Nordstrand

Oslo
Bilde tatt av Filip Hammarlund
Bydelen langs østsiden av Oslofjorden kan by på mange fine inntrykk og naturopplevelser i rolige omgivelser.

Legger du en ferie til Nordstrand, får du nyte mange fine stunder langs Oslofjorden. Her er det fine turområder for den som vil strekke på føttene, og flotte strender for den som vil slappe av ved vannet. Det er heller ikke langt til sentrum hvor du har tilgang på et stort utvalg av butikker og aktiviteter.

Nordstrand er en bydel i Oslo kommune, som ligger ved østsiden av Oslofjorden. Dette er en av de mest folkerike bydelen, og en av bydelene med færrest første og andre generasjons innvandrere. Bydelen er oppkalt etter huset Nordstranden som ligger i Mosseveien 196. Nordstrand er også en av de rikeste bydelene i Oslo – innbyggerne her har ofte høy nettoinntekt, en høy forventet levealder og bydelen har svært høye boligpriser.

På en reise til Nordstrand kan du oppleve nærheten til Oslofjorden, og for eksempel dra til Nordstrand Bad som har en fin sandstrand og gode fasiliteter. Du kan også dra over broa til Ulvøya hvor du kan kose deg på Sydstranda. I bydelen er det mange fine turområder, og du kan for eksempel legge turen til Brannfjell som er et høydedrag sør og øst for Ekebergsletta.

Nordstrand har en flott beliggenhet og mye fin natur du kan nyte. Det er flere spisesteder her og muligheter for å overnatte. Det er heller ikke langt til Oslo sentrum hvor du kan oppleve et mer aktivt og urbant byliv. Du kan i tillegg vente mange fine opplevelser om du legger turen over til noen av de andre bydelene i Oslo.

Når du skal besøke Nordstrand, kan du ankomme på Gardermoen lufthavn. Derfra går det flytog direkte inn til Oslo, hvor du kan veksle over på buss eller t-bane videre til Nordstrand. Du kan også leie bil på flyplassen hvis du ønsker tilgang på bil under ferien din. Det går både tog og buss til Oslo fra de fleste steder rundt om i Norge.

Du trenger ikke å reise til utlandet for å få hyggelige ferieopplevelsene! I Nordstrand og området rundt kan du slappe av og nyte rolige dager, samtidig som nærheten til storbyen gir deg mange aktive byopplevelser.


Populære steder å besøke


De mest populære hotellene i Nordstrand

Comfort Hotel Xpress Central Station
Comfort Hotel Xpress Central Station
3 out of 5
Fred Olsens Gate 11, Oslo
Prisen er 1 115 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
1 115 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
Hvis du bor på dette hotellet i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost, døgnåpen resepsjon og PC-stasjon. Populære ...
8,6/10 Excellent! (1 012 anmeldelser)
"Egentlig ganske fornøyd. Men rommet bærer tydelig prek av mye brukt og begynner og bli slitt. Noe som er litt for tydelig når ein ser seg rundt på vegger og hjørner."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2023

Comfort Hotel Xpress Central Station
Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub
4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er 2 190 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
2 190 kr
per natt
5. okt.–6. okt.
Hvis du bor på dette hotellet i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og 2 ...
8,6/10 Excellent! (1 831 anmeldelser)
"Flott korttidsopphold og som vanlig høy kvalitet og god standard på rommet. Sannsynligvis et av Norges beste hoteller"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2023

Clarion Hotel The Hub
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
4 out of 5
Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 800 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
1 800 kr
per natt
8. okt.–9. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med miljøsertifisering i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), 2 ...
8,6/10 Excellent! (1 887 anmeldelser)
"Flott opphold, fine fasiliteter og veldig rent og delikat. Litt heseblesende med frokost i helga pga mye folk og 30 min tildelt tid."

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2023

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Hotel Verdandi Oslo
Hotel Verdandi Oslo
3.5 out of 5
Tordenskioldsgate 6b, Oslo
Prisen er 951 kr per natt fra 29. okt. til 30. okt.
951 kr
per natt
29. okt.–30. okt.
Hvis du bor på dette hotellet i Oslo, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), frokost og flatskjerm-TV. ...
8,2/10 Very Good! (1 041 anmeldelser)
Flott opphold
"Hyggelig bemanning, flott beliggenhet, god frokost, god standard til god pris"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2023

Hotel Verdandi Oslo
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
3 out of 5
Møllergata 26, Oslo
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 919 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
919 kr
per natt
8. okt.–9. okt.
Hvis du bor på dette hotellet i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), takterrasse og frokost. Populære ...
8/10 Very Good! (1 086 anmeldelser)
Helt greit!
"Det var et fint opphold etter prisen. Fint rom, fine fasiliteter og veldig bra beliggenhet. Minus var at treningsrommet var under middels utstyrt, vasken på badet var halvveis tett. Ingen nye håndkler, skift på senga eller vask i løpet av oppholdet."

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2023

Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Citybox Oslo
Citybox Oslo
3 out of 5
Prinsensgate 6, Oslo
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 939 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
939 kr
per natt
8. okt.–9. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), ...
8,2/10 Very Good! (1 673 anmeldelser)
Enkelt og bra for et par netter i Hovedstaden
"Super beliggenhet, Rask innsjekk, oppmerksomheten fra de ansatte i hotellkontoret var veldig imøtekommende og behjelpsom, smidig opphold. Eneste som trekker er at det ene vinduet på rommet var veldig utslitt og kunne ikke lukkes ordentlig så det førte til en del støy, ellers vil jeg anbefale dette ..."

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2023

Citybox Oslo
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i NordstrandNordstrand

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: