Starten på sidens hovedinnhold

Oslo

Kjent for Museer, Skyskrapere og Tur

Opplev alt du kan gjøre i Oslo. Her finner du shopping og interessante museer. I tillegg kan du se populære severdigheter som Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum.

Slik kommer du deg til Oslo

Opplev alt du kan gjøre i Oslo. Her finner du shopping og interessante museer. I tillegg kan du se populære severdigheter som Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum.

Aktiviteter i Oslo

Skaff deg billetter til et show på Operahuset i Oslo, et populært teater i Oslo. Området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Gå gjennom de ulike spennende utstillingene ved Vikingskipshuset, et godt besøkt museum i Oslo. Dette fotgjengervennlige området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Søk etter den perfekte suveniren med en tur innom Aker brygge, et populært shoppingområde i Oslo. Området har teatre du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Stå ned bakkene ved Oslo vinterpark, et populært skiområde i Oslo. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har interessante museer du også bør oppleve.

Se på de ulike fascinerende utstillingene ved Kulturhistorisk museum, et populært museum i Oslo. Dette kulturelle området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Du kan bruke en ettermiddag på å se gjennom utstillingene ved Nobel-senteret mens du besøker Oslo. Området har teatre og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Oslo rådhus er bare én av severdighetene i Oslo, så pass på at du også får med deg noe av det andre stedet har å by på! Området har teatre du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Du kan bruke en ettermiddag på å gå gjennom utstillingene ved Fram-museet på reisen til Oslo. Dette kulturelle området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Billetter og turer

Dra ut på en premium-tur til Oslo som omfatter de største attraksjonene i Norges hovedstad, en profesjonell lokal guide og transport i moderne buss.

Billetter og turer

Opplev Oslo, Norges fascinerende, grønne hovedstad, fra toppen av en toetasjes buss. Hopp av og på bussen når du vil, og utforsk museer med alt fra folkekunst til skipsbygging mens du nyter den fantastiske arkitekturen i den norske storbyen.

Billetter og turer

Oslo er en by i stadig utvikling. Du kan lære om byens historie i Akershus festning fra middelalderen, og samtidig kan du se store byggeprosjekter i «Barcode», som ligger i Bjørvika. Oslofjorden, de urbane områdene og de omkringliggende skogene kjennetegner denne unike byen – i tillegg til kontrastene.

Billetter og turer

Hvis du har begrenset med tid, vil denne turen i Oslo være den ideelle måten å se det beste av hva byen har å tilby. Se de viktigste landemerkene i sentrum av byen, ta et bilde av den fantastiske Holmenkollbakken, og beundre de flotte kunstverkene til Gustav Vigeland.

Billetter og turer

Opplev Oslo, landets over 1000 år gamle hovedstad, fra øverste etasje i en toetasjes sightseeingbuss på denne turen. I ditt eget tempo kan du utforske museer med alt fra folkekunst til skipsbygging, mens du beundrer arkitekturen i denne norske storbyen.

De beste områdene å besøke i Oslo

Hvilke andre steder er som Oslo?

Se lignende reisemål som du kanskje vil like