Ting å gjøre i London

Aktiviteter, attraksjoner og omvisninger
London

Aktiviteter for absolutt alle i London

Det sies at en som er lei av London, er lei av livet. Dette kan meget godt stemme, for det er så mange ting å gjøre i denne verdensmetropolen at man kan utvide ferien nesten i det uendelige for å dekke over alt. Om man bare skulle gjort aktiviteter i London som man kjenner fra populærkulturen, kan man godt besøke byen i to eller tre uker. Skal du i tillegg dykke under overflaten, kan du like godt flytte hit. Finn et hotell i London og nyt alt hva denne fantastike storbyen har å by på.

Klassiske London-aktiviteter:

Noen aktiviteter i London bare man gjøre, særlig hvis man aldri har besøkt byen før. London Eye er et enormt pariserhjul som ble bygget i forbindelse med årtusenskiftet, og som tiltrekker seg turister i store mengder hver eneste dag. Køene kan være lange, men det er utrolig effektivt, og sjelden lenge å vente. Voksdukkesamlingen til Madame Tussaud's er en annen ting å gjøre i London som må med på ethvert program. Vegg i vegg med dette ligger The London Planetarium, som også er veldig spennende. Man kan rekke over mange av byens severdigheter hvis man tar en hop-on-hop-off-buss. Disse stopper på veldig mange holdeplasser gjennom sentrum, og er lette å finne. Vis billetten og ta hvilken som helst av dem til det neste stedet du lar deg inspirere til å gå av.

Museumsfantaster vil elske London, her finner man ting å gjøre for enhver vitebegjærlig sjel. The British Museum er blant verdens største og aller mest kjente, med omfattende samlinger fra antikken og frem til i dag. Med gratis inngang finnes det ingen unnskyldning til ikke å ta en tur innom. Gratis er det også på Natural History Museum, som ligger vegg i vegg med Victoria and Albert Museum, The Science Museum og Royal Albert Hall. Alle er verdt et besøk, og blir du sliten, kan du bare krysse Kensington High Street over til Hyde Park.

Ting å gjøre i London med barna

Heller ikke barna vil gå tom for aktiviteter i London med det første. Hva med en dag på bondegården Mudchute Farm på Isle of Dogs i Docklands? Ta DLR-toget til Mudchute og la ungene kose seg med sauer, griser, hester og kuer hele dagen. En annen sikker vinner blant ting å gjøre for barn i London, er en tur til Legoland i Windsor. Turen dit tar en times tid med tog fra Waterloo station, og mens man er der, kan man ta en titt på Windsor Castle, som er dronningens residens.

Det finnes naturligvis mange flere ting å gjøre i London, og hvis man vil bli underholdt i et litt mere bedagelig tempo, er en av de mange tusen pubene i byen å anbefale. Kanskje du trenger en pause fra all shoppingen i London, som på Oxford Street, i Soho, Covent Garden, Camden eller Portobello Market. Konserter på The Roundhouse, O2 Arena, Brixton Academy eller Royal Opera House kan også gi deg uforglemmelige minner. Det finnes naturligvis mange flere ting å gjøre i London, men de som er nevnt her burde gi deg mer enn nok for ferien. Noen må man bare reise dit for å finne.


Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.