Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Farsund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Farsund

Rederiet Hotell
3.5 out of 5
Jochum Lundsplass 6, Farsund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 790 kr per natt
3.53 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (41 anmeldelser)
Førjulsbesøk

"Veldig sjarmerende historisk hotell. Gode kombinasjoner og en fin renovert laftevegg på soverommet."…"

Anmeldelse skrevet 26. des. 2019

Rederiet Hotell
Lista Flypark Hotel
3 out of 5
Lista Fly og Næringspark, Farsund, Vest-Agder
Hent priser
9.05 km fra sentrum
3.8/5Good! (8 anmeldelser)

"Det var hjemmekoselig og bedre senger enn hjemme. God servise og deilig frokost. Her kan man lage mat selv hvis en har lyst til det, godt utstyrt kjøkken følger jo med og en kan lage kaffe og te på rommet. Det er jo mange aktiviteter for barn, blandt annet god cart bane, som vi har prøvd ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2019

Lista Flypark Hotel
Farsund Resort
4 out of 5
Bjørnevåg, Farsund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 700 kr per natt
12.05 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (42 anmeldelser)

"Koselig sted med alle muligheter til ferie hygge😄 både fiske, bade, båt, tur og sightseeing."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2019

Farsund Resort

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Farsund Fjordhotell
3.5 out of 5
Lauervik Terrasse 14, Farsund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 295 kr per natt
3.94 km fra sentrum
3.8/5Good! (164 anmeldelser)

"Helt OK overnattingssted på arbeidsreise. Flott utsikt fra terrasse utenfor rommet."…"

Anmeldelse skrevet 10. jan. 2020

Farsund Fjordhotell
5 Roms Overnatting i Borhaug
Tjørveveien, Farsund, Agder
Hent priser
10.19 km fra sentrum
5 Roms Overnatting i Borhaug
4 Roms Overnatting i Farsund
Sellegrodsveien 22, Farsund, Agder
Hent priser
0.88 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Farsund
4 Roms Overnatting i Farsund
Saltnes/Herad, Farsund, Agder
Hent priser
4.89 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Farsund
4 Roms Overnatting i Farsund
Ravneheiveien, Farsund, Agder
Hent priser
5.16 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Tolle Unterkunft mit herrlichem Ausblick

"Das Haus liegt in einer super Lage direkt am Fjord inmitten schönster Natur, bietet einen wunderbaren Ausblick, ist sehr sauber gehalten und sehr gut ausgestattet. Auch für die Kinder war alles vorhanden. Wir wurden sehr herzlich empfangen und hatten jederzeit eine Ansprechpartnerin in der Nähe die ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

4 Roms Overnatting i Farsund
1 Roms Overnatting i Vanse
Østhasselstrand, Farsund, Agder
Hent priser
8.51 km fra sentrum
1 Roms Overnatting i Vanse
1 Roms Overnatting i Farsund
Hanangermona, Farsund, Agder
Hent priser
5.8 km fra sentrum
1 Roms Overnatting i Farsund
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Farsund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Farsund

Overnatting i Farsund

Hotell Farsund: Farsund er en idyllisk by helt sør i Norge langs kysten – og er et spesielt flott reisemål på sommerstid. Byen har en idyllisk skjærgård, og mange kommer reisende med båt for å oppleve god sommerstemning her. Det er et par hoteller i Farsund å velge mellom. Hotellene er ganske så flotte, og har 3,5 og 4 stjerner. Det ene av hotellene ligger sentralt plassert i Farsund sentrum, mens det andre ligger et godt stykke utenfor.

Bruker du Expedia når du skal bestille hotellrom, vil du ikke ha problemer med å finne et billig hotell i Farsund. Gå inn på Expedia.no og start planleggingen av hotellferien din til Farsund i dag!

Praktisk informasjon

Når du reiser til Farsund og sjekker inn på et av hotellene i byen, er gratis frokost og Internett inkludert i prisen du betaler for hotellrommet. Hotellene tilbyr også gratis parkering, så du trenger ikke bekymre deg for å finne parkering på kveldstid når du kommer tilbake til hotellet – hvis du for eksempel har leiebil i Farsund.

Det ligger en flyplass i Farsund, Farsund lufthavn Lista, men det er ikke mulig å bestille flybilletter til Farsund. Dette er nemlig ikke en flyplass som brukes av de kommersielle flyselskapene, men av småflymiljøet i Farsund.

Attraksjoner i Farsund

Før i tiden besto Lista fyr av tre fyrtårn, men i dag er det kun ett av dem som står igjen. Dette gjenstående fyret er hele 34 meter høyt, og har blitt en av de største turistattraksjonene i området. Det er på sommerstid det er best å besøke fyret, siden deler av bygget da brukes som informasjonskiosk, kafé og galleri. Det er selvfølgelig mulig å gå opp til toppen av fyret, og på en klar dag har du fantastisk utsikt ut over området.

Etter at du har sett fyret, kan du ta en tur til Nordberg Fort. Dette fortet ble etablert i krigsårene, og er faktisk ett av få tyske kystfort som er bevart i sin opprinnelige form. I dag er fortet fredet som et kulturminne, og fra fortet har du fantastisk utsikt over havet og Listalandet. Det er også et lite museum på fortet, med en utstilling fra bronsealderen, og salg av kioskvarer.

Utforsk Farsund

På sommerstid er det veldig fint å sykle i området rundt Farsund. Det er mulig å leie både sykler og sykkelhjelm på Farsund Fjordhotell, og det koster ikke så mye. Sykle fra Strømmen bro, inn til Framvaren og opp Bøensbakken – en flott tur som vi absolutt kan anbefale. Du kan også sykle til noen av de mange flotte strendene i området.

Turistkontoret

Dersom du ikke helt klarer bestemme deg for hva du skal gjøre under oppholdet, og gjerne vil ha noen innspill fra lokale eksperter, bør du ta en tur til Farsund Turistinformasjon. Turistkontoret ligger i Torvgata 2 og er åpent hele året. De vil gjerne ha besøk av deg i løpet av oppholdet, så de kan sørge for at du får en så bra ferie i Farsund som mulig!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Farsund?
Farsund Resort er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med båthavn og gratis badeland. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Rederiet Hotell og Farsund Fjordhotell også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Farsund hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Farsund.
Hva er det beste hotellet for familier i Farsund?
Farsund Resort er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis badeland og en restaurant. Farsund Fjordhotell er også et bra valg for en barnevennlig ferie. Attraksjoner som Sørlandsbadet ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Farsund?
Farsund Resort er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis badeland og kjøkken på rommet. Farsund Fjordhotell er også et alternativ hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Farsund?
Farsund Resort er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med gratis badeland og en restaurant. Farsund Fjordhotell er også et bra alternativ for strandferien. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Havikstrand eller Falkhaugsanden.
Hvilke overnattingssteder i Farsund har basseng?
1 Roms Overnatting i Farsund: Overnattingsstedet tilbyr kjøkken på rommene, offentlig basseng og TV-er.

Nylige anmeldelser i Farsund

Flere reisealternativer