Billige flyreiser til Dubai

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Nov 23, 2019

Beste flyselskapet er Emirates

Jul 9, 2019

For kort setebelte og smale seter. Ikke komfortabelt å sitte så mange timer. Ikke alle alle tynne ! :(

Apr 1, 2019

Akkurat det flyet vi hadde, bør nok ha en oppgradering av underholdnings skjermene, de levde sitt eget liv og vanskelig å bruke

Feb 23, 2019

Alt gikk bra.

Dec 20, 2018

Ein del rot med buss som var satt opp i fra Dubai til Abu Dhabi, førte til at bussen var 50min forsinka ved avgang.

Nov 11, 2018

Første gang med Emirates. En positiv opplevelse!

Oct 7, 2018

Alt var helt supert

Sep 9, 2018

Love Emirates

Fly til Dubai

Fly til Dubai

Billige flybilletter til Dubai gjør denne vakre og unike byen i Midtøsten enda mer tilgjengelig. Med Expedia er det enkelt å finne billige billetter til Dubai, noe som kan være starten på en virkelig utrolig ferie.

Den utrolige kystlinjen og de verdenskjente skyskraperne, som det stadig bygges flere av, er grunn nok til å besøke Dubai. Fantastisk utsikt fra restauranter på taktoppene sørger for uforglemmelige øyeblikk, men kan være ganske dyrt. Du bør med andre ord bruke Expedia når du bestiller fly og hotell til Dubai for å spare mye så mye som mulig på reisen, så du har penger til å nyte ferien i Dubai!

Det er stort sett Oslo man må fly fra i Norge for å komme seg til Dubai, og man må regne med mellomlandinger. Når du ankommer Dubai vil du først legge merke til det unike og fantastiske bylandskapet og den livlige lokale atmosfæren. Byen er fylt med kraftige farger, stille gater og flotte hager. Det er rett og slett utrolig mye å gjøre under oppholdet i Dubai.

Når det kommer til hoteller, er det ikke mange byer som kan overgå Dubai. Du finner alt fra fantastiske luksushoteller, som det er mange av, til billigere alternativer. Turister som også bestiller hotell hos Expedia, vil kunne spare gode penger.

Sparingen behøver imidlertid ikke stoppe der. Hvis du har planer om å leie bil i Dubai, kan du også gjøre dette hos Expedia – noe som lar deg spare enda mer! Selv om det er mye å oppleve i Dubai, som er landets nest største by, er området rundt byen også vel verdt å utforske.

Byen er ekstremt rik, noe som illustreres av de mange massive kjøpesentre i Dubai. Ett av disse sentrene har til og med en egen alpinbakke! Også på stranden er det mange aktiviteter man kan kose seg med, som paraseiling og kjøring av vannscooter.

Med billige billetter til Dubai tilgjengelige hos Expedia, er det nå enklere og billigere enn noensinne å besøke denne fantastiske byen. Planlegg og bestill reisen din i dag!

Fly til Dubai fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Dubai fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, Norwegian, Qatar Airlines og KLM).

Flytiden til Dubai fra Oslo er på 10 til 11 timer, litt avhengig av hvilket flyselskap du velger. Når du lander på flyplassen vil du få utstedt et turistvisum direkte i passkontrollen ved ankomst, så du trenger ikke foreta deg noe før du reiser.

Fly til Dubai International Airport

Når man flyr til Dubai International Airport lander man rett utenfor denne fantastiske kystbyen, noe som kan gjøre innflygningen ganske så interessant.

Flyplassen er omtrent 5 km sørøst for Dubai sentrum, og det er godt med transportalternativer tilgjengelige for reisende som lander på flyplassen. Det går jevnlig busser inn til sentrum, men det beste er ofte å ta drosje eller leie seg en bil. Drosjene kjører ikke på taksameter, så sørg for å avtale med sjåføren hvor mye du skal betale på forhånd. Man kan også ta Dubai Metro fra flyplassen og inn til sentrum (både den røde og den grønne linjen).

Dubai vokser i imponerende fart, og når du besøke dette ørkenparadiset kommer du nok til å ville returnere til denne unike byen i hjertet av Midtøsten senere.

Finn billige flybilletter til Dubai hos Expedia, og spar enda mer penger ved å bestille hotell og leiebil i samme slengen. Hvorfor vente? Bestill din neste ferie i dag!

Populære flyvninger til Dubai

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.