Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Asia

Dette store kontinentet som omfatter over halvparten av jordens befolkning, har gamle templer, slående vakker natur og noen av verdens største byer.

På ferie i Asia kan du besøke den rolige landsbygda, de fredelige templene, de vakre strendene og de ultramoderne byene. Planlegg årlige ferier til enkeltland eller bruk en hel sommer på å reise rundt på kontinentet.

Kina har mer enn halvparten av Asias areal og over 1,3 milliarder innbyggere. Mange av dem bor i de store, østlige byene Shanghai, Guangzhou, Shenzhen og Beijing. Gled deg over blandingen av kinesisk kultur og moderne sivilisasjon. Se templer og museer fra gamle dynastier. Dra på luksusshopping ved siden av nabolagets grønnsaksmarkeder hvor du finner fersk mat av alle slag.

Opplev spennende attraksjoner i innlandet, deriblant terrakottahæren i Xian, Den kinesiske mur, kalkfjellene i Guilin, isslottene i Harbin og de brede kløftene ved Yangtze-elven. Ri på hest over de store slettene i Mongolia.

Hong Kong, en spesiell administrativ region i Kina, kan by på tradisjoner fra sin hundre år lange britiske okkupasjonstid. Nyt utsikten over øya fra Victoria Peak eller ferjen Star Ferry, kjør med toetasjers trikk gjennom travle gater, seil i det sørlige Kinahavet med en junk og handle i luksusbutikkene i Central.

Indonesia er en øynasjon med flere hundre millioner innbyggere. Ta en ferie på resort ved Balis strender og gå tur i landlige omgivelser med risterrasser for å oppleve store fosser. Besøk hovedstaden, Jakarta, hvor du kan dra på luksusshopping.

I Japan skaper eldgamle tradisjoner og moderne vitenskap en fascinerende blanding av kultur, teknologi og underholdning. Blomstrende kirsebærtrær om våren er et spesielt vakkert syn. Opplev japansk kunst og arkitektur i templer, museer og hager over hele landet.

Singapore er en moderne enklave ytterst på den malaysiske halvøya. Byen kan by på mange familieattraksjoner, deriblant en orkidéhage, innovative parker ved vannet og flere attraksjoner på Sentosa-øya. Dra nordover på halvøya, så kommer du til Malaysia. Tvillingtårnene Petronas Towers tårner over hovedstaden, Kuala Lumpur.

Hvis du ønsker deg en avslappet ferie på stranden, har Thailand mange valgmuligheter. Dra til Patong, Pattaya, Ko Samui og andre flotte steder. Kjør med tuk tuk, besøk den flytende hagen og se store buddhisttempler i hovedstaden, Bangkok.

Hele verdens øyne fulgte med på Vietnam da landet var rammet av en stor militær konflikt. Nå er landet samlet igjen, og turister ønskes velkommen til å se historiske gjenstander fra krigen på 1900-tallet og oppleve vakre omgivelser på landsbygda. Se det gamle franske kvartalet i Hanoi og gå gjennom Cu Chi-tunnelene i Ho Chi Minh-byen. Reis til nabolandene Laos og Kambodsja og gå tur i jungelen. Opplev gamle templer, deriblant Angkor Wat.

Nord-Korea forblir stengt for turister, men fjellandskapet i Sør-Korea er et fascinerende mål for turgåere. Prøv de flotte skiløypene og besøk anlegget for vinterlekene i Pyeongchang i 2018.

India er et magisk land som består av nesten tretti stater. Her kan du oppleve en rekke forskjellige klimaer, kulturer, mat og språk. Besøk metropolen Delhi i nord, hvor de hellige kuene vandrer rundt i gatene i nærheten av de travle markedene. Se det fantastiske, hvite Taj Mahal i Agra, som er ansett for å være et av verdens moderne underverker. Kos deg på strendene i Goa. I hele landet kan du spise deilige karriretter, nanbrød og belgfrukter. Utvid ferien med en fjelltur i nabolandet Nepal.

Uansett hva slags ferie du vil ha, finner du mye å velge mellom i Asia.


Guide til Asia


De beste hotelltilbudene i Asia

Vis alle de 175 720 overnattingsstedene i Asia
The Kowloon Hotel 952 kr
Anmeldelse skrevet 8. des. 2018
Mer informasjon
 
The Kowloon Hotel

The Kowloon Hotel

19-21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
   
  3,8 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Good hotel perfect location. Pity the weather was not so good but we enjoyed our short time in Hong Kong.

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers 1 388 kr
  Anmeldelse skrevet 18. mai 2016
  Mer informasjon
   
  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
    
   4,3 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Fint hotell med flott beliggenhet. Ankom tidlig på morgenen og måtte vente et par timer på rommet. Hotellet oppgir 1500 som innsjekkings tidspunkt, men de var ordnet rom til meg til ca 10.00 uten noe tillegg, veldig greit etter en lang flyreise. Veldig flott beliggenhet med hensyn på shopping og ...

   Novotel Singapore Clarke Quay 1 488 kr
   Anmeldelse skrevet 19. apr. 2019
   Mer informasjon
    
   Novotel Singapore Clarke Quay

   Novotel Singapore Clarke Quay

   177a River Valley Road, Singapore
     
    4,1 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Great location, but this hotel need an upgrade 😊

    Swissotel The Stamford, Singapore 1 831 kr
    Anmeldelse skrevet 22. jan. 2019
    Mer informasjon
     
    Swissotel The Stamford, Singapore

    Swissotel The Stamford, Singapore

    2 Stamford Road, Singapore
      
     4,3 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Amazing. What a view, from 51th floor. Doesnt matter we did not see the centre of the city. Close to everything. Nice staff, who was so helpful. Those people who cleaned the rooms, was so smiley. Thank You.

     The Mira Hong Kong Hotel 1 294 kr
     Anmeldelse skrevet 6. sep. 2016
     Mer informasjon
      
     The Mira Hong Kong Hotel

     The Mira Hong Kong Hotel

     Mira Place, 118-130 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
       
      4,4 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Har ingenting å klage på, fantastisk hotell med ansatte som står på pinne for deg til enhver tid. Anbefales på det varmeste

      Kowloon Shangri-La, Hong Kong 1 336 kr
      Anmeldelse skrevet 25. apr. 2019
      Mer informasjon
       
      Kowloon Shangri-La, Hong Kong

      Kowloon Shangri-La, Hong Kong

      64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
        
       4,6 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Fantastisk hotell med suveren beliggenhet svært sentralt i Kowloon. Super service og svært ryddig og rent.

       Marina Mandarin 1 726 kr
       Anmeldelse skrevet 16. jun. 2019
       Mer informasjon
        
       Marina Mandarin

       Marina Mandarin

       6 Raffles Boulevard Marina Square, Singapore
         
        4,3 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        I stayed in room 1318, the room service girl for my room, I have met her in everyday, I stayed there for 5 days. she is so polite and hard working, the room service in hotel is great, most generous and over the top room service offers that can be found in Singapore, I came Singapore for represented ...

        Sofitel Macau At Ponte 16 1 063 kr
        Anmeldelse skrevet 30. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        Sofitel Macau At Ponte 16

        Sofitel Macau At Ponte 16

        Rua Do Visconde Paco De Arcos, Macao
          
         4,3 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Avstikker til Macau på ferie i Hong Kong. Flott hotell, med lekkert rom og fasilieter. Fint svømmebassen, supre restaurant og flott SPA. I gå avstand til gamlebyen, og en kort taxi tur til Casino stripa. Rommet var rålekkert med flott utsikt til havn.

         De beste tilbudene på fly + hotell Asia

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.