Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Evje

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Evje

4 Roms Overnatting i Evje
Fjellenden, Evje, Agder
Hent priser
15.96 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Evje
3 Roms Overnatting i Hornnes
Klepp Gård, Evje, Agder
Hent priser
8.64 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Hornnes
Feriehus Fredrikbu i Evje - 6 Personer, 2 Soverom
Feriehus Grethebu i Fjellestad - 6 Personer, 3 Soverom
4 Roms Overnatting i Hornes
Abusdalsveien, Evje, Agder
Hent priser
14.31 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Hornes
Feriehus Flatebygd i Evje - 6 Personer, 2 Soverom
unnamed road, Evje, Aust-Agder (county)
Hent priser
8.08 km fra sentrum
Feriehus Flatebygd i Evje - 6 Personer, 2 Soverom
Feriehus Abuslandheia i Evje - 8 Personer, 3 Soverom
unnamed road, Evje, Aust-Agder (county)
Hent priser
12.63 km fra sentrum
Feriehus Abuslandheia i Evje - 8 Personer, 3 Soverom
Feriehus Fjellro i Fjellestad - 6 Personer, 3 Soverom
unnamed road, Evje, Aust-Agder (county)
Hent priser
7.37 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Hyggelig bolig

"Dejlig ferie, skønne omgivelser og hyggelig hytte."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2020

Feriehus Fjellro i Fjellestad - 6 Personer, 3 Soverom
Feriehus Logstad i Fjellestad - 6 Personer, 4 Soverom
10 Person Holiday Home in Evje
3 out of 5
TRENGSLEMYRVEIEN 82, Evje
Hent priser
14.58 km fra sentrum
10 Person Holiday Home in Evje
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Evje
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Evje

Overnatting i Evje

Hotell Evje: Evje er et tettsted i Aust-Agder med i underkant av 2500 innbyggere. Mange forbinder Evje med førstegangstjeneste på leiren Evjemoen. Det er et flott hotell i Evje med fire stjerner. Hotellet har utendørs basseng og gratis wi-fi, noe du helt sikkert vil sette pris på. Det er også mange andre hoteller i områder rundt Evje, og de fleste av disse hotellene har tre stjerner.

Når du har bestemt deg for å reise til Evje, lønner det seg å benytte Expedia.no til å bestille hotell. Hos Expedia gjør vi vårt beste for å finne et billig hotell i Evje til deg, så du i stedet kan bruke feriepengene dine på andre ting.

Komme seg til Evje

For de fleste er det mest praktisk å fly til Evje. Stedet har egen flyplass, men denne flyplassen er kun for småfly. Den nærmeste større flyplassen er Kristiansand lufthavn, Kjevik. Fra flyplassen til Evje er det rundt 60 km, som du bruker i overkant av en time på med bil. Skal du ha leiebil i Evje kan det være praktisk å hente denne på flyplassen, det er nemlig begrenset med busser som kjører fra Kjevik til Evje. Det er i tillegg praktisk å kunne kjøre rett til hotellet med all bagasjen.

Actionfylt hotellferie

Dersom du liker å kjenne adrenalinet strømme gjennom kroppen din, er det særlig to aktiviteter i Evje du bør sørge for å prøve. Den første av disse er stedets gokartbane. Banen er ganske lang og har mange spennende svinger. Dette er en aktivitet som passer for hele familien, siden de i tillegg til den store banen også har to andre baner. Det er en minibane, med små, elektriske gokarter, for de minste, en liten bane, med gokarter som går på bensin, for 6- til 12-åringer og den store banen for voksne.

TrollAktiv sine mange aktiviteter er det andre du bør få med deg. Dette imponerende raftingsenteret tilbyr det meste du kan tenke deg av utendørsaktiviteter. Enten du vil prøve deg på rafting i elva, paintball på en flott bane, mountain-bike ned utfordrende løyper eller klatring i Klatreskogen – for å nevne noen av aktivitetene – vil du huske dagen dere dro til TrollAktiv lenge!

Naturopplevelser rett ved hotellet

Evje ligger langs elven Otra, noe som åpner for mange muligheter. Flere steder kan du låne kano eller kajakk, for en avslappende padletur opp eller ned elven. Elven er også en populær fiskeelv, men husk at du må kjøpe fiskekort før du kaster kroken ut i elva. Det er mange fine turområder rundt Evje, både om vinteren og sommeren. Skiløyper er det ingen mangel på, og løypene egner seg både for korte turer og langturer. Sommerstid kan man gå i skogs- og fjellområdene rundt Evje, hvor det er mange fine stier. Ta kontakt med Evje og Hornnes Turistkontor for tips om de beste løypene og stiene. På turistkontoret får du også kjøpt kart over området og mye annet nyttig.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Evje?
Evje Park Apartments er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. En leilighet 4 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis parkering. Andre valgmuligheter for turen din er blant annet 3 Roms Overnatting i Hornnes og Feriehus Grethebu i Fjellestad - 6 Personer, 3 Soverom.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Evje hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Evje.

Nylige anmeldelser i Evje

Flere reisealternativer