Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Ski

Vis alle leiebiler i Ski

Gode tilbud på leiebiler i Ski

Ski er et tettsted i Akershus fylke, med i overkant av 12 000 innbyggere. Det er et ganske lite tettsted, men det har allikevel mye spennende å tilbyr turister. Mange av de større attraksjonene i området ligger et stykke fra Ski, og det er derfor svært praktisk å ordne seg med leiebil i Ski – så du enkelt kan komme deg rundt i området.

Det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil i Ski, og du kan enten plukke opp en bil når du lander på Oslo Lufthavn, dersom du reiser med fly til Ski, eller du kan leie en bil etter at du har sjekket inn på ditt hotell i Ski. Med Expedia har du gode muligheter til å få ordnet deg med en billig leiebil i Ski. Husk også at du kan bestille leiebil, fly og hotell til Ski samtidig har du muligheten til å spare enda mer.

Litt mer om Ski

Ski er en typisk stasjonsby som, som oppsto på grunn av jernbanestasjonen til Østfoldbanen som ble plassert i området. Det er utstrakt bruk av teglstein i Ski, noe som går igjen i de fleste bygårder, Ski Storsenter og rådhuset. I Ski Storsenter er det en stor kino med åtte saler, så dersom du regner en dag under oppholdet ditt i Ski, kan en kinotur være et godt alternativ.

Utforsk Ski i leiebilen

Det er mye å se i området rundt Ski, noe som gjør det svært praktisk å ha tilgang på leiebil. På den måten får du opplevd mye mer og kan dra på spennende utflukter, blant annet til Tusenfryd, som du kan lese mer om nedenfor.

Tusenfryd

Dersom du reiser med barn, er det lite som slår en tur til Tusenfryd – en av Norges største fornøyelsesparker. Med leiebilen kjører du til parken på 15 minutter fra Ski, og når du kommer frem er det bare å manne seg opp til å prøve noen av de fryktinngytende karusellene parken har å by på. Selv om du ikke har med barn i følget, kan en tur til parken være vel verdt det. Mange av karusellene er minst like skumle for den eldre garde som for den yngre. I parken er det flere kiosker og restauranter hvor man kan kjøpe mat, så det er ikke noe problem å tilbringe hele dagen i parken. Parken holder åpent fra slutten av april til starten av oktober. Sjekk imidlertid kalenderen på nettstedet før du planlegger turen, siden parken holder stengt på visse ukedager i åpningsperioden.

Besøk nærliggende steder i leiebilen

Selv om det er muligheter for shopping i Ski, blant annet ved å ta turen til Ski Storsenter i leiebilen, er det bare en halvtime med bil inn til Oslo. Så har du planer om en dag fylt med shopping, er det verdt kjøreturen å dra inn til hovedstaden. Slå deg løs på kjøpesentre som Oslo City og Storo Storsenter, eller gå opp Karl Johans gate og stikk innom alle butikkene, som ligger tett i tett på begge sider av gaten. Avslutt dagen med et godt måltid på Aker Brygge i solen, før du kjører tilbake til Ski.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Ski

Hva er den beste prisen på leiebil i Ski?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Ski 2,069 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Ski?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Ski er 2,138 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Ski?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Ski?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Ski

Utforsk Ski med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!