Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Arendal

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Arendal

Thon Hotel Arendal
4 out of 5
Friergangen 1, Arendal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 345 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
0.12 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (230 anmeldelser)

"Stille. Hyggeleg betjening. God mat. Sentralt. God seng."…"

Anmeldelse skrevet 17. jan. 2020

Thon Hotel Arendal
Canvas Hove
2 out of 5
Hoveodden 200, Arendal
Hent priser
4.41 km fra sentrum
4/5Very Good! (15 anmeldelser)
Pustepause

"Under Arendalsuka var dette en fantastisk plass å bo. Eneste ulempen var taxikøen tilbake fra Arendal om kvelden."…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Canvas Hove
Grand Hotel Arendal
3 out of 5
Vestregate 11, Arendal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 195 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
0.27 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (482 anmeldelser)

"Veldig bra, fin beligenhet, rolig, koselig personale, fine rom. Et flott opphold. Kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2019

Grand Hotel Arendal
4 Stjerners Feriehus i Svingvoll
GLÅMHAUGEN 122, Arendal, Aust-Agder (county)
Hent priser
1.06 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Sehr gute Lage am Rand eines größeren Ferienhausgfebietes, toll ausgestattete Küche, geschmackvolle

"Sehr gute Lage am Rand eines größeren Ferienhausgfebietes, toll ausgestattete Küche, geschmackvolle Einrichtung."…"

Anmeldelse skrevet 27. apr. 2019

4 Stjerners Feriehus i Svingvoll
2 Roms Overnatting i Kongshavn
Omdalsveien 14, Arendal, Aust-Agder (county)
Hent priser
7.54 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Kongshavn
16 Person Ferie Hjemme i Færvik
BJELLANDVEIEN 62, Arendal, Aust-Agder (county)
Hent priser
6.42 km fra sentrum
16 Person Ferie Hjemme i Færvik
5 Roms Overnatting i Arendal
Revesandveien 246, Arendal, Aust-Agder (county)
Hent priser
2.91 km fra sentrum
5 Roms Overnatting i Arendal
5 Roms Overnatting i Færvik
Rævesandsveien, Arendal, Aust-Agder (county)
Hent priser
2.53 km fra sentrum
5 Roms Overnatting i Færvik
2 Roms Overnatting i Eydehavn
Breivikveien 9, Arendal, Aust-Agder (county)
Hent priser
8.13 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Eydehavn
3 Roms Overnatting i Kongshavn
Østre Trom??yvei, Arendal, Aust-Agder (county)
Hent priser
10.51 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
God

"Alting hvar God"…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

3 Roms Overnatting i Kongshavn
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Arendal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Arendal

Hotell Arendal:Skal du med fly til Arendal, lander du på Kjevik lufthavn, ca. 67 km fra byen. Du finner tre hoteller i Arendal sentrum: Arendal Maritime Hotell har som navnet antyder en gjennomført maritim atmosfære, og ligger i gangavstand fra det populære havneområdet Pollen. Hotel Arendal ligger på historiske Tyholmen, like ved bryggekanten. Det gjør også Hotel Tyholmen, som har sjøen som aller nærmeste nabo.

Litt utenfor sentrum finnes ytterligere et hotell: Arendal Herregård ligger i landlige omgivelser på Tromøy. Alle disse hotellene er i tre-fire-stjernersklassen, og alle har konferansefasiliteter, trådløs internettilgang og restaurant. Er du ute etter et billig hotell i Arendal, kan Krøgeneslåven være et alternativ. Den ligger på landsiden ved broen over Tromøysund, og er et kurs- og selskapslokale med overnattingsmuligheter.

Arendal er en pulserende by om sommeren. Båtfolket skaper et yrende liv i havneområdet Pollen, både til lands og til vanns. Her og på tilstøtende Tyholmen er det flust med utesteder og mye å se og følge med på. Du kan kjøpe krabber rett fra krabbebåten, eller ta en av fergene ut til Merdø, Kolbjørnsvik, Hove på Tromøy eller til andre øyer i den praktfulle skjærgården. For en badeferie på Sørlandet kan et hotellrom i Arendal være et utmerket utgangspunkt.

Severdigheter i Arendal sentrum

Sol, sjø og badeliv er essensen av Sørlandet om sommeren. Men Arendal har mer å by på. Den gamle trehusbebyggelsen på Tyholmen er velkjent, og dette området er fint for en spasertur. Det var her byens velstående kjøpmenn bodde på 17- og 1800-tallet, da Arendal var en blomstrende seilskuteby. Mange av husene har fasadene vendt mot sjøen, ettersom alle varer ble fraktet sjøveien. Kløckers hus er et gammelt borgerhjem på Tyholmen som nå er innredet som museum. Her kan man se hvordan en velstående borgerfamilie levde for to-tre århundrer siden. Her finnes også verdens største samling av flaskeskuter.

Merdø ligger en kort fergetur ut fra Pollen, og fremstår som selve drømmen om en sørlandsidyll, med smale gangveier mellom velstelte gamle skipperhus. Her finnes et fint skjærgårdsmuseum som er vel verdt et besøk. Her er også en fin badestrand.

Hove

Et av de fineste strandområdene rundt Arendal finner du på Tromøy. Om du har tenkt deg hit, kan det vøre lurt å leie bil i Arendal. Hove-strendene har både sand og svaberg, og er fine og familievennlige områder. Hit går det ferge fra Pollen titt og ofte om sommeren. På Hove camping og Hove leirsenter like i nærheten finnes lekeplasser, kiosk og kafeteria – alt du trenger for en dag i solen sammen med ungene.

På Hove finnes muligheter for en rekke utendørs fritidsaktiviteter, blant annen en klatrepark, kanoutleie og baner for alle tenkelige varianter av ballspill.

Festivaler

I løpet av året arrangeres flere festivaler i Arendal. Canal Street er en årlig jazz- og bluesfestival som går av stabelen hver sommer. Arendal korfestival finner sted i juni. For de som liker trekkspill, er Skjærgårdstreffen på Hove verdt et besøk. Og de seneste årene har Arendalsuka seilt opp som en interessant møteplass mellom politikere og lobbyister.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Arendal?
Clarion Hotel Tyholmen Arendal er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Thon Hotel Arendal og Grand Hotel Arendal.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Arendal hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Arendal.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Arendal?
Clarion Hotel Tyholmen Arendal er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og klesvaskfasiliteter. Bulder Lekeland er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Arendal?
Arendal Herregaard Spa & Resort er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Grand Hotel Arendal og Clarion Hotel Tyholmen Arendal.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Arendal?
Arendal har mye å tilby sine besøkende, blant annet festivalene, kirkene og livemusikken. Turister som besøker byen, kan også glede seg over museene og barene. I Arendal kan du velge mellom 26 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Arendal?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Vitensenteret Sorlandet og Merdøgård museum. Bjelland støa, Bystranda og Bukkevika er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Bulder Lekeland og Arendal Tennis Club.
Hvordan utforsker jeg Arendal?
Hvis du vil reise ut av byen, kan du ta tog fra Arendal togstasjon, Støa togstasjon eller Bråstad togstasjon. Det offentlige transportnettverket i Arendal er muligens ikke tilpasset turister, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er værsesongene i Arendal?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 21 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Arendal er 892.60 mm.

Nylige anmeldelser i Arendal

Flere reisealternativer