Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i London

Se de 60 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i London

Aktiviteter for absolutt alle i London

Det sies at en som er lei av London er lei av livet. Dette kan meget godt stemme for det er så mange ting å gjøre i denne verdensmetropolen at man kan utvide ferien nesten i det uendelige for å dekke over alt. Om man bare skulle gjort aktiviteter i London som man kjenner fra populærkulturen kan man godt besøke byen i to eller tre uker. Skal du i tillegg dykke under overflaten

kan du like godt flytte hit. Finn et hotell i London og nyt alt hva denne fantastike storbyen har å by på.

Klassiske London-aktiviteter:

Noen aktiviteter i London bare man gjøre særlig hvis man aldri har besøkt byen før. London Eye er et enormt pariserhjul som ble bygget i forbindelse med årtusenskiftet og som tiltrekker seg turister i store mengder hver eneste dag. Køene kan være lange men det er utrolig effektivt og sjelden lenge å vente. Voksdukkesamlingen til Madame Tussaud's er en annen ting å gjøre i London som må med på ethvert program. Vegg i vegg med dette ligger The London Planetarium som også er veldig spennende. Man kan rekke over mange av byens severdigheter hvis man tar en hop-on-hop-off-buss. Disse stopper på veldig mange holdeplasser gjennom sentrum og er lette å finne. Vis billetten og ta hvilken som helst av dem til det neste stedet du lar deg inspirere til å gå av.

Museumsfantaster vil elske London her finner man ting å gjøre for enhver vitebegjærlig sjel. The British Museum er blant verdens største og aller mest kjente med omfattende samlinger fra antikken og frem til i dag. Med gratis inngang finnes det ingen unnskyldning til ikke å ta en tur innom. Gratis er det også på Natural History Museum som ligger vegg i vegg med Victoria and Albert Museum The Science Museum og Royal Albert Hall. Alle er verdt et besøk og blir du sliten kan du bare krysse Kensington High Street over til Hyde Park.

Ting å gjøre i London med barna

Heller ikke barna vil gå tom for aktiviteter i London med det første. Hva med en dag på bondegården Mudchute Farm på Isle of Dogs i Docklands? Ta DLR-toget til Mudchute og la ungene kose seg med sauer griser hester og kuer hele dagen. En annen sikker vinner blant ting å gjøre for barn i London er en tur til Legoland i Windsor. Turen dit tar en times tid med tog fra Waterloo station og mens man er der kan man ta en titt på Windsor Castle som er dronningens residens.

Det finnes naturligvis mange flere ting å gjøre i London og hvis man vil bli underholdt i et litt mere bedagelig tempo er en av de mange tusen pubene i byen å anbefale. Kanskje du trenger en pause fra all shoppingen i London som på Oxford Street i Soho Covent Garden Camden eller Portobello Market. Konserter på The Roundhouse O2 Arena Brixton Academy eller Royal Opera House kan også gi deg uforglemmelige minner. Det finnes naturligvis mange flere ting å gjøre i London men de som er nevnt her burde gi deg mer enn nok for ferien. Noen må man bare reise dit for å finne.

Kart

Discover neighborhoods in London

London sentrum

London sentrum kan friste med blant annet interessante museer, vakker elveutsikt og kjente kunstgallerier. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Piccadilly Circus og Piccadilly Theatre. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Piccadilly Circus undergrunnsstasjon eller Green Park undergrunnsstasjon.

TeaterMuseumUrbant

Mayfair

I denne London-bydelen finner du noen av Londons beste shoppingmuligheter, berømte auksjonshus og fem-stjerners hoteller, omgitt av vakre parker.

ShoppingMuseumSport

Canary Wharf

Spaser rundt i Londons finansdistrikt i det hyggelige havneområdet, blant byens høyeste skyskrapere. I disse finner du noen av verdens største selskaper.

UrbantArkitekturSkyskraper

Kensington

I dette velstående området kan du rusle rundt i den flotte parken, beundre det gamle slottet, handle i High Street og ta turen innom flere interessante gallerier og museer.

MuseumHistoriskArkitektur

Greenwich

Greenwich kan friste med blant annet trivelige barer, og du bør også få med deg O2 Arena, som er en populær attraksjon. For å se mer av London er det bare å hoppe på metroen på North Greenwich undergrunnsstasjon eller Cutty Sark DLR-stasjon.

MuseumVennlige folkTur

Paddington

Opplev hyggelige kanaler og den særegne arkitekturen i dette historiske området,kjent verden over takket være en liten bjørn fra Peru.

ArkitekturUrbantShopping