Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Juan Valdés på trover

Hoteller i Bærum

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Bærum

HI Oslo Holtekilen Vandrerhjem
2 out of 5
55 Michelets vei, Bærum, Viken
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 543 kr per natt
6.73 km fra sentrum
HI Oslo Holtekilen Vandrerhjem
Høvik hotell
2.5 out of 5
507 Drammensveien, Bærum, Akershus
Hent priser
5.56 km fra sentrum
3.2/5 (23 anmeldelser)
greit rom.

"Stedet var greit, rent og ryddig. Litt lite kjøkkenutstyr, men fint kjøleskap og bra komfyr. Litt lite lys, da to pærer ikke var på plass. Grei parkering. Hyggelig vert. På rom 235 manglet knagger til ytterklær."…"

Anmeldelse skrevet 19. mai 2019

Høvik hotell
Quality Hotel Expo
4 out of 5
Snarøyveien 20, Fornebu, Bærum
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 828 kr per natt
7.96 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (486 anmeldelser)

"Veldig fint opphold, men det var veldog varmt på rommet, og det ble dårlig luft, selvom vi stilte ned temp og prøvde å ha vinduet åpent."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Quality Hotel Expo
Clarion Hotel The Hub
4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 586 kr per natt
14 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (1,005 anmeldelser)

"Atmosfæren. Flotte rom. Sentralt God mat. Gode senger"…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2020

Clarion Hotel The Hub
Comfort Hotel Xpress Central Station
3 out of 5
Fred Olsens Gate 11, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 678 kr per natt
13.99 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,074 anmeldelser)

"Overraskende stille og rolig i forhold til beliggenheten. Aircondition var et stort pluss med 30 grader ute."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2020

Comfort Hotel Xpress Central Station
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
3 out of 5
Møllergata 26, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 631 kr per natt
13.89 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (959 anmeldelser)

"Greit rom og opphold på dette hotellet midt i sentrum. Et typisk ungdomshotell med spill og severdigheter. Prisen var billigere enn antatt for 4 personer. Minus at treningsrommet ikke var åpen, selv om jeg ble opplyst om dette."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2020

Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Emma Gjestehus
2.5 out of 5
Høyrabben 4, Bærum
Hent priser
4.7 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (22 anmeldelser)
god og rimelig overnatting

"Topp service ,topp renhold, fine rom, knøttsmå toaletter.God service som sørget for frokost kun for meg."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Emma Gjestehus
FORNEBU APARTMENTS - FORNEBUPORTEN
3 out of 5
John Strandruds vei19, Bærum, Akershus
Hent priser
7.48 km fra sentrum
FORNEBU APARTMENTS - FORNEBUPORTEN
Scandic Victoria
3.5 out of 5
Rosenkrantzgate 13, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 872 kr per natt
13.29 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,054 anmeldelser)

"Treningssenter stengt pga ikke mulighet for nok renhold, barneseng som var knekt, men fikk ny raskt. Ellers alt bra:-)"…"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2020

Scandic Victoria
Grand Hotel Oslo
5 out of 5
Karl Johansgate 31, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 890 kr per natt
13.4 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,001 anmeldelser)

"Heldekkande mattor känns omodernt. Det gick inte att reglera temperatur trots att fläkt stod och blåste. Rummet var lika varmt oavsett om temp vreds max åt höger eller vänster."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Grand Hotel Oslo
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bærum
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Bærum

Hotell i Bærum: Bærum er en kjent kommune i Norge, like ved Oslo. Det er flere hoteller i Bærum, så det er ingen sak å finne et sted å overnatte. Bærum er et fint sted å bo, spesielt hvis du er ute etter et hotell nær hovedstaden, men ikke ønsker å bo midt i byen.

Overnatting i Bærum – finn det perfekte hotellet for deg

Et bra hotell kan utgjøre forskjellen på en fantastisk ferie og en helt grei ferie i Bærum, så det kan være lurt å tenke litt over hvilket hotell du ønsker å bo på. Man har ofte visse forventninger til hotelloppholdet, og da er det kjedelig hvis hotellet ikke klarer å innfri disse forventningene.

Det er på Fornebu og i Sandvika du finner hotellene i Bærum, to ganske forskjellige steder. I Sandvika bor du rett ved et stort kjøpesenter, men du på Fornebu har kort vei til naturopplevelser og stranden. Fra Fornebu kan du også ta båten over til Aker Brygge, noe som er veldig fint.

Reisen til Bærum

Det er stort sett mulig å finne billige flyreiser til Bærum fra de fleste steder rundt om i landet, siden det er Oslo lufthavn som er nærmeste flyplass. Det er også flere togstasjoner i kommunen, hvis du foretrekker å ta toget. Hvis du gjerne vil leie bil i Bærum, er det flere steder der du kan få ordnet dette. Lander du på Oslo lufthavn, kan det fort være like greit å avtale henting av leiebilen der. Fra flyplassen til Fornebu, hvor det er flest hoteller, bruker du rundt 40 minutter med bil.

Hotell – Bærum

Når du skal bestille hotell, enten du ser etter billige hoteller i Bærum eller hoteller som er mer luksuriøse, er søkeverktøyet du finner på nettstedet vårt et godt hjelpemiddel. Det henter frem alle tilgjengelige hotellrom i perioden du skal besøke Bærum, i tillegg til at du også får se den rimeligste prisen for hotellrommene. Listen kan sorteres etter pris og andre kriterier, noe som gjør det enkelt å finne det perfekte hotellet til ferien din.

Hotellutvalg i Bærum

Hotellene i Bærum har høy standard, og alle hotellene du kan velge mellom har 4 stjerner. Det er derfor ikke så lett å finne et billig hotell i Bærum, men du har uansett alle forutsetninger for å gjøre det med søkeverktøyet vårt. På hotellene er frokost, internett og parkering stort sett inkludert i prisen, så du slipper tenke på å måtte betale for noen tilleggstjenester på disse hotellene.

Bærum – attraksjoner og opplevelser

Det er flere ting du bør få med deg når du er i Bærum. Hvis du er interessert i kunst, er Henie Onstad Kunstsenter et must. Det er en ledende arena for nasjonal og internasjonal billedkunst, med et bredt utstillings-, musikk- og aktivitetsprogram, og en sentral kunstsamling. Ta også turen til Bærums Verk, et unikt handelssted i autentiske omgivelser i det historiske jernverksmiljøet som var selve livsnerven i Bærum tidlig på 1600-tallet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Bærum?
Quality Hotel Expo er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Telenor Arena. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Radisson Blu Park Hotel, Oslo og Thon Hotel Oslofjord også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bærum hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Bærum.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Bærum?
Basert på anmeldelser er Radisson Blu Park Hotel, Oslo et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant.
Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Bærum?
Radisson Blu Park Hotel, Oslo er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og vaskeritjenester. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Scandic Fornebu og Quality Hotel Expo. Attraksjoner som Oslo Reptilpark og Hopp i Havet ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Bærum?
Scandic Fornebu er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et døgnåpent treningssenter. Thon Hotel Oslofjord er også et alternativ for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Bærum?
Quality Hotel Expo er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med gratis frokost og gratis wi-fi. To andre alternativer nær stranden er Radisson Blu Park Hotel, Oslo og Scandic Fornebu. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Naturiststranden eller Storøyodden.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Bærum?
Basert på reisestatistikken vår er Thon Hotel Oslofjord er et populært overnattingssted 4 stjerner og et bra valg hvis det er ski og snø som frister. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. To andre gode valgmuligheter hvis du vil bo rett ved skiløypene, er Quality Hotel Expo og Scandic Fornebu. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Oslo vinterpark eller Jardarkollen.

Nylige anmeldelser i Bærum

Flere reisealternativer