Notting Hill

London
Notting Hill i tillegg til en stor gruppe med mennesker
Besøk de fargerike husene, fasjonable pubene og markedene som selger antikviteter, gamle klær og suvenirer i dette mangfoldige området.

Notting Hill er et mangfoldig område i London som er fylt med markeder, sjarmerende bygninger og eksklusive restauranter. Du finner blant annet Portobello Road Market her, som arrangeres hver dag. I tillegg arrangeres Notting Hill Carnival her hvert år, og dette er en av verdens største gatefestivaler. Området har en blanding av ulike kulturer, og mange av innbyggerne er fra Karibia, som følge av at mange innvandrere flyttet hit på 1950-tallet.

Spaser gjennom Portobello Road Market, som strekker seg gjennom den største delen av Notting Hill. Studer de fargerike husene med karibisk design. Store deler av markedet er åpne hver dag, selv om markedet er større på lørdager.

Markedet er kjent for bodene som selger brukte klær og antikviteter. Utforsk bodene mens du spaserer langs Portobello Road. Du finner blant annet vinylplater, suvenirer og klær her.

Spis på en av de mange restaurantene og pubene rundt i Notting Hill. De fleste stedene har sin egen, spesielle stil for at de skal skille seg ut i dette livlige området, og de gjenspeiler også utvalget av ulike kulturer som besøker og bor i området.

Få med deg parader, dans og gateforestillinger under Notting Hill Carnival, som varer i to dager i august hvert år. Dette er en blomstrende blanding av kulturer, der særlig Londons karibiske fellesskap er godt representert. Du kan også få med deg Portobello Film Festival i august.

Notting Hill ble først omtalt i en gammel engelsk tekst på 1300-tallet, og da som "Knottynghull". Området er blitt knyttet til kunstnerkulturen siden det først ble utviklet på begynnelsen av 1800-tallet. På 1980-tallet forfalt området. I dag er det et rikt og stilfullt område for velstående lokale innbyggere og besøkende.

Notting Hill ligger i den vestlige delen av London. Området ligger noe lenger vest enn Kensington Gardens og like nord for Holland Park. Det finnes mange undergrunnsstasjoner rundt omkring i området, som blant annet Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Road og Shepherd’s Bush. Overground-tog går også til dette området. Du kan dessuten ta buss til Notting Hill om dagen og om kvelden. Markedet har gratis adgang.


Populære steder å besøke i Notting Hill

Populære aktiviteter i Notting Hill


De mest populære hotellene i Notting Hill

Royal Park Hotel
Royal Park Hotel
3 out of 5
86-92 Inverness Terrace, Bayswater, London, England, W2 3LD
Fullt refunderbart
Prisen er 1 543 kr per natt fra 7. aug. til 8. aug.
Hvis du bor på dette hotellet i London, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en døgnåpen resepsjon og daglig rengjøring. Populære ...
4/5 Very Good! (89 anmeldelser)
Good value for money
"Clean and comfortable room, very good value for money. Thin walls between the rooms. Good location and friendly staff"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2022

Royal Park Hotel
Grand Royale London Hyde Park
Grand Royale London Hyde Park
4 out of 5
1-9 Inverness Terrace, London, England, W2 3JP
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 595 kr per natt fra 7. aug. til 8. aug.
Hvis du bor på dette gjestgiveriet med fasiliteter for forretningsreisende i London, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
3,7/5 Good! (942 anmeldelser)
"Daglig renhold. Jeg hadde bråkete naboer; fikk nytt rom midt på natten.👏"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2022

Grand Royale London Hyde Park
Phoenix Hotel
Phoenix Hotel
3 out of 5
1-8 Kensington Gardens Square, London, England, W2 4BH
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i London, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en døgnåpen ...
4,3/5 Excellent! (976 anmeldelser)
Nice hotell, good service
"Where nice hotell in quiet area in Bayswater. Good and friendly service, clean hotell. Short way to Queensway and Notting hill."

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2021

Phoenix Hotel
DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
4 out of 5
150 Bayswater Road, London, England, W24RT
Prisen er 2 629 kr per natt fra 4. aug. til 5. aug.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i London, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
4,2/5 Very Good! (978 anmeldelser)
Fint beliggende hotell - god standard
"Fin beliggenhet ved hjørnet av Hyde Park, midt mellom to T-banestasjoner (ulike linjer). Gangavstand til Paddington og til Portobello road marked (Notting Hill). Engelsk frokost helt ok, god standard og størrelse på rommet, inkludert bra baderom og rengjøring."

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2020

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
Park Avenue Bayswater Inn Hyde Park
Park Avenue Bayswater Inn Hyde Park
4 out of 5
8-16 Princes Square, Bayswater, London, England, W2 4NT
Prisen er 1 979 kr per natt fra 18. jul. til 19. jul.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i London, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
3,1/5 (959 anmeldelser)
OK til nød
"Standaren er langt avvikende fra det man ser på bildene. Første inntrykk var helt ok, så så man flekkene på lakenet som bar preg v å ikke ha blitt byttet. Fjernkontrollen var full av støv og hadde noe seig på seg. TVen ble derfor aldri brukt. Var ikke lett å bruke safen på rommet, da vi ikke fant ..."

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2022

Park Avenue Bayswater Inn Hyde Park
London House Hotel
London House Hotel
3 out of 5
81 Kensington Gardens Square, Bayswater, London, England, W2 4DJ
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 262 kr per natt fra 7. aug. til 8. aug.
Hvis du bor på dette hotellet i London, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og en døgnåpen resepsjon. Gjestene sier ...
4/5 Very Good! (991 anmeldelser)
Fint "billighotell"
"Greit hotell, god beliggenhet i Bayswater. Mye bråk fra grunnarbeider bak hotellet. Nytt kjøpesenter? Rom mot park anbefales. Aircondition . Varme i badegulv. Relativt nyoppusset."

Anmeldelse skrevet 13. feb. 2020

London House Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i Notting HillNotting Hill

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: