Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Tromsø

Vis alle leiebiler i Tromsø

Gode tilbud når du skal leie bil i Tromsø

Tromsø er en by som ligger langt nord i Norge, og det er den største byen i Nord-Norge med sine i overkant av 30 000 innbyggere. Byen kalles ofte for ”Nordens Paris”, et navn den fikk på 1840-tallet. Det er mye flott natur å se i og rundt Tromsø, og det kan derfor være veldig greit å ha en leiebil i Tromsø.

Det er meget gode muligheter for å leie bil i Tromsø, og et naturlig sted å leie bil er på Tromsø lufthavn. De aller fleste som reiser til hit ankommer med fly til Tromsø, siden byen ligger ganske isolert til. Bruk Expedia når du skal finne en leiebil, og du har gode muligheter til å finne en billig leiebil i Tromsø. Expedia tilbyr også rimelige hotelltilbud i Tromsø, men det kan faktisk lønne seg å bestille en pakkereise til Tromsø, med fly og hotell inkludert.

Litt mer om Tromsø

Tromsø er en by som har veldig mye å tilby turister som tar turen til byen. Mange kommer ene og alene i håp om å se det vakre nordlyset, noe det er gode muligheter for i og rundt Tromsø. Byen har også mange spennende attraksjoner, som Polarmuseet, Tromsø museum og bryggeriet Macks. På arkitekturfronten er Ishavskatedralen en bygning du absolutt må få med deg, der den ligger på fastlandssiden rett ved broen.

Ut på eventyr i leiebilen

Siden Tromsø ligger såpass isolert til som det gjør, ute på en øy, er det veldig lurt å skaffe seg en leiebil. Med leiebilen kan man kjøre rundt og se mye av den flotte naturen du finner i den nordlige delen av landet vårt. Du har rett og slett en helt annen frihet og mange flere muligheter med leiebil i Tromsø. Siden Tromsø sentrum ikke er så veldig stort, vil en leiebil også bidra til at du enkelt kan få sett utkanten av byen – i ditt eget tempo.

Tromsøya er forbundet til fastlandet og Kalvøya med broer, men før du tar turen over en av disse broene, anbefaler vi at du tar en kjøretur rundt Tromsøya. Det går bilvei langs hele øyas kyst, en tur som bare tar noen timer med noen innlagte stopper her og der. Øya har blant annet en egen rideskole, Tromsø Rideskole, som tilbyr ridekurs, dersom noen i reisefølget ditt vil prøve seg på det.

Når du til slutt velger å kjøre over en av broene bort fra Tromsø med leiebilen din, anbefaler vi deg å ta turen til Kalvøya, som er Norges femte største øy. Her ligger blant annet fjellet Store Blåmann, som ruger 1044 meter over havet. Fra denne øya er det broforbindelse til en rekke andre øyer.

Ta med leiebilen på Hurtigruta

Tromsø er et av stoppene til Hurtigruta, så når du har sett det meste som er å se i Tromsø kan du ta med leiebilen på Hurtigruta. Denne flotte fergen stopper på en rekke andre steder etter Tromsø, blant annet Hammerfest, Vardø og Kirkenes, som er båtens siste stopp.

Utforsk Tromsø

Utforsk Tromsø med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!