Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Harstad

Leiebil i Harstad

Harstad er en av Norges nordligere byer, og tiltrekker seg hovedsakelige turister som er ute etter fantastiske natur- og kulturopplevelser. Som du sikkert vet er Nord-Norge et massivt landområde, der avstandene er store. Det er derfor svært praktisk å ha tilgang til en leiebil i Harstad, så du enkelt kan komme deg rundt for å se og oppleve den flotte naturen og de spennende attraksjonene området har å by på.

Det er alltid lurt å bruke Expedia når man skal bestille leiebil, siden sjansen da er stor for at du får sikret deg en billig leiebil i Harstad. Ta også en titt på tilbudene på hotell i Harstad– bestiller du begge deler sammen sparer du nemlig enda mer.

Det er flere steder man kan ordne seg med leiebil, men dersom du reiser til Harstad med fly, er det enkleste å leie en bil på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes. Fra flyplassen og inn til sentrum er det om lag 45 km, en distanse du gjør unna på omtrent en halvtime i leiebilen. Dersom du bestemte deg for å ta Hurtigruten i stedet for å fly til Harstad, er det også muligheter for å leie bil fra et av firmaene som driver med bilutleie i sentrum.

Litt mer om Harstad

Etter folketall er Harstad kommune, hvor Harstad by ligger, den største kommunen i Troms. Harstad har mye spennende å by turister som tar turen på, og med leiebil kan du enkelt få med deg naturen og attraksjonene som ligger utenfor Harstad sentrum. Det er blant annet en rekke øyer i området rundt Harstad, og mange av disse har bilfergeforbindelse – så du kan ta med bilen ut til øya.

Utforsk Harstad i leiebilen

Dersom du reiser med barn, er det lite som slår en tur til Grottebadet. Dette spektakulære badelandet ligger i grotter under byen – noe som er ganske så unikt. Det er mange morsomme vannaktiviteter barna kan bli med på i badelandet, og i tillegg er det et velværeområde hvor de voksne kan pleie kropp og sjel.

En annen populær attraksjon i Harstad, finner du på Trondenes-halvøya. På halvøya er det en rekke kulturelle innslag, og man kan blant annet oppleve hvordan vikingen Tore Hund levde i år 1030, se Trondenes kirke fra 1200-tallet (selv om nyere forskning tyder på at kirken er av nyere dato) og se den kjente Adolf-kanonen – en landbasert kanon fra andre verdenskrig som er den største av sitt slag. Siden det er et lite stykke fra Harstad sentrum og ut til attraksjonene på halvøya, er det svært praktisk å ha tilgang på leiebil.

Opplev naturen utenfor Harstad i leiebilen

Er det noe det er mye av i området rundt Harstad, så er det vill og vakker natur. Det er flere turstier du kan benytte deg av i området, og med bil kommer du deg enkelt rundt til de forskjellige stedene stiene starter. Du kan også kjøre deg en tur til Møkkelandsvatnet – hvor det blant annet arrangeres NM i isfiske på vinterstid.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Harstad

Hva er den beste prisen på leiebil i Harstad?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Harstad .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Harstad?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Harstad er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Harstad?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Harstad?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Harstad

Utforsk Harstad med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!