Liverpool

Reiseguide
Royal Liver-bygningen fasiliteter samt by og historisk arkitektur
Takket være noen av Storbritannias beste band, de spennende museene og den rike sjøfartshistorien er denne kompakte nordlige byen et av Englands mest interessante kulturelle reisemål.

Denne byen i den nordlige delen av England var en gang i tiden en av verdens travleste havnebyer, men i dag er den i stedet et kulturelt sentrum. Byen har en fascinerende viktoriansk historie, og noen av Storbritannias best kjente musikere kommer herfra. En stor del av Liverpools historiske havneområde ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 2004, og byen var Europeisk kulturhovedstad i 2008.

Ta turen til Albert Dock for å se byens kulturelle hjerte. En gang i tiden la noen av verdens største skip til kai her. I dag er dette et område fylt med restauranter, barer og kulturelle institusjoner. Bestill en "scouse", som er en stuing som er typisk for den nordlige delen av England, på en av restaurantene her. I Merseyside Maritime Museum kan du lære mer om byens sjøfartshistorie. I havneområdet finner du dessuten en av byens mest særegne bygninger: Royal Liver Building.

Beatles er utvilsomt byens mest kjente band og er en del av de mange musikalske talentene som kommer og har kommet fra Liverpool. Du kan få et innblikk i hvordan et av verdens mest berømte band startet karrieren sin i denne byen i The Beatles Story eller oppleve en konsert på en av scenene som Beatles opptrådte på en gang i tiden i Liverpool Empire Theatre.

Liverpools innbyggere er lidenskapelig opptatt av sport, og er du på besøk her om vinteren, vil du se at folk gjerne går rundt med skjerfet til byens fotballag. Du kan få med deg en kamp mellom Liverpools fotballag og en av rivalene deres på historiske Anfield Road Stadium eller studere lokale uprofesjonelle fotballspillere utfolde seg i Sefton Park. Videre kan du ta deg en avslappende spasertur blant trærne i denne parken, som kun er én av mange grønne lunger i pittoreske Liverpool.

Liverpool er en by som tiltrekker seg mange ulike reisende, og den passer for alle typer budsjetter. Uavhengig av om lidenskapen din er sport, musikk eller historie har denne hyggelige nordlige byen noe å by på som du vil like. Du kommer deg til Liverpool med fly, buss eller tog fra mange større byer i Europa, eller du kan ta båt til Albert Dock.

Videoreiseguide til Liverpool

Discover neighborhoods in Liverpool

The Shankly Hotel
The Shankly Hotel
4 out of 5
Millenium House, 60 Victoria Street, Liverpool, England, L1 6JD
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 261 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Liverpool, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
4,1/5 Very Good! (1 002 anmeldelser)
Veldig classy
"Stilig hotell med trivelig personale!😊"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

The Resident Liverpool
The Resident Liverpool
3.5 out of 5
29 Seel Street Merseyside, Liverpool, England, L1 4AU
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 625 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Liverpool, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en ...
4,8/5 Exceptional! (1 012 anmeldelser)
Bra Hotel
"Litt slapp rom service og små rom. Ellers veldig bra !"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2022

Britannia Adelphi Hotel
Britannia Adelphi Hotel
3 out of 5
Ranelagh Place, Liverpool, England, L3 5UL
Prisen er 452 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Liverpool, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 restauranter ...
3/5 (1 217 anmeldelser)
Fotballtur 4-0!
"Flott beliggenhet midt i fotballens Mekka! Flott peis på rommet, men ingen ved.. Fint med eget vindfang mellom det store soverommet og badet. Vanlig engelsk bad med veldig dårlig trykk på strålen i dusjen. Skal du bo her er lurt å planlegge toalettbesøk på eget rom, da vannet i klosettet bare var ..."

Anmeldelse skrevet 23. apr. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
3.5 out of 5
25 Drury Lane, Corn Exchange, Liverpool, England, L2 0PH
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Liverpool, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4,5/5 Wonderful! (959 anmeldelser)
Godt opphold!
"Enkel og grei plass. Flott med egen kjøkkenkrok. Hjelpsomme ansatte."

Anmeldelse skrevet 29. apr. 2022

Quest Liverpool City Centre
Quest Liverpool City Centre
4 out of 5
72 Church St., Liverpool, England, L1 3AY
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Liverpool, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4,6/5 Exceptional! (369 anmeldelser)
"Veldig sentralt men likevel rolig.. Fin leilighet."

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2022

Cove Paradise Street
Cove Paradise Street
4 out of 5
39 Paradise St, Liverpool, England, L1 3ED
Hvis du bor i denne leiligheten i Liverpool, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en døgnåpen resepsjon. ...
4,7/5 Exceptional! (175 anmeldelser)
God kvalitet midt i sentrum
"Meget god beliggenhet i Liverpool sentrum. Nærmt alle fasiliteter som restauranter, shopping og Albert Docks. Hadde et fantastisk opphold"

Anmeldelse skrevet 10. mai 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Aktiviteter

Byer nær Liverpool