Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Gardermoen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly til Gardermoen

Gardermoen er stedet hvor Norges hovedflyplass holder til, Oslo Lufthavn. Dette er landets klart største flyplass, og når noen sier Gardermoen er det flyplassen de mener. Det er nemlig ikke stort mye annet på Gardermoen enn nettopp hovedflyplassen. Fra Gardermoen er det omtrent 30-40 minutter med bil inn til Oslo sentrum, avhengig av trafikken. Det går tog og buss inn til sentrum, men husk at du også kan leie en bil på Gardermoen, som også gir en gylden mulighet til å se områdene rundt hovedstaden når du er på besøk.

Er Gardermoen en mellomlanding på en lengre flyreise og du skal videre dagen etter, husk at det er flere hoteller på Gardermoen hvor du kan overnatte. Samme gjelder om du har et tidlig fly, hvor du kan sove over og gå rett til check-in når du våkner.

Det går flyvninger til Oslo Lufthavn fra alle flyplasser i Norge, så enten du reiser til Gardermoen fra Nord-Norge, Vestlandet eller Midt-Norge kan du være ganske så sikker på at det er daglige flyvninger til Gardermoen. Alle flyselskapene i Norge benytter seg av flyplassen, i tillegg til titalls flyselskaper fra utlandet. Blant de mest kjente selskapene er Norwegian, SAS, KLM, American Airlines og Icelandair – for å nevne noen. Det er naturligvis både nasjonale og internasjonale flyavganger fra flyplassen.

Som nevnt er det ikke mye annet enn selve flyplassen på Gardermoen, men man har gode muligheter til å reise inn til Oslo. I hovedstaden er det en rekke attraksjoner og severdigheter du kan få med deg, blant annet Frognerparken, Munch-museet, Operahuset og en rekke museer og gallerier. Det er også meget gode shoppingmuligheter i sentrum, og flere store kjøpesentre med det meste du kan tenke deg av butikker.

Flyreiser til Gardermoen fra flyplasser i Norge

Det ikke noen sak å få ordnet seg billige flybilletter til Gardermoen fra de mange flyplassene rundt om i Norge – så ikke glem å sjekke Expedia når du er klar for å bestille billetten din!

Det er direkteflyvninger fra alle flyplassene i landet til Gardermoen, og du vil ofte måtte mellomlande på Oslo Lufthavn dersom du skal reise til utlandet. Flytiden kan man ikke klage på, da denne er på godt under 1 timer fra de aller fleste flyplasser i Norge, med unntak av de aller nordligste flyplassene, hvor flytiden kan opp mot 2 timer.</p

Informasjon om Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn ligger 45 km nord for Oslo, og ble åpnet den 8. oktober 1998. Den tok over for Oslo Lufthavn, Fornebu, som frem til da hadde vært Norges hovedflyplass. Flyplassen har to parallelle rullebaner og rundt 25 millioner reisende er innom flyplassen årlig (2014). På grunn av den store passasjerveksten ble det bestemt at flyplassen skulle utvides, og i 2017 vil ny terminalpir stå klar for bruk.

På flyplassen er det en rekke restauranter, butikker og taxfree-butikker hvor du kan handle diverse varer til reduserte priser. Ved ankomst fra utlandet ledes passasjerene gjennom en stor taxfree-butikk på vei til bagasjebåndene, så du trenger med andre ord ikke drasse med deg poser med varer fra flyplassen i utlandet. Det er ikke noe problem å komme seg fra flyplassen og til det endelig reisemålet ditt, det er nemlig godt med transportmuligheter fra flyplassen. Det går et eget flytog fra flyplassen og helt til Drammen, og flyplassen er i tillegg knyttet til det nasjonale jernbanenettverket. Det går også busser til Oslo Bussterminal og andre steder i nærheten, samt at man selvfølgelig kan benytte seg av drosje. Det er også mulig å leie bil på flyplassen, og bruker du Expedia vil du være sikret å finne en så god pris på leiebilen som mulig.

Informasjon om flyreiser til Gardermoen

Ankomstflyplass Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode OSL
Ankomstby Oslo

Populære flyvninger til Gardermoen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.