Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Sierra Carstensen på trover

Hoteller i Flekkefjord

Flekkefjord, Vest-Agder, Norge

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Flekkefjord

Grand Hotell Flekkefjord
3.5 out of 5
Anders Beers gt 9, Flekkefjord
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 495 kr
per natt
31. mar.–1. apr.
4.3/5Excellent! (104 anmeldelser)
Sjarmerende

"Gammelt hotel som er pusset opp med mye sjarm.... Ligger sentralt i en trivelig pen by. Spiste middag på hotellet og forretten med kamskjell og breiflabben kan anbefales, frokosten var svært enkel og under middels. Parkeringsmuligheter ved hotellet er svært begrenset og veldig trangt...."…"

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2019

Grand Hotell Flekkefjord
Maritim Fjordhotell
3.5 out of 5
Sundegaten 9, Flekkefjord
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 145 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
3.9/5Very Good! (163 anmeldelser)
Hotell i Flekkefjord

"Trivelig hotell i Flekkefjord"…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

Maritim Fjordhotell
1 Roms Overnatting i Åna-sira
Østerbø, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
1 Roms Overnatting i Åna-sira
2 Roms Overnatting i Flekkefjord
Kirkegt. 2, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Charmant

"Die Wohnung ist in einem charmanten Altbau zentral im Stadtkern belegen. Der Vermieter gibt gute Tipps für Wanderungen."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2019

2 Roms Overnatting i Flekkefjord
2 Roms Overnatting i Hidrasund
Rasvågveien, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
2 Roms Overnatting i Hidrasund
En Fantastisk Plass i Naturen
Øvstefjellså, 12, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
Ingen anmeldelser
Wunderschöner Urlaub für Körper und Geist

"Wir waren zwei Wochen mit unserem dreijährigen Sohn bei Terje zu Gast. Selten haben wir einen Urlaub so genossen, wie hier. Zugegeben, man ist hier „ab vom Schuß“, bzw. „Off Grid“, aber genau so etwas haben wir gesucht. Während auf FeWo-direkt das Haus zum Zeitpunkt der Buchung als nicht geeignet ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

En Fantastisk Plass i Naturen
1 Roms Overnatting i Flekkefjord
Snerthammerveien 42, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
1 Roms Overnatting i Flekkefjord
Holiday House With a Fishingboat Included
Bolig med Flott Utsikt
Valåsbakken 50, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Amazing location for relaxed holidays

"The house is located in a beautiful surrounding, framed with hills and a stunnig view over the sea and a little idyllic harbour. You can watch the big cruise ships and sailing ships. The house is very well equipped and the size of the rooms are very generous. Extraordinary is the bedrom with an overview ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2019

Bolig med Flott Utsikt
3 Roms Overnatting i Sira
Sirnesveien 44, Flekkefjord, Vest-Agder (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Sira
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Flekkefjord
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Flekkefjord

Hotell Flekkefjord: Flekkefjord er en liten kommune som har et svært begrenset antall hoteller å by på for turistene som kommer på besøk. Det kan således lønne seg å være tidlig ute med å bestille hotellrom i Flekkefjord, særlig om du planlegger et besøk her i sommermånedene.

Flekkefjord: Sørnorsk sjarm og flott natur

Idylliske Flekkefjord i Vest-Agder vokste først og fremst frem sammen med trelasthandelen som pågikk med Nederland på 1600-tallet. Mye av den gamle bebyggelsen i sentrum, som befinner deg på en flat slette ved Byfjorden, er blitt bevart. Den nyere bebyggelsen i det kuperte landskapet rundt bidrar i dag til å gjøre Flekkefjord enda mer sjarmerende.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Flekkefjord

Det finnes en rekke ting å se og gjøre i Flekkefjord. Du kan for eksempel starte utforskningen av området med å dra til den eldste delen av byen, “Hollenderbyen”, som kan by på en rekke sjarmerende trehus. Deretter kan du dra innom Flekkefjord museum, som gir et innblikk i den spennende historien til dette området. Hovedbygningen er fra 1700-tallet og huser blant annet tekstiler og møbler fra 1700–1900-tallet.

Foretrekker du å holde deg litt mer aktiv og bli bedre kjent med naturen her, kan du ta turen fra ditt overnattingssted til øya Hidra, som ikke ligger langt unna Flekkefjord. Denne vakre øya byr ikke bare på flott natur, men du kan også besøke et kystmuseum og ta deg noe å spise og drikke her. Et annet interessant naturområde utenfor Flekkefjord er Brufjellhulene, som er jettergyter som ble dannet for mer enn 20 000 år siden. Liker du å sykle, kan du dessuten ta deg en tur på dresinsykkel langs Flekkefjordbanen, som går mellom Flekkefjord og Sira. Enda mer spenning tilbys i Rixen vannsportsenter, som ligger i innsjøen Selura. Her kan du stå på vannski og wakeboard, spille sandvolleyball og hoppe på en trampoline i vannet. Det tilbys dessuten en kafeteria og leie av utstyr her.

Mat og uteliv

I likhet med mange andre steder langs kysten er fisk og annen sjømat noe av det som det tradisjonelt sett er blitt spist mye av i Flekkefjord. Det kan derfor være på sin plass å bestille nettopp en sjømatrett når du skal ut og spise her, og på varme sommerdager kan du kanskje til og med sitte utendørs og nyte den flotte utsikten mot elven eller fjorden mens du inntar måltidet.

Utelivet i Flekkefjord er på sitt livligste om sommeren, og en del av livet er tilknyttet barene på Flekkefjords overnattingssteder. Du kan for eksempel få med deg pianomusikk mens du nipper til en drink eller danse natten lang til moderne hiter før du trekker tilbake til ditt rom for natten.

Dra på shopping fra ditt hotell i Flekkefjord

Det er begrenset med kjøpesentre og butikker i sentrum i Flekkefjord, men til gjengjeld finner du flere nisjebutikker her som kan by på en ekstra spennende shoppingopplevelse. Du kan således kjøpe med deg flere unike ting i løpet av oppholdet ditt i Flekkefjord.

Hotellbestilling: Flekkefjord

Søk etter et hotell i Flekkefjord. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Flekkefjord ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Flekkefjord.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Flekkefjord. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Flekkefjord for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Kristiansand, hvor du enkelt kan komme deg til Flekkefjord. Husk også om du bestiller fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Flekkefjord.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Flekkefjord

Flere reisealternativer