Flekkefjord
trover-bilde tatt av Sierra Carstensen

Hoteller i Flekkefjord

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Flekkefjord

Bilde av Grand Hotell Flekkefjord
3.5 out of 5
Anders Beers gt 9, Flekkefjord
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 420 kr
per natt
21. sep.–22. sep.
4.3/5Utmerket! (73 anmeldelser)

"Koselig, nyoppusset hotell. Veldig hyggelig betjening. Spiste en utsøkt middag - breiflabb. Anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Grand Hotell Flekkefjord
Bilde av Egenes Camping
1.5 out of 5
Selandsvegen 31, Flekkefjord
900 kr
per natt
25. sep.–26. sep.
3.3/5 (9 anmeldelser)
Helt nydelig

"Bodde i leilighet her i forbindelse med Norway Rock Festival, bare en halv time unna festivalen med buss. Fin camp med badestrand og nydelige omgivelser, og kjempe trivelig personell!"…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2018

Egenes Camping
Bilde av Maritim Fjordhotell
3.5 out of 5
Sundegaten 9, Flekkefjord
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
990 kr
per natt
22. sep.–23. sep.
3.8/5Bra! (122 anmeldelser)

"Stolene på terrassen (som var fantastisk) var ucomfortable , jeg satt på en håndklær. Såpen i dusjen var litt høy, Måtte stå på tå for å rekke😛."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Maritim Fjordhotell
Bilde av Bolig med Flott Utsikt
Valåsbakken 50, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
5/5Enestående! (3 anmeldelser)
Great view

"Nice modern house with great view to harbour and sea."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2018

Bolig med Flott Utsikt
Bilde av Holiday House South of Norway. Five Persons. Fishingboat. Tent in a Tree
Bilde av En Fantastisk Plass i Naturen
Øvstefjellså, 12, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
En Fantastisk Plass i Naturen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Flekkefjord
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Flekkefjord

Hotell Flekkefjord: Flekkefjord er en liten kommune som har et svært begrenset antall hoteller å by på for turistene som kommer på besøk. Det kan således lønne seg å være tidlig ute med å bestille hotellrom i Flekkefjord, særlig om du planlegger et besøk her i sommermånedene.

Flekkefjord: Sørnorsk sjarm og flott natur

Idylliske Flekkefjord i Vest-Agder vokste først og fremst frem sammen med trelasthandelen som pågikk med Nederland på 1600-tallet. Mye av den gamle bebyggelsen i sentrum, som befinner deg på en flat slette ved Byfjorden, er blitt bevart. Den nyere bebyggelsen i det kuperte landskapet rundt bidrar i dag til å gjøre Flekkefjord enda mer sjarmerende.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Flekkefjord

Det finnes en rekke ting å se og gjøre i Flekkefjord. Du kan for eksempel starte utforskningen av området med å dra til den eldste delen av byen, “Hollenderbyen”, som kan by på en rekke sjarmerende trehus. Deretter kan du dra innom Flekkefjord museum, som gir et innblikk i den spennende historien til dette området. Hovedbygningen er fra 1700-tallet og huser blant annet tekstiler og møbler fra 1700–1900-tallet.

Foretrekker du å holde deg litt mer aktiv og bli bedre kjent med naturen her, kan du ta turen fra ditt overnattingssted til øya Hidra, som ikke ligger langt unna Flekkefjord. Denne vakre øya byr ikke bare på flott natur, men du kan også besøke et kystmuseum og ta deg noe å spise og drikke her. Et annet interessant naturområde utenfor Flekkefjord er Brufjellhulene, som er jettergyter som ble dannet for mer enn 20 000 år siden. Liker du å sykle, kan du dessuten ta deg en tur på dresinsykkel langs Flekkefjordbanen, som går mellom Flekkefjord og Sira. Enda mer spenning tilbys i Rixen vannsportsenter, som ligger i innsjøen Selura. Her kan du stå på vannski og wakeboard, spille sandvolleyball og hoppe på en trampoline i vannet. Det tilbys dessuten en kafeteria og leie av utstyr her.

Mat og uteliv

I likhet med mange andre steder langs kysten er fisk og annen sjømat noe av det som det tradisjonelt sett er blitt spist mye av i Flekkefjord. Det kan derfor være på sin plass å bestille nettopp en sjømatrett når du skal ut og spise her, og på varme sommerdager kan du kanskje til og med sitte utendørs og nyte den flotte utsikten mot elven eller fjorden mens du inntar måltidet.

Utelivet i Flekkefjord er på sitt livligste om sommeren, og en del av livet er tilknyttet barene på Flekkefjords overnattingssteder. Du kan for eksempel få med deg pianomusikk mens du nipper til en drink eller danse natten lang til moderne hiter før du trekker tilbake til ditt rom for natten.

Dra på shopping fra ditt hotell i Flekkefjord

Det er begrenset med kjøpesentre og butikker i sentrum i Flekkefjord, men til gjengjeld finner du flere nisjebutikker her som kan by på en ekstra spennende shoppingopplevelse. Du kan således kjøpe med deg flere unike ting i løpet av oppholdet ditt i Flekkefjord.

Hotellbestilling: Flekkefjord

Søk etter et hotell i Flekkefjord. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Flekkefjord ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Flekkefjord.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Flekkefjord. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Flekkefjord for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Kristiansand, hvor du enkelt kan komme deg til Flekkefjord. Husk også om du bestiller fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Flekkefjord.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Flekkefjord