Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Aileen Bårdsen på trover

Hoteller i Lillesand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Lillesand

3 Roms Overnatting i Høvåg
Holtevann, Lillesand, Aust-Agder (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Høvåg
2 Roms Overnatting i Høvåg
Address Provided by Property Manager, Lillesand, Aust-Agder (county)
Hent priser
2 Roms Overnatting i Høvåg
3 Roms Villa, Soveplass til 7 med Gratis Wifi og gå til Stranden og Butikker
4 Stjerners Feriehus i Høvåg
KVÅSE, Lillesand, Aust-Agder (county)
Hent priser
Ingen anmeldelser
Risor, Arendal, Mandal,Flekkefjord, Stavanger

"Risor, Arendal, Mandal,Flekkefjord, Stavanger"…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2018

4 Stjerners Feriehus i Høvåg
3 Roms Villa, Soveplass til 8 med Gratis Wifi og gå til Stranden og Butikker
Clarion Hotel Ernst
4 out of 5
Rådhusgt. 2, Kristiansand
1 190 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
4.3/5Excellent! (791 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet. God frokost. Litt slitt på bad. Hadde hatt godt av en oppussing. Ikke helt forventet Clarion-standard. Men greit innenfor."…"

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020

Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Tyholmen Arendal
4 out of 5
Teaterplassen 2, Arendal
1 290 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.5/5Wonderful! (303 anmeldelser)
Komfort med charm

"Dette er ikke mitt første besøk her og Hotel Tyholmen leverte som før."…"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2019

Clarion Hotel Tyholmen Arendal
Comfort Hotel Kristiansand
3.5 out of 5
Skippergata 7-9, Kristiansand
1 029 kr
per natt
4. apr.–5. apr.
4.1/5Very Good! (533 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet, imøtekommende personale og god mat"…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

Comfort Hotel Kristiansand
Horisonten Lillesand
Gaupemyrheia 2, Lillesand, Aust-Agder
Hent priser
Horisonten Lillesand
2 Roms Overnatting i Lillesand
Kilen 11, Lillesand, Aust-Agder (county)
Hent priser
2 Roms Overnatting i Lillesand
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lillesand
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lillesand

Hotell Lillesand: Lillesand er en kommune og en by i Aust-Agder, og i byen bor det rundt 10 000 mennesker – folketallet øker imidlertid sterkt på sommerstid. Byen tiltrekker seg nemlig mange turister grunnet sin flotte skjærgård, og det er derfor flere hoteller i området å velge mellom. Dersom du vil bo midt i Lillesand er det ett hotell du kan benytte deg av. Hotellet har 2 stjerner, så buker du Expedia har du gode sjanser for å finne et billig hotellrom i Lillesand. De andre hotellene i området ligger i byer rundt Lillesand, og de aller fleste av disse er i Kristiansand – som ligger omtrent 25 km nordvest for Lillesand. Hotellrommene på hotellene du kan velge mellom holder stort sett god standard, og har både flatskjerm og kabel-TV.

Lillesand: en perle av en skjærgård

Lillesand er en idyllisk liten by i Norge som har mye spennende å by på. Byen ligger flott til langs kysten, og har en imponerende skjærgård som trekker mange turister til byen på sommerstid. Som du sikkert skjønner, er det beste tidspunktet å besøke byen på definitivt om sommeren.

Severdigheter og attraksjoner

Som nevnt er det skjærgården som er den virkelig store attraksjonen i byen. Her finner du mange glattslipte svaberg, spennende holmer, lune laguner, som ”Nilen”, og trange sund. Det er også mange fine turløyper og stier i området, og flere av disse tar deg med til flotte utsiktspunkter, som Skifjell, Kniben, Olashei, Vardeheia, Vardåsen og Fløresteinen. Det er også flotte gallerier i byen, som Wilhelmine. Å kalle dette et galleri er kanskje ikke helt korrekt, dette er nemlig et smykkeverksted som stiller ut og selger smykkene som lages i verkstedet. Meta Hansen skulpturpark er et annet kulturelt innslag i byen. Lillesand kunstforening og Stiftelsen Meta Hansens Hus tok i 2010 initiativ til etablering av denne flotte skulpturparken. Det er i hovedsak kunstneren Bård Breivik sine skulpturer som stilles ut i parken. Det er også flere kirker i byen, blant annet Vestre Moland kirke og Høvåg kirke, som det kan være interessant å ta en tur innom.

Uteliv

Foruten sommermånedene er utelivet i Lillesand stort sett som i en hvilken som helst annen småby i Norge. Det er flere utesteder i byen, men det er stort sett i helgene det er liv i byen. På sommerstid er imidlertid stemningen en helt annen, og alle turistene fører til at det er mye liv rundt om i byen – både i helgene og på ukedagene. Spesielt området rundt gjestehavnen er populært.

Shopping

Det er gode muligheter for shopping i Lillesand, og det er særlig området langs sjøen og i smauene at Lillesands mange små butikker ligger. Det er dette som er byens handelssentrum, og her er det et variert utvalg av både butikker og spisesteder. Det er ingen store kjøpesentre i området, men de mange småbutikkene ligger nært hverandre – så du bruker ikke mange minutter på å gå fra butikk til butikk.

Hotellbestilling: Lillesand

Søk etter et hotell i Lillesand. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Lillesand ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Lillesand.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Lillesand. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Lillesand for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Lillesand. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Lillesand.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Lillesand

Flere reisealternativer