Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Bristol

Se de 3 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Bristol

Ting å gjøre i Bristol

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Bristol har å by på! Hvis du planlegger en tur til Bristol kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Bristol sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Bristol-aktiviteter

Bristol er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Bristol og gjør det lekende lett å utforske Bristol. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Bristol som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Bristol

Bristol tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Bristol å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Bristol.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Bristol men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Bristol

Bristol sentrum

Bristol sentrum kan friste med både trivelige barer og spennende butikker. Du bør også få med deg St. Nicholas Market og Cabot Circus kjøpesenter mens du utforsker byen.

ShoppingTeatreVennlige folk

Clifton

God mat er noe av det som trekker folk til Clifton, og hvis du er på utkikk etter ting å gjøre, kan du for eksempel ta turen til Bristol Zoo og Clifton Downs and Observatory (historisk bygning).

Vennlige folkBarerMiddag

Bristol Floating Harbour

Bristol Floating Harbour kan friste med både trivelige barer og spennende butikker. Du bør også få med deg Bristol Hippodrome Theatre og We The Curious mens du utforsker byen.

ShoppingBusinessTeatre

Harbourside

God mat er noe av det som trekker folk til Harbourside, og mens du er her, kan du også ta turen til We The Curious og Millenniumplassen.

BusinessMiddagShopping

Bristol Old City

God mat er noe av det som trekker folk til Bristol Old City, og mens du er her, kan du også ta turen til St. Nicholas Market og Baldwin Street.

ShoppingUnderholdningVennlige folk

Redcliffe

God mat er noe av det som trekker folk til Redcliffe, og mens du er i byen, kan du også ta turen til St. Mary Redcliffe kirke og Bristol Temple Church (kirke).

Vennlige folkBusinessTempler