Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud når du skal leie bil i Tromsø

Tromsø er en by som ligger langt nord i Norge, og det er den største byen i Nord-Norge med sine i overkant av 30 000 innbyggere. Byen kalles ofte for ”Nordens Paris”, et navn den fikk på 1840-tallet. Det er mye flott natur å se i og rundt Tromsø, og det kan derfor være veldig greit å ha en leiebil i Tromsø.

Det er meget gode muligheter for å leie bil i Tromsø, og et naturlig sted å leie bil er på Tromsø lufthavn. De aller fleste som reiser til hit ankommer med fly til Tromsø, siden byen ligger ganske isolert til. Bruk Expedia når du skal finne en leiebil, og du har gode muligheter til å finne en billig leiebil i Tromsø. Expedia tilbyr også rimelige hotelltilbud i Tromsø, men det kan faktisk lønne seg å bestille en pakkereise til Tromsø, med fly og hotell inkludert.

Litt mer om Tromsø

Tromsø er en by som har veldig mye å tilby turister som tar turen til byen. Mange kommer ene og alene i håp om å se det vakre nordlyset, noe det er gode muligheter for i og rundt Tromsø. Byen har også mange spennende attraksjoner, som Polarmuseet, Tromsø museum og bryggeriet Macks. På arkitekturfronten er Ishavskatedralen en bygning du absolutt må få med deg, der den ligger på fastlandssiden rett ved broen.

Ut på eventyr i leiebilen

Siden Tromsø ligger såpass isolert til som det gjør, ute på en øy, er det veldig lurt å skaffe seg en leiebil. Med leiebilen kan man kjøre rundt og se mye av den flotte naturen du finner i den nordlige delen av landet vårt. Du har rett og slett en helt annen frihet og mange flere muligheter med leiebil i Tromsø. Siden Tromsø sentrum ikke er så veldig stort, vil en leiebil også bidra til at du enkelt kan få sett utkanten av byen – i ditt eget tempo.

Tromsøya er forbundet til fastlandet og Kalvøya med broer, men før du tar turen over en av disse broene, anbefaler vi at du tar en kjøretur rundt Tromsøya. Det går bilvei langs hele øyas kyst, en tur som bare tar noen timer med noen innlagte stopper her og der. Øya har blant annet en egen rideskole, Tromsø Rideskole, som tilbyr ridekurs, dersom noen i reisefølget ditt vil prøve seg på det.

Når du til slutt velger å kjøre over en av broene bort fra Tromsø med leiebilen din, anbefaler vi deg å ta turen til Kalvøya, som er Norges femte største øy. Her ligger blant annet fjellet Store Blåmann, som ruger 1044 meter over havet. Fra denne øya er det broforbindelse til en rekke andre øyer.

Ta med leiebilen på Hurtigruta

Tromsø er et av stoppene til Hurtigruta, så når du har sett det meste som er å se i Tromsø kan du ta med leiebilen på Hurtigruta. Denne flotte fergen stopper på en rekke andre steder etter Tromsø, blant annet Hammerfest, Vardø og Kirkenes, som er båtens siste stopp.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Tromsø

Hva er den beste prisen på leiebil i Tromsø?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Tromsø .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Tromsø?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Tromsø er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Tromsø?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Tromsø?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Tromsø

Utforsk Tromsø med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!