Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Bærum

Vis alle leiebiler i Bærum

Gode tilbud på leiebiler i Bærum

Leiebil Bærum

Bærum er en vakker og koselig kommune vest for Oslo. En ferie til Bærum kan by på mange flotte kunstgallerier, museer og en tur med det minste damplokomotivet i Norge. Det er også en veddeløpsbane i kommunen, så kanskje kan du få med deg en løpsdag i løpet av oppholdet ditt.

Bilutleie Bærum – Det er ikke noe problem å leie bil i Bærum, det er nemlig flere selskaper som driver med bilutleie i området. Hertz og Sixt bilutleie ligger i industriområdet Rud, og har et godt utvalg leiebiler. Benytt deg av søkeverktøyet vårt her på Expedia.no når du skal finne billige leiebiler i Bærum, den oversiktlige listen gjør det enkelt å finne de beste tilbudene.

Leiebil på Oslo lufthavn

Hvis du har tenkt å fly til Bærum, er det Oslo lufthavn som er den nærmeste flyplassen. Det er flyvninger til Oslo lufthavn flere ganger daglig fra alle de større flyplassene i Norge, så det bør ikke være noe problem å finne flybillett. Hvis du har planlagt å ha leiebil i Bærum, kan det være lurt å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Ordne dette samtidig som du kjøper flybillettene på Expedia.no, så kan du kanskje spare noen ekstra kroner. Selv om du enkelt kommer deg til Bærum med det kollektive transporttilbudet, er det mer beleilig med egen bil. Med leiebil kan du kjøre helt frem til døren til ditt utvalgte hotell i Bærum, noe som er veldig praktisk. I tillegg har de fleste hoteller parkeringsplasser tilgjengelig, så du slipper tenke på hvor du skal parkere.

Velg en leiebil som passer bruken din

Det er et bra utvalg leiebiler i Bærum, så du kan velge mellom det aller meste av biltyper. Du kan gå for en liten bil, noe som er praktisk når det kommer til parkering og økonomisk smart, eller velge en større bil med bedre kjørekomfort. Ofte er imidlertid bagasjemengden med på å diktere hvilken leiebil du ender opp med. Er hele familien med på tur med hver sin koffert, er det vanskelig å leie noe annet enn en stasjonsvogn. Den ekstra plassen i bagasjerommet er kjærkommen når det kommer til å få med seg alt. Uansett hvilken leiebil du ender opp med å leie til slutt, finner du enkelt den beste prisen her på Expedia.no.

Opplevelser i Bærum

Med leiebil i Bærum kommer du deg enkelt rundt i kommunen for å se alle de flotte attraksjonene og severdighetene. Start med en tur til Henie Onstad Kunstsenter, som har Norge største samling moderne kunst. Her kan du se verker av Picasso og Matisse, for å nevne noen. Den flotte beliggenheten gjør at du kan kombinere et besøk på kunstsenteret med bading nede ved vannkanten om sommeren. Kjør deretter videre til Lommedalsbanen jernbanemuseum, hvor du kan kjøre tog utstyrt med gamle motorer og vogner. Det er også her du kan se Norges minst damplokomotiv fra 1904. Få også med deg Grini-museet, Bærums Verk og Øvrevoll Galoppbane i løpet av oppholdet i kommunen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Bærum

Hva er den beste prisen på leiebil i Bærum?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Bærum 742 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Bærum?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Bærum er 853 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Bærum?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Bærum?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Bærum

Utforsk Bærum med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!