Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Liverpool

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Liverpool

Ting å gjøre i Liverpool

Nordmenn elsker England og få andre land i Europa er høyere på ønskelisten når vi nordboere reiser bort enten det er på langhelger med shopping på konsert- eller teaterturer

eller med gutta på fotballkamp. Som oftest velger vi oss turer til London mye på grunn av billige og hyppige flyreiser men Liverpool er blant de mange alternativene som har seilt opp som sterke konkurrenter til øyas hovedstad. Det er enormt mange ting å gjøre i Liverpool særlig knyttet opp til historien om bandene herfra og de to fantastiske fotballagene som kaller byen hjem.

Og det er ikke til å komme unna at mange flyr inn til John Lennon lufthavn for å gå på fotballkamp med Premier League-lagene Liverpool eller Everton. Billetter er forholdsvis lett å få tak i om du er villig til å kjøpe de et godt stykke tid i forveien eller handler gjennom de norske supporterklubbene. Matchdag på Anfield eller Goodison Park er en fargerik og medrivende Liverpool-aktivitet som anbefales alle sportsinteresserte! Det finnes mange andre typer sport i Liverpool også og du kan velge å oppleve det som enten tilskuer eller aktiv deltaker. Du har tre baner i verdensklasse å velge mellom hvis du vil spille golf: Royal Liverpool Royal Birkdale og Wallasey GC. Selv om samtlige er tilgjengelige for ikke-medlemmer på ukedagene er det Wallasey som er billigst å besøke for ivrige spillere.

Utenomsportslige aktiviteter for vennegjengen i Liverpool

Som en av de større og mest internasjonalt orienterte byene i det enorme kulturlandet Storbritannia er det naturligvis mange ting å gjøre i Liverpool for den som er interessert i kultur. Besøker du Liverpool kommer du ikke utenom byens kanskje største eksport nemlig popgruppa som mer enn noen andre definerte 60-tallet The Beatles. Og byen flommer over av ting å gjøre som omhandler ”the fab four”: Ta en guidet tur til John Lennons barndomshjem besøk Strawberry Fields og Penny Lane eller tilbring dagen på Beatles Story i Albert Dock-området av byen.

Det er lett å glemme at du kan ta seg til andre aktiviteter i Liverpool for byens fotballag og artister er populære – det er få områder i sentrum som ikke minner deg om dette. Men byens historie strekker seg langt tilbake og statusen den hadde under seilskutetiden kan ikke undervurderes. På 17- og 1800-tallet var den blant de viktigste i det britiske imperiet og for å få et fascinerende innblikk i hvordan livet var på denne tiden både til sjøs og i byen sett gjerne av en hel dag til å gå på museer. Både Merseyside Maritime Museum International Slavery Museum og Museum of Liverpool har spennende og lærerike utstillinger.

Finn god mat i Liverpool

Vi har i alle år hørt at det britiske kjøkken ikke er noe å skryte av men dette har endret seg kraftig siden årtusenskiftet. Liverpool er en av byene som virkelig har gått i bresjen for den britiske matrevolusjonen og i byen finner du restauranter som tilbyr all verdens forskjellig mat.

Kart

Discover neighborhoods in Liverpool

Liverpool sentrum

Setter du pris på trivelige barer, interessante museer og flotte havneområder? Da er en reise til Liverpool sentrum midt i blinken. Ikke glem å få med deg attraksjoner som Liverpool ONE og Cavern Club.

MarinaMuseumVennlige folk

Anfield

Både interessante museer og vakre hager står på menyen i Anfield. Du bør også sette av tid til å få med deg Anfield Road Stadium og LFC Museum and Tour Centre.

Amerikansk fotballHageFamilievennlig

Speke

God mat er én av grunnene til at mange anbefaler Speke som reisemål, og mens du er i byen, kan du også ta turen til Speke Hall.

Vennlige folkFamilievennligMiddag

The Docks

Mange som reiser til The Docks, skryter av trivelige barer, flotte havneområder og spennende butikker. Når du utforsker byen, bør du også få med deg Beatles Story og Albert Dock.

ShoppingMarinaHavn

Bromborough

God mat er noe av det som trekker folk til Bromborough, og mens du er i byen, kan du få med deg populære attraksjoner som Monkey Bizness og Eastham Country Park.

Vennlige folkSmåbyMiddag

Georgian Quarter

Dette boligområdet ligger mellom byens to flotte katedraler og byr på en herlig blanding av historiske hus, museer, trendy restauranter og kinoer.

Vennlige folkPoolside BarsTrendy