Bilutleie i Kristiansand

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Kristiansand

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Kristiansand

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Kristiansand
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Kristiansand?
Denne uken var den laveste dagsprisen for en leiebil i Kristiansand . Sjekk ut det gode utvalget vårt av leiebiler – fra budsjettvennlige til store, luksuriøse biler.
Kan jeg leie bil på Kristiansand (KRS-Kjevik)?
Sixt og Hertz ligger i nærheten av Kristiansand (KRS-Kjevik). Når du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Kristiansand?
Hvis du må endre planene dine, kvalifiserer mange bestillinger for en full refusjon. Du må bare gi oss beskjed minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Du bør sjekke bilens avbestillingsregler for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Kristiansand?
Lav pris, enkle å parkere og god drivstofføkonomi er bare noen av grunnene til at kompaktbiler er så populære i Kristiansand. Den kompakte størrelsen gjør dem ideelle for å komme seg rundt i byen. De er dessuten et supert alternativ for par, alenereisende og budsjettbevisste reisende. Du kan også velge noe mindre, som en økonomi- eller minibil, eller få mer benplass med en mellomstor eller stor bil. Er du derimot på utkikk etter noe mer luksuriøst, vil du garantert like våre premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Kristiansand?
Alle vet at Kristiansand er en av de beste feriedestinasjonene i Agder. Det er imidlertid også mange andre fantastiske steder å utforske hvis du bestiller leiebil og kjører av sted. Her er noen forslag som gjør at bilferien får en perfekt start:

  • Med en gang du er fremme i Stavanger, kommer du til å føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 160 km fra Kristiansand. Der kan du oppleve mange spennende steder, som Kongeparken.
  • I Skien, ca. 150 km unna, er det også mye å finne på. Lurer du på hva som står øverst på listen her? The Adventure Factory er vår favoritt.
  • Etter en lang kjøretur kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Fløyen, som du finner ca. 290 km fra Kristiansand.

Hvorfor skal jeg leie bil i Kristiansand gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive medlemsrabatter til våre fantastiske pakkereiser – det er mange gode grunner til å leie bil gjennom Expedia. Skal du til Kristiansand? Der finner du leiebilselskaper å velge mellom, med et stort utvalg leiebiler for enhver smak. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingen av bilutleie med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Kristiansand hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få det beste tilbudet. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de ledende bilutleiefirmaene og bestille det alternativet som passer best for deg. Hva sier du til å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Kristiansand med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Kristiansand?
Minst 19 år. Det er imidlertid noen aldersrelaterte begrensninger du bør være klar over før du reserverer leiebil i Kristiansand. Er du en ung sjåfør, krever mange leverandører ekstra betaling, og hvilke bilkategorier du kan leie, er ofte begrenset. Gebyret og aldersgrensen kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, og derfor kan det være lurt å bruke litt tid på å sammenligne regler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Kristiansand?
Du trenger førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Kristiansand?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en billig leiebil i Kristiansand . Den nest laveste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Kristiansand?
Ja, så du trenger ikke å bestille den samme leiebilen på nytt når du er halvveis i ferien. Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å bestille en bil som du kan bruke i over en måned.
Hvor kan jeg leie bil i Kristiansand hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Kristiansand er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Kristiansand?
Først bør du velge bilkategori, så bør du lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.