstille dine behov. Det er med andre ord ingen grunn til å nøle med å bestille hotell i Kristiansand.

Hoteller med spa i Kristiansand

Kristiansand er utvilsomt en by hvor hele familien vil trives. Dyreparken er alltid en innertier for de minste, men også for godt voksne mennesker vil et gjensyn med Kardemomme By, Hakkebakkeskogen og den enorme variasjonen av eksotiske dyr være en opplevelse de fleste setter pris på.

Det er også et godt tilbud av overnattingssteder i denne sørlandsperlen, og et besøk i Dyreparken i kombinasjon med et spahotell i Kristiansand, vil vekke reiselysten hos de fleste familier. Ønsker du et hotell med spabehandling i Kristiansand i nærheten av den populære bystranda, har flere av overnattingsstedene her utsikt mot havet fra rommet. Hotellene i området holder jevnt over høy standard, og kan tilby fasiliteter som kostnadsfritt trådløst internett, treningsstudio og badstue.

Hotell og spa i Kristiansand

Et besøk på Aquarama vil være en fulltreffer for hele familien. Sørlandets største spa tilbyr forskjellige typer kropps- og ansiktsbehandlinger og kan skilte med fire forskjellige badstuer, varmtvannsbasseng og treningssenter. Her finner du også et stort innendørs svømmebasseng, stupeanlegg og vannsklier. Etter en herlig dag med spa kan det passe med en tur ned til Fiskerbrygga i Kristiansand. Her kan du sitte på bryggekanten og nyte ferske reker som er å få kjøpt i de mange fiskeutsalgene som ligger her.