Bilutleie i Tromsø

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Tromsø

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Tromsø

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Tromsø
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Tromsø per dag?
Få ekstra valuta for pengene i Tromsø med leiebilpriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Tromsø (TOS-Langnes)?
Når du har landet på Tromsø (TOS-Langnes), er det bare å sette kursen mot Hertz eller Sixt, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Tromsø har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Tromsø?
Ta det med ro. Du kvalifiserer sannsynligvis for full refusjon hvis du informerer oss minst seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene for leiebilen.
Hva slags biler kan jeg leie i Tromsø?
Hvis du skal besøke travle byer, kan det lønne seg å tenke smått og velge en bil i økonomiklassen. Dette er den mest etterspurte biltypen i i Tromsø. Disse bilene er enkle å kjøre i trafikkerte gater og kan parkeres på trange parkeringsplasser. De kan også skilte med lavt drivstoffforbruk. Men det er ikke noe som hindrer deg i å tenke stort. Du kan sjekke ut våre standard eller store biler hvis du trenger ekstra benplass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, er en av våre premiumbiler midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Tromsø?
Lei en bil, vri om nøkkelen og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Tromsø. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i området rundt, så dette kan ikke være siste stopp. Du bør stikke innom noen andre fine steder i regionen:

  • Med en gang du stopper i Narvik, kommer du til å føle den pulserende atmosfæren i byen, som ligger 150 km fra Tromsø. Der kan du besøke mange flotte severdigheter, som Narvikfjellet.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er Alta, rundt 170 km unna. Nordlyskatedralen er bare én av flere grunner til at folk elsker dette stedet.
  • Etter en lang stund på veien kan du ta en pause i naturen ved Stabbursdalen nasjonalpark, som du finner ca. 240 km fra Tromsø.

Hvorfor skal jeg leie bil i Tromsø gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge blant i Tromsø, gjør Expedia det enkelt å finne den perfekte bilen. Og hvis du setter sammen leiebil, hotell og fly til en pakke, kan du spare enda mer på turen til Tromsø. Med alt fra kompakte sportsbiler til luksussedaner har Expedia nøkkelen til ditt neste spennende eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Tromsø hos Expedia?
Expedia gjør det lekende lett å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Tromsø med flyreise eller hotell for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Tromsø?
Du må vanligvis være 19 år i Tromsø. Du bør være oppmerksom på at de fleste leiebilselskaper krevet et ekstra gebyr ved ung alder. Finn ut av dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra selskap til selskap. Vil du leie en spesialbil eller noe større, som en SUV, vil nok aldersgrensen være over 19.
Hva trenger jeg for å leie bil i Tromsø?
Gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra selskap til selskap, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Tromsø?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil for kun per dag. Den nest laveste prisen i Tromsø var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Tromsø?
Uansett om du vil utforske Tromsø eller andre steder i omegn, kan du leie en bil for en lengre periode gjennom Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så skal vi finne de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Tromsø hvis jeg er under 25?
Om du kan leie en bil i Tromsø hvis du er under 25 år, avhenger ofte av bilutleiebyrået du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noen ekstra gebyrer for denne aldersgruppen. Sørg for at du gjennomgår betingelsene og vilkårene til leiebilselskapet du har valgt, for å slippe å betale mer enn forventet når du skal hente bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Tromsø?
Husk å se over leverandørens vilkår og betingelser før du velger forsikring, så får du all informasjonen du ønsker om forsikring og leiebil.