Hoteller i Lørenskog

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Hoteller i Lørenskog

Quality Hotel 33
3.5 out of 5
Østre Aker Vei 33, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 070 kr per natt
9.37 km fra sentrum
4/5Very Good! (596 anmeldelser)

"👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Quality Hotel 33
Comfort Hotel Xpress Central Station
3 out of 5
Fred Olsens Gate 11, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 836 kr per natt
12.47 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,544 anmeldelser)

"The hotel is a cheap and great place to stay in Oslo. No hassle, perfect location and excellent staff. Thank you so much"…"

Anmeldelse skrevet 4. mai 2020

Comfort Hotel Xpress Central Station
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
3 out of 5
Møllergata 26, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 743 kr per natt
12.57 km fra sentrum
4/5Very Good! (1,476 anmeldelser)

"Kult og enkelt å kunne sjekke inn på skjerm! Ellers veldig hyggelig personale. Rommet har få fasiliteter, men det man trenger. Er vel derfor det heter Xpress. Kommer tilbake:)"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Comfort Hotel RunWay
3.5 out of 5
Hans Gaarders veg 27, Ullensaker
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 699 kr per natt
33.88 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,217 anmeldelser)
Supert hotell

"Bodde her pga grytidlig fly dagen etter. Veldig god service, fine rom og gode senger, frokosten helt perfekt"…"

Anmeldelse skrevet 10. jan. 2020

Comfort Hotel RunWay
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
4 out of 5
Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 436 kr per natt
34.12 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (6,235 anmeldelser)

"God mat i restauranten. Fint rom. Gode senger. Rent og pent."…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Thon Hotel Triaden
3.5 out of 5
Gamleveien 88, Rasta, Lørenskog
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 996 kr per natt
3 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (256 anmeldelser)

"O'kei sted. De hadde ikke Gran Marnier, betilte Southern Comfort i stedet. Den fikk jeg servert i et Whisky-glass og med is i! Gulvet på rommet var skjevt, veldig skjevt."…"

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2020

Thon Hotel Triaden
THE THIEF
5 out of 5
Landgangen 1, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 790 kr per natt
13.97 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (409 anmeldelser)
The Thief leverer som alltid!

"Denne gangen hadde vi vår franske direktør innlosjert på The Thief, og han var strålende fornøyd. Booker gjerne her igjen!"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

THE THIEF
Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member
4 out of 5
Stortingsgaten 16, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 860 kr per natt
13.24 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (561 anmeldelser)

"Flotte rom, god frokost, bra service og glimrende beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member
Clarion Collection Hotel Bastion
4 out of 5
Skippergaten 7, Oslo
Hent priser
12.63 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (685 anmeldelser)

"Stort rom, bra beliggenhet Negative er dette med skiltet som kunne festes på døra hvis vi ikke ønsket renhold hver dag...og det trengte vi ikke så smart i utgangspunktet hvis det hadde fungert...den dagen vi trengte både en vask, håndklær og toalettpapir fjernet vi lappen.. men ingen renhold på hele ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. jan. 2020

Clarion Collection Hotel Bastion
Grand Hotel Oslo
5 out of 5
Karl Johansgate 31, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 210 kr per natt
13.05 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,172 anmeldelser)

"Heldekkande mattor känns omodernt. Det gick inte att reglera temperatur trots att fläkt stod och blåste. Rummet var lika varmt oavsett om temp vreds max åt höger eller vänster."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Grand Hotel Oslo
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lørenskog
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lørenskog

Overnatting i Lørenskog

Hotell Lørenskog: Like nord for hovedstaden Oslo ligger forstaden Lørenskog, en kommune med rundt 65 000 innbyggere. Lørenskog er en moderne by med det meste av fasiliteter, og bruker du Expedia når du skal bestille deg hotellrom, vil du ikke ha problemer med å finne deg et billig hotell i Lørenskog.

Rett utenfor sentrum av Lørenskog ligger Losby Gods, et familievennlig og moderne hotell i Lørenskog, hvor de samtidig har tatt vare på gamle tradisjoner. Losby Gods har en behagelig atmosfære og kan blant annet tilby gratis trådløst Internett, badstue og egen golfbane! Så her kan man trekke seg tilbake og nye stillheten i fredfulle og vakre omgivelser.

Et steinkast fra flyplassen

Oslo lufthavn Gardermoen ligger bare 30 kilometer unna, så ønsker du å fly til Lørenskog er det denne flyplassen du bør sikte deg inn mot. Det går daglige avganger fra alle flyplasser i Norge, så uansett hvor i landet du befinner deg bør du ha godt med flyruter å velge mellom. Fra flyplassen går det tog og buss hvert tiende minutt inn mot Oslo. Toget og bussen stopper på Lillestrøm, og fra Lillestrøm kan man ta buss eller taxi videre til Lørenskog. Man kan også ta taxi hele veien om det er ønskelig. Det er få muligheter for å leie bil i Lørenskog sentrum, så da er det enklest å leie bil via flyplassen, hvor alle større aktører holder til. Da kan du også kjøre rett til ditt hotell i Lørenskog.

Shoppingsenter og industri

Lørenskog har i den senere tid blitt et nokså moderne og attraktivt sted, spesielt for de som jobber i Oslo, men som samtidig vil bo litt utenom storbyen. Lørenskog har to store kjøpesenter, Metro og Triaden, som kan tilby det meste innenfor de fleste kategorier. Kjøpesentrene ligger i gangavstand fra hverandre.

Rett i nærheten av de to kjøpesentrene ligger Lørenskog hus, et kommunalt bygg ferdigstilt i 2011 som er Lørenskogs tusenårssted. Her finner du blant annet både kino og bibliotek, i tillegg til at det arrangeres konserter med kjente norske artister og foredrag. Kommunens musikk- og kulturskole holder til i bygget, så ikke bli skremt om du hører noen toner fra en trombone eller klarinett. Lørenskog har også tiltrukket seg store industrifirma, som holder til utenfor byen. Du finner blant annet hovedfabrikken til Coca Cola Norge og Bring Posten sitt sentrallager rett utenfor Lørenskog.

Nært hovedstaden

Lørenskog ligger bare en liten mil utenfor hovedstaden Oslo. Firefelts motorvei hele veien inn til Oslo sørger for at distansen tilbakelegges raskt med bil. Det du kan også benytte deg av buss eller tog for å reise inn til Oslo. Midt mellom Lørenskog og Oslo ligger Furuset, som har en rekke store bedrifter og shoppingsenter. En weekendtur til Lørenskog for å trekke seg litt tilbake og nyte hverandre og en roligere atmosfære er absolutt verdt å anbefale.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Lørenskog?
Thon Hotel Triaden er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Losby Gods er også et alternativ for oppholdet ditt.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Lørenskog hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Lørenskog.
Hva er det beste overnattingsstedet for en vinterferie i Lørenskog?
Basert på reisestatistikken vår er Losby Gods er et populært overnattingssted 4 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og golfbane. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Oslo vinterpark.
Hva er det beste spahotellet i Lørenskog?
Thon Hotel Triaden er blant de beste spahotellene med kjøpesenter, restaurant, treningssenter og bar/lounge. Losby Gods er et annet populært spahotell i Lørenskog.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Lørenskog?
Lørenskog har mye å tilby sine besøkende, blant annet golfmulighetene, spisestedene og shoppingen. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet museene. Operahuset i Oslo, Oslo Spektrum og Aker brygge er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Lørenskog kan du velge mellom 2 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Lørenskog?
Vakre naturomgivelser, som Vesletjern badeplass og Østmarka naturreservat, bidrar til byens skjønnhet. I området finner du også Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Lørenskog?
Hvis du vil se mer av området, kan du ta toget fra Hanaborg togstasjon, Fjellhamar togstasjon eller Lørenskog stasjon. Det offentlige transportnettverket i Lørenskog er muligens litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Lørenskog?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Lørenskog er 740 mm.

Nylige anmeldelser i Lørenskog

Flere reisealternativer