Billige flybilletter til Newcastle-upon-Tyne

Billige flyreiser til Newcastle-upon-Tyne

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 123 kr for enveisflyvninger og 1 919 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
British Airways
Air France
British Airways
KLM
Lufthansa
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til Newcastle-upon-Tyne

Newcastle upon Tyne, eller bare Newcastle som byen oftest kalles, ligger ved bredden av elven Tyne nordøst i England mot Nordsjøen. Byen har rundt 300 000 innbyggere og er en av de mest folkerike byene i Nord-England. Byen har en lang historie som kan følges helt tilbake til romertiden. Hvis du ønsker et kort avbrekk fra en travel hverdag, kan en reise til Newcastle upon Tyne være midt i blinken!

Flyreiser til Newcastle upon Tyne

Når du skal fly til Newcastle upon Tyne lander du på byens egen flyplass. Dette er den største flyplassen nordøst i England, og den har årlig omtrent fire og en halv millioner passasjerer. Flyplassen ligger cirka ti km nord før sentrum, og det går regelmessig buss, tog og t-bane inn til sentrum. I tillegg kan du også benytte taxi eller en av shuttlebussene direkte til hotellet ditt. Hvis du ønsker å bruke leiebil i Newcastle upon Tyne, finner du flere utleieselskaper på flyplassen.

Opplevelser i Newcastle upon Tyne

Hvis du er i Newcastle i sommerhalvåret, er det flere fine strender og parker du kan besøke her. Byen har også mange museer og gamle bygninger for den kultur- og historieinteresserte. Er du i byen med barn kan en tur til Blackbutt-reservatet med dyreliv og lekeplasser, være tingen. Eller hva med å ta turen til Miss Porter’s House. Dette er et levende museum som viser hvordan et hjem så ut på begynnelsen av 1900-tallet i Newcastle. Med et par billige flybilletter til Newcastle upon Tyne, kan du oppleve alt det by har å vise frem!

Fly til Newcastle upon Tyne

Med et par flybilletter til Newcastle upon Tyne, kan du få en rimelig ferie til England og til en fantastisk by. Du kan fly til Newcastle fra flere av flyplassene i Norge, men det er ikke alltid lett å finne et direktefly. Så ofte må du belage deg på en mellomlanding. Finner du imidlertid et direktefly tar turen omtrent en og en halv time.

Flyplassen har et godt utvalg av butikker og spisesteder. Her finner du også det meste av fasiliteter fra spillrom for barna, stellerom til de minste og VIP-områder for den som ønsker ekstra service. Du kan benytte gratis trådløst Internett i en periode mens du venter. Du kan også bestille ekstra hjelp hvis du trenger noen til å følge deg gjennom flyplassen og hjelpe deg med bagasjen din.

Når du skal til Newcastle kan du også benytte Durham lufthavn som ligger vel 60 km sør for Newcastle. Det går også fly fra Norge til denne flyplassen. Kanskje er du heldig og finner et direktefly hit? Fra Durham lufthavn tar det omtrent en time å kjøre nordover til Newcastle. I tillegg går det regelmessig både buss og tog herfra til Newcastle.

Uansett hvorfor du velger en flyreise til Newcastle upon Tyne, kan et besøk i England være en ypperlig anledning til å øve på språkkunnskapene dine. Du finner et stort utvalg av hoteller i Newcastle upon Tyne, og om du ønsker det kan du til og med velge et hotell ved flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Newcastle-upon-Tyne

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 123 kr for enveisflyvninger og 1 919 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
Lufthansa