Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Kristiansand

Kristiansand er en av Norges mest kjente byer på Sørlandet, og er et yndet feriemål for mange nordmenn – spesielt på sommerstid. Det bor rundt 65 000 mennesker i byen (2015), noe som gjør den til en av Norges større byer.

Det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil i Kristiansand, noe som både er praktisk og åpne opp for en rekke nye muligheter i området. Hvis du flyr til Kristiansand lufthavn, Kjevik, vil du finne en rekke selskaper som driver med bilutleie på flyplassen. Benytter du deg av Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Kristiansand.

Litt mer om Kristiansand

Kristiansand omtales ofte som Sørlandets hovedstad, og mange mener dette er Norges beste sommerby. Her kan man campe, fiske, høre på konserter, delta på festivaler og nyte sol og varme. Dette er en av Norges mest populære turistbyer, noe som har ført til et godt utvalg innen hoteller i Kristiansand og gode muligheter for å skaffe leiebil, også i sentrum.

Utforsk Kristiansand i leiebilen

Selv om det er mye å oppleve i sentrum av Kristiansand, er det på ingen måte noen ulempe å ha tilgang til en leiebil under oppholdet ditt. Det er blant annet en rekke badeplasser rundt om i området, og med leiebilen kan du enkelt og greit kjøre mellom badeplassene og finne den du liker aller best. Selv om du har planer om å stort sett oppholde deg i sentrum, kan en leiebil være grei å ha dersom man for eksempel vil dra på shopping på et av kjøpesentrene utenfor sentrum en dag.

Nordvest for byen ligger et stort naturområde med mange muligheter. I Baneheia er det mange turstier, trimløyper, lysløyper, skogstier, utsiktspunkter, fiskevann og et flott fugle- og dyreliv. Dersom du er glad i naturen er dette det perfekte stedet for deg, og med leiebil kommer du deg raskt og enkelt til området. Baneheia er en del av det mye større grøntområdet Kristiansand kommuneskog, hvor det blant annet er en rekke større tjern og enda flere flotte turmuligheter.

Kjør leiebilen til Dyreparken

Kristiansand Dyrepark er byens store stolthet, og dette er uten tvil Norges fineste kombinerte dyre- og fornøyelsespark. I parken er det over 800 dyr, fordelt på mer enn 100 forskjellige dyrearter. Blant de mer eksotiske dyrene parken har å by på kan vi nevne geparder, tigre og løver. I parken finner du også «Kardemomme by», et temaområde i parken for barn som er oppkalt etter Thorbjørn Egners barnebok. «Kaptein Sabeltanns verden» er et annet av underholdningsanleggene i parken, og området er utformet som en stor sjørøverlandsby. Parken ligger et godt stykke utenfor Kristiansand, og det er derfor svært praktisk å ha tilgang til leiebil når man skal besøke parken. Da er man ikke avhengig av bussene som går frem og tilbake, og man kan ta med seg ekstra klær og mye annet lurt i bilen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Kristiansand

Hva er den beste prisen på leiebil i Kristiansand?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Kristiansand .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Kristiansand?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Kristiansand er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Kristiansand?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Kristiansand?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Kristiansand

Utforsk Kristiansand med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!