Bilutleie i Harstad

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Harstad

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Harstad

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Harstad
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Harstad per dag?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en leiebil i Harstad . Se gjennom det gode utvalget vårt av leiebiler – fra små til store, stilige biler.
Kan jeg leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Avis og Hertz ligger ikke langt fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik). Når du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Harstad?
Du trenger ikke å bekymre deg. Hvis du avbestiller bestillingen minst seks timer før hentetidspunktet, kan du ha krav på full refusjon. Det kan være lurt å lese gjennom leieavtalen, da det kan finnes enkelte unntak. Besøk vår kundeservice hvis du behøver mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Harstad?
Rimelige, lette å kjøre og lav kjørekostnad – det kommer ikke overraskende at kompaktbiler er den mest populære leiebilkategorien i Harstad. Utforsker du byen i en av disse bilene, vil du enkelt kunne parkere på små parkeringsplasser og manøvrere i travle gater. Kompakte biler er perfekte for byeventyr eller kortere bilturer, men du har flere alternativer. Du kan gå for en mindre økonomibil eller noe større, som en mellomstor, stor eller premium bil. Valget er ditt!
Hvor kan jeg dra på biltur fra Harstad?
Kjører du selv, er det ikke vanskelig å utforske større deler av regionen. Harstad er et bra startsted, men det er mye annet rundt omkring du også bør få med deg. Lei en bil, sleng kofferten i bagasjerommet og sjekk ut disse populære stedene:

  • Rundt 130 km fra Harstad finner du Tromsø, som det er verdt å få med seg. Med populære severdigheter som Tromso Lapland er det ikke mangel på steder å besøke.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er Bodø, rundt 190 km unna. Saltstraumen er bare én av flere årsaker til at folk elsker dette stedet.
  • Ingen reise er komplett uten en tur til Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark. Denne flotte naturseverdigheten ligger ca. 250 km fra Harstad. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Harstad gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å gå til for å bestille leiebil. Vi har leverandører å velge blant i Harstad, og vi gjør alt for å finne fantastiske priser. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du tjene opp poeng og fordeler hver gang du bestiller, og du kan spare mer ved å sette sammen bestillingene dine til en pakkereise til Harstad. Bilutleie, hoteller, flyreiser, utflukter og opplevelser: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Harstad hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne tilbud, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Harstad med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Harstad?
Du må være 19 år eller eldre for å kunne bestille leiebil i Harstad. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biltyper, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for luksusbiler og spesialbiler. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Les reglene før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader.
Hva trenger jeg for å leie bil i Harstad?
Du trenger et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Harstad?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser dagspriser fra kun . Den nest laveste prisen for å leie bil i Harstad var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Harstad?
Enten du bare vil utforske Harstad eller et større område, er det enkelt å leie en bil for en lengre periode med Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Harstad hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Harstad er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Harstad?
Ikke glem å se nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller noe, så får du svar på alt du lurer på angående leiebilforsikring.