Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Kristiansand

Vis alle leiebiler i Kristiansand

Gode tilbud på leiebiler i Kristiansand

Kristiansand er en av Norges mest kjente byer på Sørlandet, og er et yndet feriemål for mange nordmenn – spesielt på sommerstid. Det bor rundt 65 000 mennesker i byen (2015), noe som gjør den til en av Norges større byer.

Det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil i Kristiansand, noe som både er praktisk og åpne opp for en rekke nye muligheter i området. Hvis du flyr til Kristiansand lufthavn, Kjevik, vil du finne en rekke selskaper som driver med bilutleie på flyplassen. Benytter du deg av Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Kristiansand.

Litt mer om Kristiansand

Kristiansand omtales ofte som Sørlandets hovedstad, og mange mener dette er Norges beste sommerby. Her kan man campe, fiske, høre på konserter, delta på festivaler og nyte sol og varme. Dette er en av Norges mest populære turistbyer, noe som har ført til et godt utvalg innen hoteller i Kristiansand og gode muligheter for å skaffe leiebil, også i sentrum.

Utforsk Kristiansand i leiebilen

Selv om det er mye å oppleve i sentrum av Kristiansand, er det på ingen måte noen ulempe å ha tilgang til en leiebil under oppholdet ditt. Det er blant annet en rekke badeplasser rundt om i området, og med leiebilen kan du enkelt og greit kjøre mellom badeplassene og finne den du liker aller best. Selv om du har planer om å stort sett oppholde deg i sentrum, kan en leiebil være grei å ha dersom man for eksempel vil dra på shopping på et av kjøpesentrene utenfor sentrum en dag.

Nordvest for byen ligger et stort naturområde med mange muligheter. I Baneheia er det mange turstier, trimløyper, lysløyper, skogstier, utsiktspunkter, fiskevann og et flott fugle- og dyreliv. Dersom du er glad i naturen er dette det perfekte stedet for deg, og med leiebil kommer du deg raskt og enkelt til området. Baneheia er en del av det mye større grøntområdet Kristiansand kommuneskog, hvor det blant annet er en rekke større tjern og enda flere flotte turmuligheter.

Kjør leiebilen til Dyreparken

Kristiansand Dyrepark er byens store stolthet, og dette er uten tvil Norges fineste kombinerte dyre- og fornøyelsespark. I parken er det over 800 dyr, fordelt på mer enn 100 forskjellige dyrearter. Blant de mer eksotiske dyrene parken har å by på kan vi nevne geparder, tigre og løver. I parken finner du også «Kardemomme by», et temaområde i parken for barn som er oppkalt etter Thorbjørn Egners barnebok. «Kaptein Sabeltanns verden» er et annet av underholdningsanleggene i parken, og området er utformet som en stor sjørøverlandsby. Parken ligger et godt stykke utenfor Kristiansand, og det er derfor svært praktisk å ha tilgang til leiebil når man skal besøke parken. Da er man ikke avhengig av bussene som går frem og tilbake, og man kan ta med seg ekstra klær og mye annet lurt i bilen.

Utforsk Kristiansand

Utforsk Kristiansand med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!