Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Troms er Norges nest nordligste fylke og grenser mot Finnmark i nordøst og Nordland i sørvest. Fylket har en lang kyststrekning med et stort antall øyer. Når du skal besøke Troms, kan det lønne seg å benytte en leiebil – Troms er lettest å utforske når du kan kjøre i eget tempo og etter egen reiseplan. Alle leiebiler i Troms fra Expedia er uten skjulte kostnader.

På en ferietur til Troms kan du oppleve et unikt kystlandskap og mange spennende små steder. Det er mange godt plasserte hentesteder hvis du vil benytte deg av bilutleie. Troms har et relativt godt utbygget veinett med broforbindelse til de større øyene.

Leie bil i Troms

Når du har flybilletter til Troms, lander du mest sannsynlig på Tromsø lufthavn. Ved å bestille leiebil på nettet før du drar, kan du sørge for at du får den biltypen du ønsker. Du har et godt utvalg av biler å velge mellom, enten du bare trenger en liten bilen for å kjøre i Troms, eller du trenger en større bil for kjøring utenfor allfarvei.

Troms er den største byen i fylket, med Harstad på en god andreplass. Det er også en liten flyplass i Harstad, og små flyplasser på noen flere steder i fylket, som Sørkjosen og Bardufoss. Du kan selv velge hvor du vil hente og levere fra deg leiebilen. Hvis du ønsker, kan du også hente bilen på ett sted og levere den på et annet sted. Hvis du skal kjøre utenfor byene og hovedveiene, kan det være en fordel med en kraftigere bil som kan håndtere litt ulendt terreng.

På oppdagelsestur med leiebil i Troms

Troms er kanskje ikke stedet som mottar flest turister, men det er likevel mange spennende steder du kan besøke her. Når du tar en tur til Troms, kan du besøke Senja eller Hinnøya, eller dra til Ullsfjorden og Lyngsalpene. Her finner du mye fin og spesiell natur og mange flotte steder du kan stoppe. Veinettet i Troms er godt utbygget, og E6 går gjennom de indre delene av fylket med tverrforbindelser til de ytre strøkene. Øyene som er bebodde og ikke har bro eller tunellforbindelse, har fergeforbindelse.

Ser man på statistikken over veinettet i fylkene i Norge, så ligger Troms på plass nummer tretten når det gjelder standard. Her er det mange veier som både er smale, svingete, bratte og ujevne. Det er mange aktører som driver med bilutleie i Troms, så det er ikke noe problem å finne en god leiebil. Den gjennomsnittlige kjørefarten i fylket ligger på 70,6 km/t. I byene og tettstedene finner du et godt utvalg av hoteller i Troms, så du kan legge opp kjøreruten din fritt mellom de forskjellige stedene. Troms byr også på fine muligheter for teltovernatting for den som ønsker å komme enda nærmer naturen. Har du med telt, kan du stoppe på de fineste stedene og overnatte utenfor bebyggelsen. Eller hva med å leie en rorbu og oppleve havet på nært hold?

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Troms

Hva er den beste prisen på leiebil i Troms?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Troms .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Troms?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Troms er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Troms?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Troms?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Troms

Utforsk Troms med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!