Spa in Kristiansand
Trover-bilde tatt av Lewis PT

Spahoteller i Kristiansand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Populære Spahoteller i Kristiansand

Bilde av Scandic Kristiansand Bystranda
3.5 out of 5
Østre Strandgate 74, Kristiansand
Gratis avbestilling
Hent priser
4.4/5Fantastisk! (1,008 anmeldelser)

"God frokost, godt tilrettelagt for barn, fin beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Scandic Kristiansand Bystranda
Bilde av Clarion Hotel Ernst
4 out of 5
Rådhusgt. 2, Kristiansand
Gratis avbestilling
1 153 kr per natt
15. sep.–16. sep.
4.3/5Utmerket! (649 anmeldelser)

"Stort rom. Gjennomsnitt renhold. Under gjennomsnitt frokost. Trang og dyrt parkering og ingen skilt for ladbare biler. Sentral billigenhet. Mange restauranter innen 800 meter gå avstand."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Clarion Hotel Ernst
Bilde av Scandic Sørlandet
3 out of 5
Travparkveien 14, Kristiansand
Gratis avbestilling
Hent priser
3.8/5Bra! (434 anmeldelser)

"Koselig personell... Ungen stortrivdes der, pgr av Bading, Leking, Disko på kvelden, og mange muligheter på dagen..."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019

Scandic Sørlandet
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kristiansand fra 1 153 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Spahotell @{region}: Det finnes vel knapt noen bedre avkobling enn å unne seg et spaopphold i Kristiansand. Enten du er opptatt av kultur, sjø- og badeliv eller bare ønsker rekreasjon fra en stresset hverdag, vil denne herlige sørlandsbyen tilfredsstille dine behov. Det er med andre ord ingen grunn til å nøle med å bestille hotell i Kristiansand.

Hoteller med spa i Kristiansand

Kristiansand er utvilsomt en by hvor hele familien vil trives. Dyreparken er alltid en innertier for de minste, men også for godt voksne mennesker vil et gjensyn med Kardemomme By, Hakkebakkeskogen og den enorme variasjonen av eksotiske dyr være en opplevelse de fleste setter pris på.

Det er også et godt tilbud av overnattingssteder i denne sørlandsperlen, og et besøk i Dyreparken i kombinasjon med et spahotell i Kristiansand, vil vekke reiselysten hos de fleste familier. Ønsker du et hotell med spabehandling i Kristiansand i nærheten av den populære bystranda, har flere av overnattingsstedene her utsikt mot havet fra rommet. Hotellene i området holder jevnt over høy standard, og kan tilby fasiliteter som kostnadsfritt trådløst internett, treningsstudio og badstue.

Hotell og spa i Kristiansand

Et besøk på Aquarama vil være en fulltreffer for hele familien. Sørlandets største spa tilbyr forskjellige typer kropps- og ansiktsbehandlinger og kan skilte med fire forskjellige badstuer, varmtvannsbasseng og treningssenter. Her finner du også et stort innendørs svømmebasseng, stupeanlegg og vannsklier. Etter en herlig dag med spa kan det passe med en tur ned til Fiskerbrygga i Kristiansand. Her kan du sitte på bryggekanten og nyte ferske reker som er å få kjøpt i de mange fiskeutsalgene som ligger her.

Flere reisealternativer