Reiser til Palau

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Palau og spar

Mest populære reisemål i Palau

De mest populære hotellene i Palau

Palau Hotel
Palau Hotel
3 out of 5
Ikelau Hamlet, Koror, Koror Island, 96940
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 365 kr per natt fra 11. okt. til 12. okt.
4,4/5 Wonderful! (168 anmeldelser)
"The staff was wonderful and the room was very nice :)"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2022

Palasia Hotel Palau
Palasia Hotel Palau
3 out of 5
Main Street, Koror, Palau, 96940
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 633 kr per natt fra 11. okt. til 12. okt.
4,2/5 Very Good! (187 anmeldelser)
"I liked that it was within walking distance to a lot of things and that it was easy to ask for an extension on the stay. The staff was very friendly and helpful."

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2022

Palau Pacific Resort
Palau Pacific Resort
4 out of 5
Ngerekebesang, P. O. Box 308, Meyungs, 96940
Prisen er 3 860 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
4,5/5 Wonderful! (125 anmeldelser)
"Great location and amenities"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Palau?
Vi gjør det lett å reise og se verden med pakker til Palau, som starter fra bare . Du kan selv bestemme hvordan du vil sette sammen dine foretrukne flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper. For den ultimate ferien kan du legge til noen turer og aktiviteter til reiseruten.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Palau?
Når du bestiller fly og hotell sammen hos Expedia, sparer du ikke bare verdifull tid, men penger også. En pakkereise til Palau gjør det raskt og enkelt å skreddersy ditt drømmeeventyr. Med over 500 flyselskaper fra hele verden å velge blant blir det ikke vanskelig å finne et fly som passer programmet ditt, og dessuten har vi over 1 000 000 overnattingssteder verden over. Uansett budsjett kan Expedia hjelpe deg med å se resten av verden.
Hvilke er de beste hotellene i Palau?
Når du ser etter hoteller i Meyungs med komfortable senger og god service, bør du ta en titt på Palau Carolines Resort og Beluu Sea View Resort. Hvis du også skal besøke Airai, kan du hvile ut på PAPAGO INTERNATIONAL RESORT PALAU eller Airai Water Paradise Hotel & Spa.
Når på året er det best å reise til Palau?
Hva som er det beste tidspunktet for å reise til Palau, kommer helt an på deg. Hvis du har et stramt budsjett, kan det være lurt å unngå , som anses for å være den dyreste tiden på året. I finner du som regel de beste prisene. Vil du oppleve den spesielle stemningen i høysesongen, er den beste tiden, mens du bør vurdere hvis du vil styre unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Palau?
Smarte reisende bestiller vanligvis tidlig. Flyselskapene pleier ofte å markedsføre flybilletter opptil et år før avreise, og det er på dette tidspunktet du kan få tak i billige billetter. Har du noen ekstra feriedager neste uke? Det er ingen grunn til bekymring. Expedia har hele tiden gode tilbud, så du kan få drømmeferien til en rimelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Palau fra Expedia?
Leiebiler, hoteller og flyreiser – vi har det hele. Hos Expedia kan du lage din pakkereise til Palau akkurat som du vil ha den. Du behøver bare å bestemme deg for nøyaktig hva du vil ha. Når du har bestilt, kan du legge til opplevelser og aktiviteter. Jo mer du bestiller, desto mer sparer du.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Palau?
Den enkleste måten å planlegge reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Palau. Du vil også få gode rabatter når du kombinerer hotell, flyreiser og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en utflukt eller aktivitet når bestillingen er klar?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Palau hos Expedia?
Ja, absolutt. Expedia har over 500 partnerflyselskaper å velge fra. Med et så stort utvalg blir det en enkel sak å finne et perfekt flyselskap for reisen din til Palau.
Kan jeg reise til Palau akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er den perfekte siden for å finne oppdatert informasjon om karantenekrav og reiserestriksjoner for Palau.

Populære steder å besøke