Bilutleie i Harstad

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Harstad

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Harstad

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Harstad
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Harstad per dag?
Budsjettvennlige leiebiler koster fra dagen i Harstad, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å leie en bil til en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Når du har ankommet Evenes (EVE-Harstad - Narvik), er det bare å sette kursen mot Avis eller Hertz, som ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du kjøre av sted og oppleve alt Harstad har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Harstad?
Du er sannsynligvis kvalifisert for full tilbakebetaling av bestillingen din hvis du varslet oss minst seks timer før hentetidspunktet. Du kan se gjennom leieavtalen for mer detaljert informasjon. Vår kundeservice kan også være til hjelp.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Harstad?
Alle vet at Harstad er en av de beste feriedestinasjonene i Troms og Finnmark. Det finnes imidlertid mange andre fantastiske steder å utforske hvis du leier en bil og legger ut på landeveien. Her kan du se noen ideer som gjør at reisen får en perfekt start:

  • Med en gang du er fremme i Tromsø, vil du føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 140 km fra Harstad. Der kan du utforske mange fantastiske steder, som Tromso Lapland.
  • Rundt 55 km unna finner du Narvik, en annen destinasjon du også bør få med deg. Ikke glem å ta turen til Narvikfjellet når du først er her.
  • Kom deg litt bort fra det evige maset i byen ved å dra til Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, rundt 240 km fra Harstad. Dette er et flott sted å dra til for å få litt frisk luft.

Hvorfor skal jeg leie bil i Harstad gjennom Expedia?
Det er massevis av grunner til å leie en bil gjennom Expedia. Vi har leverandører å velge mellom i Harstad, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du få de beste tilbudene. Kunne du tenke deg å spare enda mer? Da kan du sette sammen bilutleie, flyreiser og hotell til en pakkereise. Jo mer du reiser og bestiller med Expedia, desto større blir fordelene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Harstad hos Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt lese kundeanmeldelser. Slå sammen bestillingen av leiebil i Harstad med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Harstad?
Du må vanligvis være 19 år eller eldre i Harstad. Det er viktig å vite at de fleste leiebilselskaper krever litt ekstra betaling fra unge sjåfører. Sjekk dette før du bestiller, ettersom slike regler kan variere fra selskap til selskap. Hvis du ønsker å leie en luksuriøs bil eller noe større, som en SUV, må nok sjåføren være eldre enn 19.
Hva trenger jeg for å leie bil i Harstad?
Det er enkelt å leie bil i Harstad. Det du trenger, er egentlig bare førerkort og et kredittkort i samme navn. Når du har funnet den perfekte leiebilen, bør du lese gjennom avtalen før hentedatoen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Harstad?
og var de to beste dagsprisene tilbudt leiebilkunder i Harstad de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Harstad?
Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å bestille en bil som passer for deg. Uansett om du holder deg i Harstad eller vil utforske omegn, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Harstad hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Harstad som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Supert! Bare vær klar over at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene for hver leiebil du vurderer.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Harstad?
Det avhenger av hvilken type bil du trenger, alderen din og flere andre faktorer. Sjekk leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikring før du tar et valg.