Lillestrøm

Reiseguide

Lillestrøm er kjent som Norges sykkelby, og er med andre ord perfekt å utforske på sykkelsetet. Nærheten til Oslo åpner også for mange muligheter.

Hvis du legger ferien til Lillestrøm, bør du med en gang sjekke ut mulighetene for å leie sykkel – byen er nemlig kåret til Norges sykkelby en rekke ganger. På sykkelsetet kommer du deg raskt rundt til de forskjellige bydelen og får sett mye av det byen har å by på. Byen er også kjent for sine messer og sitt gode kulturtilbud – og selvfølgelig for byens fotballag.

En av de største attraksjonene i Lillestrøm, er Norges Varemesse , som ligger ved innkjørselen til byen. Hvert år er hundretusener av mennesker innom årlig, og mange spennende messer arrangeres jevnlig der. Sjekk nettsidene til Norges Varemesse for å se om det skjer noe men du er i Lillestrøm.

I sentrum av Lillestrøm, like nord for jernbanestasjonen, ligger Lillestrøm Kultursenter , som har mange fine forestillinger – både for voksne og barn. Dra dit for å se en av forestillingene. Like nord for Lillestrøm torv har SF Kino Lillestrøm etablert seg, perfekt når du vil slappe av med en god film en kveld – man må jo ikke være aktiv og løpe rundt hele tiden, selv om man er på ferie.

Er du interessert i fotball, kommer du ikke unna Lillestrøm Fotballklubb når du er i byen. Hvis du er heldig spiller laget hjemmekamp på Åråsen stadion mens du er i byen, så få med deg en kamp hvis dette er tilfelle. Det er alltid god stemning i byen når laget spiller hjemmekamp!

Og når vi først er inne på god stemning, bør du ta turen innom noen av restaurantene og utestedene i sentrum. Du finner ikke de store nattklubbene i Lillestrøm, da må du reise inn til Oslo, men det er mange puber i byen, som Martins Pub – samlingsstedet for byens fotballsupportere.

En reise til Lillestrøm er perfekt for deg som vil være i nærheten av der tingene skjer, men samtidig bo på et litt roligere sted. Det er mye spennende du kan se og oppleve i Lillestrøm, og i tillegg kan du enkelt ta en dagstur til Oslo. Hovedstaden er bare ti minutter unna med tog!

Scandic Lillestrøm
Scandic Lillestrøm
3.5 out of 5
Stillverksveien 28, Lillestrom, Skedsmo
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 147 kr per natt fra 19. nov. til 19. nov.
Dette hotellet ligger i Lillestrøm, 0,7 kilometer unna Norsk varemesse og 4,6 kilometer unna Akershus universitetssykehus. Dessuten ligger Skedsmo Bygdemuseum ...
4.4/5 Wonderful! (439 anmeldelser)
Veldig bra
"Veldig fornøyd. Store og fine rom. Parkeringsplass rett i nærheten. Fin utsikt"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2021

Scandic Lillestrøm
Thon Hotel Arena
Thon Hotel Arena
3.5 out of 5
Nesgata 1, Skedsmo
Prisen er 1 619 kr per natt fra 31. okt. til 31. okt.
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Lillestrøm, 0,4 kilometer unna Norsk varemesse og 4,7 kilometer unna Akershus universitetssykehus. Dessuten ligger Skedsmo ...
4.4/5 Wonderful! (336 anmeldelser)
"Wc lekker og det renner møkkete vann på gulvet, lysbrytere ved dør virker ikke, støvete."

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2021

Thon Hotel Arena
Thon Hotel Lillestrøm
Thon Hotel Lillestrøm
3.5 out of 5
Storgata 25, Lillestrom, Skedsmo
Prisen er 1 436 kr per natt fra 24. okt. til 24. okt.
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Lillestrøm, 1,3 kilometer unna Norsk varemesse og 4,7 kilometer unna Akershus universitetssykehus. Dessuten ligger Skedsmo ...
4.2/5 Very Good! (215 anmeldelser)
"Var skittent på rommet (støv) og en hanske som lå på gulvet på badet da vi kom. Veldig hyggelige folk i resepsjonen!"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2021

Thon Hotel Lillestrøm
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Forenom Aparthotel Oslo
Forenom Aparthotel Oslo
3.5 out of 5
Lakkegata 3, Oslo
Prisen er 1 125 kr per natt fra 1. nov. til 1. nov.
Denne leiligheten ligger i Oslo sentrum og 5 minutters gange unna Interkulturelt museum og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Oslo City kjøpesenter og Jødisk museum ...
4.1/5 Very Good! (441 anmeldelser)
Jeg kommer igjen!
"Veldig fint hotell, det er moderne og kult. Det ligger veldig godt til like ved Oslo S. Og alt er i gang avstand. Dette er andre gang jeg er her, og trives godt med å bo der. Eneste minus er at de ikke har matservering slik at du må ut å handle alt og tilberede det på rommet. Parkering kan være vanskelig, ..."

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2021

Forenom Aparthotel Oslo
Lillestrøm i nærheten av Norway TradeFairs 2min / Oslo 10min / Flyplass 12min Spar opptil 75%!
Lillestrøm i nærheten av Norway TradeFairs 2min / Oslo 10min / Flyplass 12min Spar opptil 75%!
Stillverksveien 18, Skedsmo, Viken
Prisen er 1 442 kr per natt fra 27. okt. til 27. okt.
Denne leiligheten er familievennlig og ligger i sentrum av byen og 5 kilometer unna Norsk varemesse og Akershus universitetssykehus. Dessuten ligger Triaden ...
4.5/5 Wonderful! (2 anmeldelser)
Central and yet very quiet.
"We enjoyed our week in this condo situated minutes from the Centre of Lillestrøm town, with easy access to public transport both to Oslo and Gardemoen AirPort. Condo is perfekt size for 2 people, and has 2 supermarkets and great restaurants within 2 minuts walk. Would book this condo again."

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019

Lillestrøm i nærheten av Norway TradeFairs 2min / Oslo 10min / Flyplass 12min Spar opptil 75%!
Saga Apartments Oslo
Saga Apartments Oslo
3.5 out of 5
Holmboes gate 8, Oslo
Prisen er 1 499 kr per natt fra 25. okt. til 25. okt.
Dette leilighetshotellet ligger i Majorstua og 10 minutters gange unna Uranienborg kirke og CAK - Center for Afrikansk Kulturformidling. Dessuten ligger Bislett ...
4.4/5 Wonderful! (569 anmeldelser)
"Alt var glimrende for oss. Leiligheten var kjempefin, plasseringen rett ved Bogstadveien meget bra og supert med gratis parkering."

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2021

Saga Apartments Oslo
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.