Larvik

Reiseguide
Larvik
Larvik er kjent for sin fantastisk vakre beliggenhet og sitt herlig sommervær – så ta turen til Larvik og nyt godværet, du også!

Hvis du kan velge å dra på ferie til én by en vakker sommerdag i Norge, er det liten tvil om at du bør legge din ferie til Larvik. Byen har veldig mye å by på, alt fra en flott familiepark og aktivitetspark, til gode golfmuligheter og turer i skog og mark. For en best mulig opplevelse besøker du byen om sommeren – det er da den virkelig skinner!

Larvik ligger i Vestfold, sørøst i Norge, og er et paradis for alle som liker sol og bading. Stedet har vært bebodd lenge, men har faktisk funnet steinalderboplasser som kan dateres hele 10 200 år tilbake i tid. Det er en av byene i Norge med flest soldager og jevnt over gode sommertemperaturer. Det er flere fine badeplasser i Larvik, blant annet Batteristranda/Langestrand.

En reise til Larvik med barn byr på mange spennende muligheter. Dra til Foldvik familiepark, som ligger ni kilometer sør for Larvik, eller til Høyt og lavt aktivitetspark, som er 40 minutter fra byen. Begge disse vil underholde barna hele dagen lang. Mens førstnevnte har lekestativer, flotte dyr og et barneteater, og derfor egner seg best for mindre barn, er den andre perfekt for de litt eldre.

Dra til Larvik Golfklubb dersom du liker å spille golf. Denne golfklubben har et av de flotteste anleggene i Norge, og kan by på både en 18-hullsbane og 9-hullsbane. Hvis du ikke har tatt kurset Veien til golf, kan det jo hende klubben arrangerer det mens du er i byen!

Spis på noen av de gode restaurantene i sentrum og få med deg severdighetene som er verdt å se. Dra innom Larvik Turistkontor for å få gode tips både restauranter og ting du bør se, her møtes du av koselige ansatte som sitter på mye kunnskap.

Larvik er det perfekte stedet å besøke både for deg som liker å kose deg ved vannkanten i solen, men også for den mer aktive. Slå deg ned på uteserveringen til en av de mange restaurantene ved bryggen og virkelig nyt at du er på ferie!

Trudvang Gjestegård
Trudvang Gjestegård
3.5 out of 5
43 Gårdsbakken, Larvik, Vestfold
Prisen er 1 379 kr per natt fra 17. aug. til 18. aug.
1 379 kr
per natt
17. aug.–18. aug.
Hvis du bor på dette pensjonatet i Larvik, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
8,6/10 Ex