Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Indonesia grunnet COVID-19.

Reiser til Indonesia 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Indonesia med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Indonesia. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Indonesia

Hilton Bali Resort
Hilton Bali Resort
5 out of 5
Jl. Raya Nusa Dua Selatan, PO BOX 18, Nusa Dua, Bali
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 617 kr per natt fra 26. nov. til 27. nov.
4.3/5Excellent! (953 anmeldelser)
Very Nice

"Nice"…"

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2019

Hilton Bali Resort
Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels
Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels
3 out of 5
Terminal 2E International Departure, Soekarno-Hatta Intl. Airport, Tangerang
Prisen er 440 kr per natt fra 30. nov. til 1. des.
3.8/5Good! (770 anmeldelser)
Fint Hotel på flyplassen.

"Overnattet noen timer for å vente på flyet videre."…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2017

Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels
Conrad Bali
Conrad Bali
5 out of 5
Jalan Pratama 168, Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 694 kr per natt fra 11. des. til 12. des.
4.4/5Wonderful! (996 anmeldelser)
Stort high-end hotell

"Veldig bra for barnefamilier, enorme bassengområder med grunne basseng (inntil 1,2m) ga 5-åringen utmerket svømmetrening."…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2017

Conrad Bali
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferie i Indonesia – fantastisk natur og spennende kulturer

Eventyr, avslapping og fantastisk landskap venter deg om du drar på ferie til denne tropiske øygruppa, som består av fredelige strender, vill jungel og mystiske gamle monumenter. Med vidunderlige tropiske strender, pulserende byer, fantastisk naturlandskap og en blanding av fascinerende kulturer spredt over mer enn 18 000 øyer, er Den indonesiske republikk et mangfoldig reisemål. På en reise til Indonesia kan du utforske kulturelle Java, krysse tett jungel på Sumatra og slappe av på vakre palmestrender på Bali. Seile rundt i denne fantastiske øygruppen og opplev den rike kulturen i hver region. Se storslagne islamske moskeer, hindutempler og sultanpalasser, eller hør et unikt indonesisk gamelan og se en skyggeteaterforestilling.

Reis den lille øya Bali i den sentrale sørlige delen av Indonesia for å oppleve et tropisk strandparadis. Bad i det varme vannet eller surfe på bølgene på Balis vakre strender. Unn deg selv en spabehandling eller massasje på et velværesenter ved stranden. Gå fotturer langs åskammene i Batur-fjellet, og nyt den fantastiske utsikten fra vulkanen. Gå gjennom Ubud Monkey-skogen for å se det flotte grønne landskapet i regnskogen, hellige steinuthugginger, gamle templer og lekne apekatter. Se flotte hindutempler blant frodige risterrasser og vannhager, slik som Gunung Kawi, Saraswati og Klungung.

Dra til Indonesia for å oppleve et verdenskjent dykkereisemål. Utforsk de vakre fargenyansene til korallrevene, og se det tropiske livet under vannet i Bunaken, Wakatobi og på Gili-øyene. Lei en privat båt og dra til Mentawai-øyene, utenfor vestkysten av Sumatra, for å oppleve de beste surfestedene i øygruppa.

Utforsk Java og hovedstaden Jakarta, som er en travel metropol med fantastisk shopping, kunstinstitusjoner og kulturelle skatter. Se tradisjonelle dukketeater- og danseforestillinger i Yogyakarta, ta en nærmere titt på det gamle buddhistmonumentet ved Borobudur og beundre de flotte spirene til Prambanan hindutempel.

Prøv maten til de ulike regionene i Indonesia. Smak på nydelig gado-gado, som er sesongens grønnsaker med peanøttsaus, eller tradisjonell nasi goreng, som er stekt ris. Gateselgere (warung) og mathus (rumah makan) selger enkle, autentiske måltider og drikke. Indonesisk skikk krever at du spiser kun med høyre hånd dersom bestikk ikke er tilgjengelig.

Du kommer til Indonesia med fly eller båt. Utforsk øygruppa med fly, ferje, buss, leiebil eller scooter. Det går også passasjertog på Java og Sumatra. Indonesia har varmt klima hele året, med regntid mellom oktober og april.