Bilutleie i Heathrow

Søk og sammenlign fra 10 bilfirmaer i Heathrow

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Heathrow

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Heathrow
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra London (LHR-Heathrow)?
Fra London (LHR-Heathrow) kan du leie en bil fra kun 454 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil fra London (LHR-Heathrow)?
Det kan du. Du finner bilutleiebyråer på terminal 2, 3, 4 og 5. London (LHR-Heathrow) har mange valgmuligheter, blant annet populære selskaper som Budget, Sixt og Hertz. Alamo og Europcar har også et godt utvalg av leiebiler.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra London (LHR-Heathrow)?
Planer kan plutselig endre seg, og derfor er forhåndsbetalte reservasjoner kvalifisert for en full refusjon hvis du sier fra minimum seks timer før bilen skal hentes. Sjekk leieavtalen din for å se om du er kvalifisert. Vil du ha mer informasjon, kan du gå til kundeservicesiden vår.
Hvorfor bør jeg leie bil fra London (LHR-Heathrow) gjennom Expedia?
Expedia har lang erfaring med å finne de aller beste prisene for reisende over hele verden og er det perfekte stedet å leie bil. Vi har et stort utvalg av leiebiler å velge mellom, fra økonomibiler til store og komfortable SUV-er. Hvorfor ikke lage en pakke av leiebilen fra London (LHR-Heathrow) samt fly og hotell for å spare enda mer? Med pakkereiser, eksklusive tilbud og medlemspriser hjelper Expedia deg med å komme deg ut på landeveien for en rimelig penge.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på London (LHR-Heathrow) gjennom Expedia?
Les gjennom kundeanmeldelser, velg biltype og sammenlign priser fra de mest populære leverandørene. Expedia gjør det lett å velge det beste tilbudet. Lager du en pakke av leiebilen fra London (LHR-Heathrow) samt hotell- og flybestillingene dine, kan du spare enda mer penger.
Hvor gammel må du være for å leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Er du minst 21 år, kan du leie bil når du lander på London (LHR-Heathrow). De fleste selskaper krever at yngre sjåfører betaler en høyere dagspris. Det kan også være høyere aldersgrenser hvis du vil leie en mer luksuriøs bil. Spør leverandøren du vil leie hos, for å unngå problemer når du skal hente bilen.
Hva trenger du for å leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Førerkort og kredittkort er helt nødvendig for å leie bil på London (LHR-Heathrow). Hvis du ikke ønsker å bruke selskapets forsikring, må du antakeligvis legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Slike krav varierer ofte fra leverandør til leverandør, og derfor er det alltid lurt å sjekke ting som dette før henting.
Hva er den laveste leiebilprisen på London (LHR-Heathrow)?
De siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en leiebil på London (LHR-Heathrow) 454 kr. Du kommer deg vekk fra rullebanen og inn i bilen på et øyeblikk.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på London (LHR-Heathrow)?
Ja, du kan hente leiebilen på London (LHR-Heathrow) og utforske i eget tempo. Bare oppgi litt informasjon på siden vår for langtidsleie, så viser vi deg fantastiske tilbud på mange ulike biler.
Hvor kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow) hvis jeg er under 25 år gammel?
Er du yngre enn 25, er det lurt å sjekke aldersgrensene til leverandørene på London (LHR-Heathrow). Selv om noen av dem leier ut til unge sjåfører, kan det kreves ekstra gebyrer. Andre leier kanskje ikke ut til folk under 25 i det hele tatt. Vi anbefaler at du prøver å finne det leiebilselskapet som passer for deg.