Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Lørenskog

Leiebil Lørenskog

Lørenskog er en kommune som ligger øst for Oslo, i Akershus fylke. Det administrative senteret i kommunen er Kjenn, som er et trivelig sted mange velger å besøke når de drar på ferie til Lørenskog. I tillegg til nærheten til Oslo, er det mye interessant for turister å få med seg i Lørenskog. Idrett er populært i kommunen, og stedet har blant annet sin egen ishockeyklubb.

Bilutleie Lørenskog – Det å leie bil i Lørenskog er ikke noe problem. Like ved Kjenn holder et firma som driver med bilutleie til. For å finne billige leiebiler i Lørenskog, er søkeverktøyet til Expedia.no et bra hjelpemiddel. Det finner tilgjengelige leiebiler i området og lar deg sortere etter blant annet pris.

Kjør fra flyplassen

Har du planer om å fly til Lørenskog? Da vil du sette pris på at Oslo lufthavn ikke ligger langt fra kommunen. Du bruker bare rundt 30 minutter på å kjøre fra flyplassen, men da må du selvsagt ha en leiebil. På Oslo lufthavn holder alle de store leiebilselskapene til, og utvalget av leiebiler er veldig bra. Hvis planen din er å ha leiebil i Lørenskog, kan du like godt bestille leiebilen samtidig som du kjøper flybilletten. Det er praktisk å kunne hente leiebilen på flyplassen når du lander. I tillegg kommer du deg raskt til ditt hotell i Lørenskog, samt at du kan kjøre helt frem til døren.

Velg en passende leiebil

Utvalget leiebiler i Lørenskog er som nevnt svært bra, og i tillegg til selskapet i Kjenn er det flere andre steder du kan få tak i en leiebil. Bruk litt tid på å tenke over hvilken bil du trenger. Du trenger ikke leie en stasjonsvogn eller stor bil hvis du bare skal bruke bilen litt innimellom. Da er det bedre med en bil av typen økonomi eller mini. Disse bilene er som oftest de billigste å leie og bruker minst drivstoff. Skal du kjøre mye i løpet av ferien, kan det være greit å legge litt mer penger i leiebilen for litt bedre komfort. En bil i klassen premium eller SUV kan være et godt valg, siden disse bilene ofte er litt mer påkostet.

Opplevelser i Lørenskog

Det er mye spennende å gjøre med leiebil i Lørenskog, siden du raskt kommer deg rundt i området. Hva med å dra på kino en kveld? Lørenskog kino har moderne kinosaler og er nylig pusset opp. Hvis du vil lære mer om området, kjører du til Lørenskog Bygdemuseum. Det er godt med parkering ved museet som holder til i en gammel låve.

Shoppingtur til Oslo

Hvis du er glad i å shoppe, kan du legge inn en dagstur til hovedstaden. Det blir ikke bedre enn shopping i Oslo i Norge, så det er bare å slå seg løs. Med leiebil i nærheten kan du lett legge handleposer i bilen, så du ikke må bære så mye hele tiden.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Lørenskog

Hva er den beste prisen på leiebil i Lørenskog?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Lørenskog .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Lørenskog?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Lørenskog er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Lørenskog?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Lørenskog?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Lørenskog

Utforsk Lørenskog med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!