Bilutleie i Tromsø

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Tromsø

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Tromsø

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Tromsø
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Tromsø?
Denne uken var prisen for leiebiler i Tromsø så lav som . Med sånne priser kommer du til å legge ut på landeveien i Tromsø i en snasen leiebil på én, to, tre.
Kan jeg leie bil på Tromsø (TOS-Langnes)?
Hertz og Sixt ligger i nærheten av Tromsø (TOS-Langnes), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg i bilen og dra av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Tromsø?
Du er sannsynligvis kvalifisert for full tilbakebetaling av din forskuddsbetalte bestilling hvis du varslet oss minst seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Du kan sjekke avbestillingsreglene for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også hjelpe deg med ytterligere informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Tromsø?
Minibiler, mellomstore biler, premium-SUV-er … Sett deg i førersetet i akkurat den bilen du vil ha! Økonomi er den foretrukne leiebilkategorien i Tromsø. En økonomibil er smart, har lavt drivstofforbruk og er utrolig lett å parkere, noe som gjør den perfekt å komme seg rundt med i travle bygater. Og det kanskje aller beste er at prisen er overkommelig. Det betyr at du har mer du kan bruke på andre ting, for eksempel å utforske så mye av stedet som overhodet mulig
Hvor kan jeg dra på biltur fra Tromsø?
Skaff deg en leiebil, hent nøklene og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjonene i Tromsø. Det er imidlertid mye mer å se i området rundt, så dette kan ikke være siste stopp. Stikk innom noen andre interessante steder i regionen:

  • Alta kan friste med mange attraksjoner og ligger ca. 170 km fra Tromsø. Er dette første stopp? Da bør du ta turen til Nordlyskatedralen, et av byens største høydepunkter.
  • En annen destinasjon som er populær blant reisende, er Narvik, rundt 150 km unna. Narvikfjellet er bare én av mange grunner til at folk tar turen hit.
  • Ingen ferie er komplett uten en tur til Stabbursdalen nasjonalpark. Denne kjente naturseverdigheten ligger omtrent 240 km fra Tromsø. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Tromsø gjennom Expedia?
Expedia er stedet å gå til for å leie bil. Vi har leiebilselskaper å velge mellom i Tromsø, og vi jobber hardt for å gi deg gode priser. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du tjene opp poeng og fordeler hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise til Tromsø. Bilutleie, hoteller, aktiviteter og flyreiser: Expedia har alt du trenger, samlet på ett sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Tromsø hos Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne tilbud, priser og leiebilselskaper samt sjekke kundeanmeldelser. Slå sammen bestillingen av leiebil i Tromsø med hotell eller flyreise for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Tromsø?
Du må være 19 år eller eldre for å kunne leie bil i Tromsø. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange selskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Les nøye gjennom reglene før bestilling, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Tromsø?
Før du kan dra på biltur i Tromsø, trenger du et førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil benytte deg av forsikringen til leiebilselskapet, må du nok også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike regler kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du velger leiebilbyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Tromsø?
og var de to beste dagsprisene for å leie bil i Tromsø de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Tromsø?
Du kan leie bil i over en måned i Tromsø, så det er ikke noe i veien for å forlenge ferien. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å reservere den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Tromsø hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Tromsø er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Tromsø?
Det kommer an på bilstørrelsen du ender opp med å velge, alderen din og enkelte andre faktorer. Ta en titt på leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du bestiller.