Starten på sidens hovedinnhold

Oslo sentrum

Kjent for Museer, Slott og Festivaler

Opplev alt Oslo sentrum har å by på. Her finner du interessante museer og artige festivaler. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Stortinget og Karl Johans gate.

Slik kommer du deg til Oslo sentrum

Opplev alt Oslo sentrum har å by på. Her finner du interessante museer og artige festivaler. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Stortinget og Karl Johans gate.

Aktiviteter i nærheten av Oslo sentrum

Skaff deg billetter til et show på Operahuset i Oslo, et populært teater i Oslo. Området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Etter et besøk ved Det kongelige slott bør du sette av tid til å få med deg de andre severdighetene og aktivitetene i Oslo. Området har interessante museer og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Søk etter den perfekte suveniren med en tur innom Aker brygge, et populært shoppingområde i Oslo. Området har interessante museer du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Se på de ulike spennende utstillingene ved Nobel-senteret, et velkjent museum i Oslo. Området har interessante museer og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Oslo rådhus er bare én av severdighetene i Oslo, så pass på at du også får med deg noe av det andre stedet har å by på! Området har interessante museer du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Akershus festning er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Oslo. Området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Oslo domkirke er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Oslo. Området har shoppingmuligheter du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Skaff deg billetter til et show på Nasjonalteateret under turen til Oslo. Området har interessante museer og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Billetter og turer

Dra ut på en premium-tur til Oslo som omfatter de største attraksjonene i Norges hovedstad, en profesjonell lokal guide og transport i moderne buss.

Billetter og turer

Opplev Oslo, Norges fascinerende, grønne hovedstad, fra toppen av en toetasjes buss. Hopp av og på bussen når du vil, og utforsk museer med alt fra folkekunst til skipsbygging mens du nyter den fantastiske arkitekturen i den norske storbyen.

Billetter og turer

Oslo er en by i stadig utvikling. Du kan lære om byens historie i Akershus festning fra middelalderen, og samtidig kan du se store byggeprosjekter i «Barcode», som ligger i Bjørvika. Oslofjorden, de urbane områdene og de omkringliggende skogene kjennetegner denne unike byen – i tillegg til kontrastene.

Billetter og turer

Opplev Oslo, landets over 1000 år gamle hovedstad, fra øverste etasje i en toetasjes sightseeingbuss på denne turen. I ditt eget tempo kan du utforske museer med alt fra folkekunst til skipsbygging, mens du beundrer arkitekturen i denne norske storbyen.

Billetter og turer

Hvis du har begrenset med tid, vil denne turen i Oslo være den ideelle måten å se det beste av hva byen har å tilby. Se de viktigste landemerkene i sentrum av byen, ta et bilde av den fantastiske Holmenkollbakken, og beundre de flotte kunstverkene til Gustav Vigeland.

Billetter og turer

Bruk dette sightseeingcruisekortet for å komme deg til Oslos attraksjoner på en unik måte samtidig som du kan nyte en vakker panoramautsikt utover byen. Gå om bord i denne treseilbåten så mange ganger du bare vil langs ruten med 4 sentrale stopp.

Andre områder i Oslo