Billige flybilletter til Birmingham

Billige flyreiser til Birmingham

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 979 kr for enveisflyvninger og 1 136 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
easyJet
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Air France
Lufthansa
KLM
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines

Fly til Birmingham

Skal du fly til Birmingham eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Birmingham. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Birmingham eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Birmingham eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Birmingham?
Birmingham (BHX) er den eneste flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til BHX fra sentrum av Birmingham?
Det er 11 km fra BHX til bykjernen i Birmingham. Det kan være en god idé å undersøke hva som er den raskeste transporten fra terminalen til sentrum før du lander.
Kan jeg fly til Birmingham nå?
For å finne den nyeste informasjonen om flyreiser til Birmingham kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Birmingham?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Birmingham, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Birmingham med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Birmingham, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Birmingham?
Besøkende fra alle deler av verden er innom BHX daglig. Når du går av flyet og henter bagasjen din, er du 11 km fra sentrale Birmingham.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Birmingham?
24 flyselskaper har flyvninger til Birmingham fra 108 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Birmingham?
Ryanair og Aer Lingus tilbyr mesteparten av flyvningene til Birmingham. En av de vanligste måtene å reise hit på, er å fly med Ryanair fra Sørlige Dublin.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Birmingham?
Det er utrolig enkelt å planlegge en uforglemmelig ferie til Birmingham når det går hele 860 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Birmingham avreise fra?
De mest populære flyvningene til Birmingham har avgang fra flyplasser i Dublin, Gamlebyen og Sørlige Dublin.
Hvor lang tid tar det å fly til Birmingham?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor mange filmer du rekker å se på veien. Fra Dublin til Birmingham pleier det å ta rundt 1 t og 5 min. Fra Gamlebyen kan du forvente 2 t og 34 min, mens det fra Sørlige Dublin tar 1 t og 5 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Birmingham så rimelig som mulig?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid klarer å finne superbillige flybilletter hver gang de skal på tur. Vil du vite hvordan de gjør det? De venter ikke til siste liten med å bestille. En annen fantastisk måte å få knallgode tilbud på er å se på alle alternativene. Hvis reisemålet har flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å lande på en av de minst travle. En annen måte å spare litt penger på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du ser et uimotståelig tilbud, er det ingen tid å miste. Grip sjansen når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Birmingham?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Birmingham gå som smurt eller bli en kjedelig affære. Vi har laget noen nyttige reisetips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det er enkelt. Først bør du ta med pass, reisedokumenter, lommebok og medisiner. Deretter pakker du ting som holder deg underholdt på flyet. For eksempel interessant lesestoff og et nettbrett med filmer på. Satser du på å ta en liten lur, er en støttende nakkepute og et par øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du pakke tannbørste og deodorant, slik at du føler deg frisk og opplagt når du ankommer reisemålet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må legge større beholdere med hårgelé og hårspray i bagasjen du skal sjekke inn. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, konfiskeres det i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som en skrutrekker, og produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbokser, nødbluss og syre, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Midtgangen på flyet er ikke stedet for å vise frem den nyeste moten. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og ta med en genser ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen på lengre flyreiser. Lukkede, flate sko er også lurt.
  • En alvorlig tilstand kalt dyp venetrombose (DVT) er en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å unngå denne tilstanden kan det være lurt å gå opp og ned midtgangen samt å gjøre ben- og fotøvelser i setet. Du kan også ha på kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Birmingham?
Det handler om å gjøre ting klart på forhånd. Vi har laget en liste med nyttige tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Neste stopp er Birmingham:

  • Sørg for at du har ID og reisedokumenter innen rekkevidde. Dette er det første du må vise i kontrollen.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Tøm lommene for alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle dine elektroniske enheter, inkludert telefon og laptop, må også skannes separat.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som parfyme og tannkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Det kan være smart å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Snøresko og annet tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du pakke dem i den innsjekkede bagasjen. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Birmingham
AnkomstflyplassBirmingham
Ankomstflyplassens IATA-kodeBHX
AnkomstbyBirmingham
Pris for flyreisen1 136 kr

Populære flyvninger til Birmingham

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 979 kr for enveisflyvninger og 1 136 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Lufthansa