Bilutleie i Ski

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Ski

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Ski

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Ski
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Ski?
Avhengig av avbestillingsreglene kan du har rett på en tilbakebetaling. Mange forskuddsbetalte bestillinger gir full refusjon hvis du informerer oss seks timer før henting. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice klar til å hjelpe døgnet rundt.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Ski?
Alle vet at Ski er en av de fremste feriedestinasjonene i Oslo. Det er imidlertid også flere andre flotte steder å utforske hvis du leier en bil og legger i vei. Her kan du se noen tips som gjør at eventyret får en pangstart:

  • Med en gang du er fremme i Sarpsborg, kommer du til å føle den gode stemningen i byen, som ligger 50 km fra Ski. Der kan du utforske mange fantastiske severdigheter, som Inspiria Science Center.
  • I Skien, ca. 95 km unna, kan du også få noen gode minner. Lurer du på hva som står øverst på listen her? The Adventure Factory er vårt førstevalg.
  • Etter en lang kjøretur kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Fløyen, som ligger omtrent 320 km fra Ski.

Hvorfor skal jeg leie bil i Ski gjennom Expedia?
Hvis du er på jakt etter en pålitelig leiebil i Ski, kan du stole på Expedia. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du få et skikkelig bra tilbud, og med leiebilselskaper å velge mellom har du tilgang til et stort utvalg. Ser du etter større besparelser, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Med alt fra bilutleie og ferieboliger til hoteller, flyreiser og aktiviteter gjør vi det enkelt for deg å organisere ferien din.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Ski hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få tak i de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de ledende leiebilselskapene og velge det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Ski med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Ski?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan bestille leiebil i Ski. Hvis du er ung, kreves det ofte ekstra betaling. Mange selskaper begrenser dessuten utvalget til noen få biler, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler, og krever at leietakeren kjøper forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Ski?
Det viktigste er førerkort og kredittkort i samme navn. Mange leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Vi anbefaler at du sjekker dette på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Ski?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha hoppet inn i en leiebil fra kun per dag. Den nest beste prisen i Ski var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Ski?
Ja, og en god nyhet er at leverandørene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Ski for å gjøre et kupp.
Hvor kan jeg leie bil i Ski hvis jeg er under 25?
Du må finne ut hva aldersgrensen til utleiebyrået i Ski er. Hvis du er under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra gebyrer. Det er bedre å finne ut av dette før du skal hente bilen, så du kan tilpasse budsjettet deretter. Hvert leiebilselskap har sine egne retningslinjer for yngre sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Ski?
Pass på å sjekke leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for en forsikring, så får du svar på alt du lurer på angående leiebilforsikring.