Billige flybilletter til Kristiansand

Billige flyreiser til Kristiansand

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 498 kr for enveisflyvninger og 899 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
SAS
Widerøe

Fly til Kristiansand

Kristiansand kalles ofte for Sørlandets ”hovedstad”, og omtales av mange som Norges desidert beste sommerby. Du tenker kanskje at dette bare er skryt fra byens side, men Kristiansand er faktisk en av byen i Norge med største pågang fra turister – både fra Norge og fra utlandet. Byen har sin egen flyplass, noe som gjør det enkelt å komme seg til Kristiansand. Bruk Expedia når du skal ordne flybillett til Kristiansand, og du er sikret en god pris på billetten. Bestiller du hotell i Kristiansand samtidig kan du spare enda mer!

Du flyr direkte til flyplassen i Kristiansand fra de fleste større flyplasser i Norge, og turen tar under en time fra Sør- og Midt-Norge. På flyplassen er det mange selskaper som driver med bilutleie, så det er ikke noe problem å få ordnet seg med leiebil i Kristiansand på flyplassen.

Opplevelser i Kristiansand

Som du har skjønt er sommeren det beste tidspunktet å reise til Kristiansand på. Det er mye å finne på som turist i byen, man kan blant annet dra på camping, fiske, høre på en konsert, delta på en festival eller bare nyte sola og varmen.

Kristiansand har også utrolig mange flotte attraksjoner for barn. Skal du ut å reise med hele familien, er denne byen en garantert vinner. Start med en tur til flotte Kristiansand Dyrepark, som er en kombinert dyrepark og fornøyelsespark. Her kan du se mange fantastiske dyr, som tigere, løver, sjiraffer, geparder, krokodiller og mye annet spennende. I parken ligger også ”Kardemomme by”, oppkalt og laget etter Thorbjørn Egners kjente barnebok.

Det er også et populært badeland i parken, hvor det er hele 12 sklier og 12 attraksjoner/bassenger. Et flott sted å kjøle seg ned dersom varmen blir for påtrengende. Avslutt dagen med en tur til Kaptein Sabeltanns verden, som er en karibisk landsby med ordentlig sjørøverteater!

Flyreiser til Kristiansand fra flyplasser i Norge

Som nevnt tidligere kan man fly direkte til denne flyplassen fra alle de større flyplassene i Norge. Reiser man imidlertid fra en av flyplassene helt nord i landet, må man som oftest regne med en mellomlanding. Det er flere forskjellige selskaper som flyr til byen, blant annet SAS, Norwegian og Widerøe.

Kristiansand lufthavn, Kjevik

Flyplassen i Kristiansand ligger nordøst for sentrum, omtrent 16 km i luftlinje. Byggingen av flyplassen startet i 1938, og den ble offisielt åpnet i 1939. I dag er flyplassen en moderne flyplass med det meste man forventer seg av fasiliteter. Det er naturligvis en taxfreebutikken på flyplassen, som du kan handle i når du reiser til eller ankommer fra utlandet. Det er også en Deli de Luca både i avgangshallen og ankomsthallen, hvor man kan kjøpe seg noe å spise, drikke og lesestoff.

Du har flere valgmuligheter når du skal komme deg fra eller til flyplassen. Det vanligste er nok å benytte seg av buss, drosje eller leiebil, en tur som tar rundt 20 minutter. Du kan imidlertid også velge et litt mindre vanlig transportmiddel, nemlig båt. Fem minutters gange fra terminalen ligger nemlig Kjevik brygge, hvor man kan fortøye for av- og påstigning. Dette forutsetter imidlertid at du kjenner noen som har båt, siden det ikke går noen rutebåt fra bryggen og inn til Kristiansand.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Kristiansand

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 498 kr for enveisflyvninger og 899 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Norwegian Air Shuttle