Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Farsund

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Farsund

Flyvninger til Farsund

Farsund er en kommune og kystby i Vest-Agder med en historie som går langt tilbake i tid – funn tyder på at det var bosetninger i området allerede i steinalderen. På 1700-tallet var byen kjent som et viktig handelssted.

I dag tiltrekker kommunen seg reisende med en populær gjestehavn, severdigheter som det tyskbygde fortet Nordberg fort og de vakre omgivelsene rundt Lista fyr.

Populære begivenheter i Farsund er festivalen American Festival som holdes for å feire forholdet mellom USA og Norge, og Nordsjøfestivalen, en musikkfestival med fokus på tradisjonsmusikk.

Ta en titt på Expedia for å se etter billige flybilletter til Farsund og overnattingssteder i området.

Fly til Farsund

Den gamle flyplassen i byen er nedlagt, så det beste alternativet er å fly til Kristiansand og reise videre med bil eller buss hit. Turen tar ikke mer enn halvannen time, men det er mange fine stoppesteder på veien – hvis du setter av litt ekstra tid, kan du nyte et stopp ved Lindesnes fyr i slående vakre omgivelser.

Du kan reise hit ved å fly til Kristiansand fra byer som Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim uten mellomlanding til en rimelig penge.

Hvis du virkelig vil få mest mulig ut av oppholdet på Sørvestlandet, kan du starte ferien med en båttur i Kristiansand før du drar videre til Farsund. Kjevik brygge ligger kun fem minutters gange fra terminalen. Kristiansand sentrum ligger bare 16 kilometer fra flyplassen, så hvis du vil inn til byen tar det deg bare rundt tjue minutter.

Ting å se i Farsund

Når du er i Farsund, bør du ta en tur til Lista Kystkultursenter. Senteret er perfekt for familier med barn i skolealder ettersom det tilbys en rekke aktiviteter i tillegg til utstillinger av båter og fiskeredskap her.

Foruten en spasertur på en av de lokale strendene, bør du også få med deg et besøk til Varnes fyr og sjarmerende Hervoll mølle.

For å ha et godt utgangspunkt for utfluktene, bør du sjekke ut ulike hoteller i Farsund før du reiser, slik at du finner et passende overnattingssted der du kan nyte feriedagene. I tillegg til de større hotellene Rederiet Hotell og Farsund Fjordhotell finner du en rekke campingplasser i området som er svært populære sommerstid.

Reisen videre fra Farsund

Hvis du har tid til å reise videre herfra for å oppleve mer av Norges kystlinje, kan du leie bil i Farsund og sette kursen nordover mot Flekkefjord, Egersund og Stavanger. I Flekkefjord kan du teste dresinsykling på Flekkefjordbanen, dra på en spennende tur til Brufjell-hulene, eller prøve deg på en rekke typer vannsport. Egersund byr på en fristende sjokoladefabrikk og en helt spesiell julestemning i Julebyen. I Stavanger kan du lære om oljehistorien, flotte deg på lekre restauranter, tusle i den koselige gamlebyen og utforske den praktfulle naturen i området rundt.

Planlegg ferie til Farsund i dag og opplev sørvest-Norge på sitt beste. Expedia hjelper deg med å finne ideelle flyreiser til Farsund. Du finner flybilletter til Farsund på nettet.