trover-bilde tatt av Sarah Sundberg

Hoteller i Lyngdal

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Lyngdal

Rosfjord Strandhotell
4 out of 5
Rosfjord, Lyngdal
1 353 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.4/5Fantastisk! (302 anmeldelser)

"Hyggelig sted, beliggenhet og gratis inngang til badeland er supert."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Rosfjord Strandhotell
Gauvikstua Cabin - Lyngdal
3.5 out of 5
Gauvik 190, Lyngdal, Vest-Agder
Hent priser
Gauvikstua Cabin - Lyngdal
Paulsens Hotell
2.5 out of 5
Grøndokka, 13, Lyngdal
999 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.3/5Utmerket! (117 anmeldelser)

"Konsekvent retro i alle henseende og med utrolig forekommende betjening. God middag og romslig frokost."…"

Anmeldelse skrevet 30. nov. 2019

Paulsens Hotell
Holiday Home, Lyngdal
Lyngdal, Lyngdal, Vest-Agder (county)
Hent priser
Holiday Home, Lyngdal
8 Person Ferie Hjemme i Kvås
LØLANDSVEIEN 125, Lyngdal, Vest-Agder (county)
Hent priser
8 Person Ferie Hjemme i Kvås
5 Stjerners Feriehus i Lyngdal
LANGEMYRVEIEN 22, Lyngdal, Vest-Agder (county)
Hent priser
5 Stjerners Feriehus i Lyngdal
6 Person Ferie Hjemme i Lyngdal
VINTLANDSVEIEN 324, Lyngdal, Vest-Agder (county)
Hent priser
6 Person Ferie Hjemme i Lyngdal
9 Person Ferie Hjemme i Korshamn
FINTEJORDET 43, Lyngdal, Vest-Agder (county)
Hent priser
9 Person Ferie Hjemme i Korshamn
6 Person Ferie Hjemme i Lyngdal
GITLEVÅG, Lyngdal, Vest-Agder (county)
Hent priser
6 Person Ferie Hjemme i Lyngdal
Holiday Flat, Korshamn
Bronemyra 22, Lyngdal, Vest-Agder (county)
Hent priser
Holiday Flat, Korshamn
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lyngdal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lyngdal

Hotell Lyngdal: Lyngdal er en by og kommune i Vest-Agder, og kommunen er den tredje sørligste kommunen i Norge. For turister er det flere hoteller å velge mellom i området. Hotellene ligger godt spredt i Lyngdal by, så hvilket hotell du bør bestille avhenger av hvilke planer du har for ferien. Bruker du Expedia er du imidlertid sikret å finne et billig hotell i Lyngdal.

Hotellene i Lyngdal by ligger i mellomsjiktet, og har fra 2 til 4 stjerner. Ett av hotellene du kan velge mellom ligger et stykke utenfor sentrum, men har noe så spesielt som en privat sandstrand og er innen gangavstand fra Sørlandsbadet. Du kan velge mellom forretningshoteller, spa-hoteller og romantiske hoteller – for å nevne noen.

På hotellene du kan velge mellom er gratis frokost, parkering og Internett inkludert i prisen du betaler for hotellrommet, og standarden på rommene er god. Du finner det du forventer på rommet, som flatskjerm-TV med kabel.

Lyngdal: en koselig by langs Sørlandskysten

Lyngdal kommune består av én by og to tettsteder, og disse er Lyngdal, Skomrak og Svenevik. Mens de to sistnevnte har under 300 innbyggere, er Lyngdal et større sted med i underkant av 5000 innbyggere. Noe som gjør Lyngdal til et spesielt sted, er de tre store fjordene du finner i kommunen. Disse tre fjordene er Lyngdalsfjorden, Grønsfjorden og Rosfjorden. Det er usikkert når det først bosatte seg mennesker i området, men det er gjort funn fra steinalderen.

Severdigheter

Det er mange flotte ting å se i Lyngdal, blant annet Lyngdal kirke. Denne kirken ble bygget i 1848, og er tegnet av Gabriel Kirsebom Kielland. Kirken er en korskirke med hele 1400 plasser, og ligger strategisk plassert midt mellom de to elvene Lygna og Litleåna. Omtrent 10 meter nord for der kirken ligger i dag, lå det før en steinkirke fra middelalderen. Denne kirken ble revet i 1847, men fortsatt befinner det seg sju store gravhauger på stedet som man tror stammer fra eldre jernalder eller vikingetiden. Lyngdal anser seg selv som en kulturby, og har et flott kulturhus midt i byen. I kulturhuset er det blant annet en kino og et bibliotek. Lyngdal Kultursenter KF, som forvalter kulturhuset, forvalter også Klokkergården bygdetun. Dette bygdetunet representerer viktige deler av Lyngdals historie. Misjonsmuseet du finner her var før i tiden Lyngdals første skole. I tillegg til museet, er det en låve, en skole, Norges minste posthus og en smi på tunet.

Attraksjoner

Sørlandabadet er kommunens stolthet, og er et 4000 kvadratmeter stort badeanlegg med både innebassenger og utebassenger. Sommeren 2010 ble badeanlegget ferdig med den kunstige badeøya Salto, som er utformet som logoen til Sørlandsbadet. Badet er saltvannbasert og helt uten klor. Dette er det perfekte stedet å ta med hele familien, og det ligger helt innerst i Rosfjorden, bare noen kilometer fra Lyngdal sentrum. Foruten badetilbudet er det et treningssenter, en kafé, et spa, en fysioterapeut og en velværeavdeling i det samme bygget.

Hotellbestilling: Lyngdal

Søk etter et hotell i Lyngdal. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Lyngdal ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Lyngdal.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Lyngdal. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Lyngdal for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Lyngdal. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Lyngdal.

Frequently asked questions

Nylige anmeldelser i Lyngdal

Flere reisealternativer