Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Ski

Vis alle leiebiler i Ski

Gode tilbud på leiebiler i Ski

Ski er et tettsted i Akershus fylke, med i overkant av 12 000 innbyggere. Det er et ganske lite tettsted, men det har allikevel mye spennende å tilbyr turister. Mange av de større attraksjonene i området ligger et stykke fra Ski, og det er derfor svært praktisk å ordne seg med leiebil i Ski – så du enkelt kan komme deg rundt i området.

Det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil i Ski, og du kan enten plukke opp en bil når du lander på Oslo Lufthavn, dersom du reiser med fly til Ski, eller du kan leie en bil etter at du har sjekket inn på ditt hotell i Ski. Med Expedia har du gode muligheter til å få ordnet deg med en billig leiebil i Ski. Husk også at du kan bestille leiebil, fly og hotell til Ski samtidig har du muligheten til å spare enda mer.

Litt mer om Ski

Ski er en typisk stasjonsby som, som oppsto på grunn av jernbanestasjonen til Østfoldbanen som ble plassert i området. Det er utstrakt bruk av teglstein i Ski, noe som går igjen i de fleste bygårder, Ski Storsenter og rådhuset. I Ski Storsenter er det en stor kino med åtte saler, så dersom du regner en dag under oppholdet ditt i Ski, kan en kinotur være et godt alternativ.

Utforsk Ski i leiebilen

Det er mye å se i området rundt Ski, noe som gjør det svært praktisk å ha tilgang på leiebil. På den måten får du opplevd mye mer og kan dra på spennende utflukter, blant annet til Tusenfryd, som du kan lese mer om nedenfor.

Tusenfryd

Dersom du reiser med barn, er det lite som slår en tur til Tusenfryd – en av Norges største fornøyelsesparker. Med leiebilen kjører du til parken på 15 minutter fra Ski, og når du kommer frem er det bare å manne seg opp til å prøve noen av de fryktinngytende karusellene parken har å by på. Selv om du ikke har med barn i følget, kan en tur til parken være vel verdt det. Mange av karusellene er minst like skumle for den eldre garde som for den yngre. I parken er det flere kiosker og restauranter hvor man kan kjøpe mat, så det er ikke noe problem å tilbringe hele dagen i parken. Parken holder åpent fra slutten av april til starten av oktober. Sjekk imidlertid kalenderen på nettstedet før du planlegger turen, siden parken holder stengt på visse ukedager i åpningsperioden.

Besøk nærliggende steder i leiebilen

Selv om det er muligheter for shopping i Ski, blant annet ved å ta turen til Ski Storsenter i leiebilen, er det bare en halvtime med bil inn til Oslo. Så har du planer om en dag fylt med shopping, er det verdt kjøreturen å dra inn til hovedstaden. Slå deg løs på kjøpesentre som Oslo City og Storo Storsenter, eller gå opp Karl Johans gate og stikk innom alle butikkene, som ligger tett i tett på begge sider av gaten. Avslutt dagen med et godt måltid på Aker Brygge i solen, før du kjører tilbake til Ski.

Utforsk Ski

Utforsk Ski med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!