Billige flyreiser til Dubai

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Nov 23, 2019

Beste flyselskapet er Emirates

Jul 9, 2019

For kort setebelte og smale seter. Ikke komfortabelt å sitte så mange timer. Ikke alle alle tynne ! :(

Apr 1, 2019

Akkurat det flyet vi hadde, bør nok ha en oppgradering av underholdnings skjermene, de levde sitt eget liv og vanskelig å bruke

Feb 23, 2019

Alt gikk bra.

Dec 20, 2018

Ein del rot med buss som var satt opp i fra Dubai til Abu Dhabi, førte til at bussen var 50min forsinka ved avgang.

Nov 11, 2018

Første gang med Emirates. En positiv opplevelse!

Oct 7, 2018

Alt var helt supert

Sep 9, 2018

Love Emirates

Fly til Dubai

Skal du fly til Dubai eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Dubai. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Dubai eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Dubai eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Informasjon om flyreiser til Dubai

Ankomstflyplass Dubai
Ankomstflyplassens IATA-kode DXB

Populære flyvninger til Dubai

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.