Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Ferie i Asia

Dette store kontinentet som omfatter over halvparten av jordens befolkning, har gamle templer, slående vakker natur og noen av verdens største byer.

På ferie i Asia kan du besøke den rolige landsbygda, de fredelige templene, de vakre strendene og de ultramoderne byene. Planlegg årlige ferier til enkeltland eller bruk en hel sommer på å reise rundt på kontinentet.

Kina har mer enn halvparten av Asias areal og over 1,3 milliarder innbyggere. Mange av dem bor i de store, østlige byene Shanghai, Guangzhou, Shenzhen og Beijing. Gled deg over blandingen av kinesisk kultur og moderne sivilisasjon. Se templer og museer fra gamle dynastier. Dra på luksusshopping ved siden av nabolagets grønnsaksmarkeder hvor du finner fersk mat av alle slag.

Opplev spennende attraksjoner i innlandet, deriblant terrakottahæren i Xian, Den kinesiske mur, kalkfjellene i Guilin, isslottene i Harbin og de brede kløftene ved Yangtze-elven. Ri på hest over de store slettene i Mongolia.

Hong Kong, en spesiell administrativ region i Kina, kan by på tradisjoner fra sin hundre år lange britiske okkupasjonstid. Nyt utsikten over øya fra Victoria Peak eller ferjen Star Ferry, kjør med toetasjers trikk gjennom travle gater, seil i det sørlige Kinahavet med en junk og handle i luksusbutikkene i Central.

Indonesia er en øynasjon med flere hundre millioner innbyggere. Ta en ferie på resort ved Balis strender og gå tur i landlige omgivelser med risterrasser for å oppleve store fosser. Besøk hovedstaden, Jakarta, hvor du kan dra på luksusshopping.

I Japan skaper eldgamle tradisjoner og moderne vitenskap en fascinerende blanding av kultur, teknologi og underholdning. Blomstrende kirsebærtrær om våren er et spesielt vakkert syn. Opplev japansk kunst og arkitektur i templer, museer og hager over hele landet.

Singapore er en moderne enklave ytterst på den malaysiske halvøya. Byen kan by på mange familieattraksjoner, deriblant en orkidéhage, innovative parker ved vannet og flere attraksjoner på Sentosa-øya. Dra nordover på halvøya, så kommer du til Malaysia. Tvillingtårnene Petronas Towers tårner over hovedstaden, Kuala Lumpur.

Hvis du ønsker deg en avslappet ferie på stranden, har Thailand mange valgmuligheter. Dra til Patong, Pattaya, Ko Samui og andre flotte steder. Kjør med tuk tuk, besøk den flytende hagen og se store buddhisttempler i hovedstaden, Bangkok.

Hele verdens øyne fulgte med på Vietnam da landet var rammet av en stor militær konflikt. Nå er landet samlet igjen, og turister ønskes velkommen til å se historiske gjenstander fra krigen på 1900-tallet og oppleve vakre omgivelser på landsbygda. Se det gamle franske kvartalet i Hanoi og gå gjennom Cu Chi-tunnelene i Ho Chi Minh-byen. Reis til nabolandene Laos og Kambodsja og gå tur i jungelen. Opplev gamle templer, deriblant Angkor Wat.

Nord-Korea forblir stengt for turister, men fjellandskapet i Sør-Korea er et fascinerende mål for turgåere. Prøv de flotte skiløypene og besøk anlegget for vinterlekene i Pyeongchang i 2018.

India er et magisk land som består av nesten tretti stater. Her kan du oppleve en rekke forskjellige klimaer, kulturer, mat og språk. Besøk metropolen Delhi i nord, hvor de hellige kuene vandrer rundt i gatene i nærheten av de travle markedene. Se det fantastiske, hvite Taj Mahal i Agra, som er ansett for å være et av verdens moderne underverker. Kos deg på strendene i Goa. I hele landet kan du spise deilige karriretter, nanbrød og belgfrukter. Utvid ferien med en fjelltur i nabolandet Nepal.

Uansett hva slags ferie du vil ha, finner du mye å velge mellom i Asia.


Guide til Asia


De beste hotelltilbudene i Asia

Vis alle de 211 269 overnattingsstedene i Asia
The Kowloon Hotel 518 kr
Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019
Mer informasjon
 
The Kowloon Hotel

The Kowloon Hotel

19-21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
   
  3,8 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Har vært på samme hotel siste 10 år. Ingen oppgradering skjedd, gamle velbrukte tepper på gulvet. Lukter litt gammelt. Renhold på bad kunne ha vært bedre. Bra service, men dyrt å bo på så små rom og i tilegg betale nesten 200 kr. for frokost er ingen inne tier. Tror jeg vil velge mere oppgradert ...

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers 1 209 kr
  Anmeldelse skrevet 1. jul. 2020
  Mer informasjon
   
  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
    
   4,3 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Great service and magic views made for an enjoyable staycation in HK.

   Swissotel The Stamford, Singapore 2 117 kr
   Anmeldelse skrevet 22. jan. 2019
   Mer informasjon
    
   Swissotel The Stamford, Singapore

   Swissotel The Stamford, Singapore

   2 Stamford Road, Singapore
     
    4,5 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Amazing. What a view, from 51th floor. Doesnt matter we did not see the centre of the city. Close to everything. Nice staff, who was so helpful. Those people who cleaned the rooms, was so smiley. Thank You.

    The Mira Hong Kong Hotel 855 kr
    Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    The Mira Hong Kong Hotel

    The Mira Hong Kong Hotel

    Mira Place, 118-130 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
      
     4,4 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Good service and great location

     Kowloon Shangri-La, Hong Kong 1 273 kr
     Anmeldelse skrevet 25. apr. 2019
     Mer informasjon
      
     Kowloon Shangri-La, Hong Kong

     Kowloon Shangri-La, Hong Kong

     64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
       
      4,6 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Fantastisk hotell med suveren beliggenhet svært sentralt i Kowloon. Super service og svært ryddig og rent.

      PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore
      Anmeldelse skrevet 18. des. 2019
      Mer informasjon
       
      PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore

      PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore

      6 Raffles Boulevard Marina Square, Singapore
        
       4,3 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Ferietur 8 dager. Hotellet har vel hatt sin glanstid. Forstått det slik at er nye eiere fra 2020. Og da blir det oppussing og nye koster. Velfungerende hotell, super plassering, men litt slitent. Vi anbefaler frokost utenfor hotellet. Mange muligheter til det.

       Sofitel Macau At Ponte 16 928 kr
       Anmeldelse skrevet 30. apr. 2019
       Mer informasjon
        
       Sofitel Macau At Ponte 16

       Sofitel Macau At Ponte 16

       Rua Do Visconde Paco De Arcos, Macao
         
        4,2 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        Avstikker til Macau på ferie i Hong Kong. Flott hotell, med lekkert rom og fasilieter. Fint svømmebassen, supre restaurant og flott SPA. I gå avstand til gamlebyen, og en kort taxi tur til Casino stripa. Rommet var rålekkert med flott utsikt til havn.

        The Salisbury -YMCA of Hong Kong 1 018 kr
        Anmeldelse skrevet 30. jun. 2018
        Mer informasjon
         
        The Salisbury -YMCA of Hong Kong

        The Salisbury -YMCA of Hong Kong

        41 Salisbury Road, Tsimshatsui, Kowloon
          
         4,4 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Vi ble oppgradert til rom med utsikt mot havnen. Stort fint rom uten noen tegn til slitasje. 2 flasker vann fulgte med rommet. Størrelse var fin, vi fikk lett plass til 2 store kofferter. Ville bodd her igjen i Hong Kong.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.