Lørenskog

Reiseguide
Kommunen ligger sentralt plassert like ved hovedstaden og byr på unike opplevelser både i byen og i naturen.

Legger du en ferie til Lørenskog, kan du vente deg en spennende opplevelse. Her har du et stort utvalg av aktiviteter å delta på, og du kan velge hvor aktiv eller rolig ferien din skal være. Uansett hvem du reiser sammen med, er utvalget av severdigheter og aktiviteter så stort at du vil du finne noe som passer.

Lørenskog ligger i Akershus rett øst for Oslo. De siste 30 årene har kommunen gått fra å være en jordbrukskommune til en av Oslos forsteder. Her finner du flere store kjøpesentre som Triaden og Metro-senteret. Sør i kommunen ligger den utbyggingsvernede Østmark, så mesteparten av bosetningen og næringsvirksomheten befinner seg nord i kommunen.

Hvis du er i Lørenskog med barn, bør du ta en tur til lekelandet Megafun Factory som har aktiviteter for barn i alle aldre. Ønsker du å se mer av naturen i området, er det flere turstier du kan velge mellom. Ta for eksempel turen til Svartåsen, som er den høyeste toppen i Lørenskog. Ved Losby Gods finner du en flott golfbane hvis du vil øve på golfslagene dine.

Lørenskog er ikke et stort sted, men det kan være greit med en leiebil for å besøke de forskjellige områdene i eget tempo. Hvis du vil benytte deg av de fine mulighetene til å oppleve friluftslivet, bør du sørge for å pakke med deg et par gode tursko og varme klær. De store kjøpesentrene gir deg også muligheten til å handle, så du kan komme hjem med nye plagg til garderoben din.

Når du skal reise til Lørenskog, kan du lande på Gardermoen lufthavn hvis du kommer langveis fra. Fra flyplassen tar det ikke mer enn cirka 30 minutter å kjøre til Lørenskog. Fra Oslo sentrum tar det heller ikke mange minuttene og kjøre til Lørenskog. Det går også tog fra Oslo til Lørenskog som har egen togstasjon, og dette toget tar rundt 15 minutter.

Lørenskog kan by på mange flotte naturopplevelser og unike urbane opplevelser. Nærheten til naturen og storbyen gjør dette til en fin feriedestinasjon. Her kan du velge og vrake og få opplevelser både i pose og sekk.

Discover neighborhoods in Lørenskog

Default Image

Rasta

Både interessante museer og spennende butikker står på menyen i Rasta. Du bør også sette av tid til å få med deg Triaden Lørenskog storsenter og Lørenskog bygdemuseum.

Rasta
Thon Hotel Snø
Thon Hotel Snø
3.5 out of 5
Snølia 20, Lorenskog
Prisen er 1 290 kr per natt fra 28. jul. til 29. jul.
1 290 kr
per natt
28. jul.–29. jul.
Hvis du bor på dette overnattingsstedet med skimuligheter i Lørenskog, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), ...
8,8/10 Excellent! (254 anmeldelser)
"Vi hadde en sen innsjekk, på tlf fikk vi en hyggelig dame som sa det ikke var noe problem hvis vi kom før midnatt, dette stemte. Vi ankom kl 22:40 og ble møtt av et smil i resepsjonen, vi la merke til at det var rent og pent og servicen var topp. Vi våknet uthvilte og vi gikk til frokost der det ..."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2024

Thon Hotel Snø