Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Liverpool
Reiseguide

Royal Liver-bygningen fasiliteter samt by og historisk arkitektur

Takket være noen av Storbritannias beste band, de spennende museene og den rike sjøfartshistorien er denne kompakte nordlige byen et av Englands mest interessante kulturelle reisemål.

Denne byen i den nordlige delen av England var en gang i tiden en av verdens travleste havnebyer, men i dag er den i stedet et kulturelt sentrum. Byen har en fascinerende viktoriansk historie, og noen av Storbritannias best kjente musikere kommer herfra. En stor del av Liverpools historiske havneområde ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 2004, og byen var Europeisk kulturhovedstad i 2008.

Ta turen til Albert Dock for å se byens kulturelle hjerte. En gang i tiden la noen av verdens største skip til kai her. I dag er dette et område fylt med restauranter, barer og kulturelle institusjoner. Bestill en "scouse", som er en stuing som er typisk for den nordlige delen av England, på en av restaurantene her. I Merseyside Maritime Museum kan du lære mer om byens sjøfartshistorie. I havneområdet finner du dessuten en av byens mest særegne bygninger: Royal Liver Building.

Beatles er utvilsomt byens mest kjente band og er en del av de mange musikalske talentene som kommer og har kommet fra Liverpool. Du kan få et innblikk i hvordan et av verdens mest berømte band startet karrieren sin i denne byen i The Beatles Story eller oppleve en konsert på en av scenene som Beatles opptrådte på en gang i tiden i Liverpool Empire Theatre.

Liverpools innbyggere er lidenskapelig opptatt av sport, og er du på besøk her om vinteren, vil du se at folk gjerne går rundt med skjerfet til byens fotballag. Du kan få med deg en kamp mellom Liverpools fotballag og en av rivalene deres på historiske Anfield Road Stadium eller studere lokale uprofesjonelle fotballspillere utfolde seg i Sefton Park. Videre kan du ta deg en avslappende spasertur blant trærne i denne parken, som kun er én av mange grønne lunger i pittoreske Liverpool.

Liverpool er en by som tiltrekker seg mange ulike reisende, og den passer for alle typer budsjetter. Uavhengig av om lidenskapen din er sport, musikk eller historie har denne hyggelige nordlige byen noe å by på som du vil like. Du kommer deg til Liverpool med fly, buss eller tog fra mange større byer i Europa, eller du kan ta båt til Albert Dock.

Videoreiseguide til Liverpool

Discover neighborhoods in Liverpool

Titanic Hotel Liverpool
Titanic Hotel Liverpool
4 out of 5
Stanley Dock, Regent Road, Liverpool, England
Prisen er 946 kr per natt fra 9. jun. til 9. jun.
Dette hotellet ligger i Vauxhall og 2 kilometer unna Stanley Dock Tobacco Warehouse og Royal Liver Building. Dessuten ligger Cavern Club og Liverpool ONE kun ...
4.6/5Exceptional! (1,142 anmeldelser)
"This is our 5th Christmas stay here and, fair dues, covid has impacted on its greatness. No longer are the buffet breakfast like all hotels however still charging the full price for a served ‘fry-up’ is not something I’ll be happy paying for. Especially when the vegan option is so limited. Also the ..."

Anmeldelse skrevet 26. des. 2020

Titanic Hotel Liverpool
Malmaison Liverpool
Malmaison Liverpool
4 out of 5
7 William Jessop Way, Liverpool, England
Prisen er 719 kr per natt fra 16. mai til 16. mai
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Liverpool sentrum og 15 minutters gange unna Royal Liver Building, Cavern Club og Liverpool ONE. Dessuten ligger ...
4.3/5Excellent! (990 anmeldelser)
"Great hotel, delicate and luxurious."

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

Malmaison Liverpool
Hard Days Night Hotel
Hard Days Night Hotel
4 out of 5
Central Buildings, North John Street, Liverpool, England
Prisen er 698 kr per natt fra 16. mai til 16. mai
Dette hotellet ligger i Liverpool sentrum og 5 minutters gange unna Cavern Club og Liverpool ONE. Dessuten ligger Liverpool Empire Theatre og Beatles Story kun ...
4.3/5Excellent! (994 anmeldelser)
Sentralt og fin bellighet og god standard.
"Hadde et supert opphold på dette hotellet. Ligger så sentralt til."

Anmeldelse skrevet 4. feb. 2020

Hard Days Night Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
La Reserve Aparthotel
La Reserve Aparthotel
4 out of 5
7 Ducie Street, Manchester, England
Prisen er 733 kr per natt fra 6. jun. til 6. jun.
Dette leilighetshotellet ligger i Manchester sentrum og 10 minutters gange unna Affleck's Palace og Manchester Arndale. Dessuten ligger Manchester Palace Theatre ...
4.4/5Wonderful! (438 anmeldelser)
Ypperlig for familie
"Veldig greit leilighetshotell med sentral beliggenhet. Ble positivt overrasket over at det var to bad i leiligheten. Det var ikke opplyst i beskrivelsen. Personalet var meget hyggelig og ga god service."

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

La Reserve Aparthotel
Native Manchester
Native Manchester
4.5 out of 5
51 Ducie Street, Manchester, England
Prisen er 1 137 kr per natt fra 16. mai til 16. mai
Dette leilighetshotellet i luksuriøs stil ligger i Manchester sentrum og 2 kilometer unna Piccadilly Gardens, Manchester Arena og Albert Square. Dessuten ligger ...
4.7/5Exceptional! (116 anmeldelser)
"Great room and friendly staff"

Anmeldelse skrevet 29. apr. 2021

Native Manchester
SACO Manchester - Piccadilly
SACO Manchester - Piccadilly
4 out of 5
6 Minshull Street, Piccadilly, Manchester, England
Prisen er 707 kr per natt fra 6. jun. til 6. jun.
Denne leiligheten med en miljøvennlig profil ligger i Manchester sentrum og få skritt fra The Gay Village og Canal Street. Dessuten ligger Piccadilly Gardens ...
4.6/5Exceptional! (231 anmeldelser)
Topp leilighet
"Flotte leiligheter og bra beliggenhet"

Anmeldelse skrevet 14. des. 2018

SACO Manchester - Piccadilly
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Liverpool

Populære aktiviteter i Liverpool

Byer nær Liverpool