Billige flybilletter til Arendal

Billige flyreiser til Arendal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 599 kr for enveisflyvninger og 1 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Arendal

Skal du fly til Arendal eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Arendal. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Arendal eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Arendal eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Arendal?
Kristiansand (KRS-Kjevik) er den ene flyplassen i denne byen.
Hvor langt er det til Kristiansand (KRS-Kjevik) fra sentrum av Arendal?
Turen mellom Kristiansand (KRS-Kjevik) og sentrum av Arendal er rimelig lang. Du må reise 50 km før du kan sjekke inn på hotellet i byen.
Kan jeg fly til Arendal nå?
For å få den nyeste informasjonen om flyreiser til Arendal kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Arendal?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Arendal, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Arendal med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Arendal, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Arendal?
Skal du fly til Arendal, vil du komme til å lande på KRS. Når du ankommer, vil du befinne deg 50 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Arendal?
Det finnes 4 flyselskaper som tilbyr flyvninger til Arendal. Disse flyr inn fra 6 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Arendal?
SAS og Norwegian Air Shuttle er noen av de ledende flyselskapene som har flyvninger til Arendal. De fleste reisende velger Frogner som utreisested, og SAS betjener de fleste flyvningene på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Arendal?
Med rundt 111 direkteflyvninger hver uke, vil du befinne deg i Arendal før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Arendal avreise fra?
Flyvninger til Arendal med avreise fra flyplasser i Oslo, Nordstrand og Bryn, blir fort utsolgt.
Hvor lang er flyturen til Arendal?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Oslo til Arendal tar det vanligvis ca. 47 min. Fra Nordstrand tar det ca. 47 min, mens det fra Bryn tar 47 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Arendal så rimelig som mulig?
Som alle lure jetsettere vet – ikke bestill i siste liten. Prisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. Du bør også se litt rundt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet byr på flere enn én flyplass, kan du dra i land bedre tilbud ved å velge den minste. En annen måte du kan spare litt på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du finner et bra tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Arendal?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Arendal gå som smurt eller virke ekstra lang. Her har du noen tips som hjelper deg med å få en uforglemmelig ferie.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en flott flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Det viktigste først: pass, billett, penger og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som holder deg underholdt, som PC eller noe godt lesestoff. Husk også ladere, en behagelig nakkepute og et par hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettsaker som tannbørste, våtservietter og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel boksåpnere, barberblader, aerosolbokser og nødbluss. Sportsutstyr som hockeykøller og andre ting som kan skade folk, f.eks. Skytevåpen og ammunisjon, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke stedet for å vise frem den nyeste moten. Du bør kle deg i behagelige klær og huske å ta med en cardigan ettersom det kan bli kjølig i kabinen når flyet er i luften. Flate og litt romslige sko er også lurt.
  • DVT (dyp venetrombose) kan komme av inaktivitet over lengre tid og er en blodlevringstilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyreiser. Den gode nyheten er imidlertid at det kan være mulig å minimere sjansene for å få det. Drikk vann, gå rundt i kabinen så mye du kan, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Arendal?
Hvis du forbereder deg før du drar til flyplassen, øker du sjansen for at turen til Arendal går som smurt. Nedenfor finner du de beste tipsene våre for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig legitimasjon og reisedokumenter før du kommer videre. Derfor bør du ha dette klart på forhånd.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge jakke, belte, nøkler og andre ting som hodetelefoner i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Prosessen går raskere hvis du tar av dette før din tur nærmer seg.
  • Alle elektroniske enheter, inkludert mobil og laptop, må også gjennomlyses.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som parfyme og håndkrem, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare flere minutter. Støvler må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Flyselskapene tillater ikke skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Arendal
Ankomstflyplass
Kjevik
Ankomstflyplassens IATA-kode
KRS
Ankomstby
Kristiansand
Pris tur-retur
1 198 kr

Populære flyvninger til Arendal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 599 kr for enveisflyvninger og 1 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle