Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Bilutleie i Heathrow

Søk og sammenlign fra 10 bilfirmaer i Heathrow

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Heathrow

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Heathrow
Se alle biler

Alt du trenger å vite om å leie bil på Heathrow (LHR)

🚗 Hvilken type bil er billigst å leie på Heathrow (LHR)?

Økonomibiler og kompakte biler er vanligvis de rimeligste leiebilene. Bestill på Expedia.no for å få den laveste prisen på rimelige leiebiler i Heathrow – til ca. per dag.

🚗 Hvor mye koster det i snitt å leie bil på Heathrow(LHR)?

Den gjennomsnittlige prisen for leiebil på Heathrow er .

🚗 Hva slags biler kan jeg leie på Heathrow (LHR)?

Expedia.no har leiebiler for ethvert budsjett. Hvis du skal slå ut håret, kan du bestille en av de 10 luksusbilene. Er du på utkikk etter noe litt rimeligere, kan en av de 12 økonomibilene være midt i blinken.

🚗 Hvordan finner jeg det beste leiebiltilbudet på Heathrow (LHR) gjennom Expedia.no?

Du finner den beste prisen på London (LHR) ved å oppgi datoene for turen samt hente- og leveringstidene i søkefeltet. Filtrer deretter resultatene etter biltype, pris eller hentested. Du kan også snevre inn søket ved å velge et leiebilselskap. Expedia.no har gode tilbud og eksklusive priser på mange forskjellige leiebiler i Heathrow.

🚗 Hva er fordelene ved å leie bil på Heathrow (LHR)?

Ved å leie bil kommer du deg enkelt rundt i byen. Ta med hele familien på sightseeing i en leid passasjer-van, eller bestill en kompakt bil når du skal på forretningsreise. På Heathrow er det mange forskjellige leiebiler å velge mellom.

🚗 Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller leiebiler?

Hvis du har bestilt en leiebil i Heathrow med gratis avbestilling, koster det ikke noe ekstra å avbestille så lenge du gjør det før fristen. Har du betalt på forhånd, kan du sjekke reiseruten din for å se om du er kvalifisert for refusjon.

🚗 Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia.no?

For å avbestille leiebiler må du først logge på kontoen din. Gå til «Søk etter reiserute» og velg «Administrer bestillinger», så ser du alternativet «Avbestill». Hvis du vil endre eller avbestille en leiebil i Heathrow som ble bestilt som en del av en pakkereise, må du gå til kundeserviceportalen vår for å få hjelp.

🚗 Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia.no på Heathrow (LHR)?

Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du spare penger på å leie bil på Heathrow (LHR), og du får poeng for hver bestilling. Spar penger ved å slå sammen bestillinger til en pakke. Du finner alt du trenger, på ett sted, og det er ikke hipp som happ hvor du bestiller.

🚗 Kan jeg bestille leiebil i Heathrow nå og betale senere?

Ja, du ser om du kan betale ved henting i søkeresultatene på Expedia.no. Når du ankommer hentestedet i London, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort for å betale. Leiebilselskapet reserverer dessuten et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.