Larvik

Reiseguide
Larvik
Larvik er kjent for sin fantastisk vakre beliggenhet og sitt herlig sommervær – så ta turen til Larvik og nyt godværet, du også!

Hvis du kan velge å dra på ferie til én by en vakker sommerdag i Norge, er det liten tvil om at du bør legge din ferie til Larvik. Byen har veldig mye å by på, alt fra en flott familiepark og aktivitetspark, til gode golfmuligheter og turer i skog og mark. For en best mulig opplevelse besøker du byen om sommeren – det er da den virkelig skinner!

Larvik ligger i Vestfold, sørøst i Norge, og er et paradis for alle som liker sol og bading. Stedet har vært bebodd lenge, men har faktisk funnet steinalderboplasser som kan dateres hele 10 200 år tilbake i tid. Det er en av byene i Norge med flest soldager og jevnt over gode sommertemperaturer. Det er flere fine badeplasser i Larvik, blant annet Batteristranda/Langestrand.

En reise til Larvik med barn byr på mange spennende muligheter. Dra til Foldvik familiepark, som ligger ni kilometer sør for Larvik, eller til Høyt og lavt aktivitetspark, som er 40 minutter fra byen. Begge disse vil underholde barna hele dagen lang. Mens førstnevnte har lekestativer, flotte dyr og et barneteater, og derfor egner seg best for mindre barn, er den andre perfekt for de litt eldre.

Dra til Larvik Golfklubb dersom du liker å spille golf. Denne golfklubben har et av de flotteste anleggene i Norge, og kan by på både en 18-hullsbane og 9-hullsbane. Hvis du ikke har tatt kurset Veien til golf, kan det jo hende klubben arrangerer det mens du er i byen!

Spis på noen av de gode restaurantene i sentrum og få med deg severdighetene som er verdt å se. Dra innom Larvik Turistkontor for å få gode tips både restauranter og ting du bør se, her møtes du av koselige ansatte som sitter på mye kunnskap.

Larvik er det perfekte stedet å besøke både for deg som liker å kose deg ved vannkanten i solen, men også for den mer aktive. Slå deg ned på uteserveringen til en av de mange restaurantene ved bryggen og virkelig nyt at du er på ferie!

Quality Hotel Grand Larvik
Quality Hotel Grand Larvik
4 out of 5
Storgata 38, Larvik, 3251
Prisen er 1 209 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Larvik, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et døgnåpent ...
4,5/5 Wonderful! (100 anmeldelser)
"Veldig gode senger"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2022

Farris Bad
Farris Bad
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik, 3264
Prisen er 3 107 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Larvik, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et spa med full service og romservice. ...
4,4/5 Wonderful! (461 anmeldelser)
"Oppholdet var helt fantastisk, veldig fine fasiliteter - super fint rom, bare en liten ting å klage på, det var veldig varmt på rommet & ingen måte å kjøle seg ned på, ingen vifte eller Air-condisjon … e"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2022

Hotel Wassilioff
Hotel Wassilioff
4 out of 5
Havnegt. 1, Stavern, Larvik, 3290
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 525 kr per natt fra 30. sep. til 1. okt.
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Larvik, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en båthavn og en stand i nærheten. ...
4,2/5 Excellent! (474 anmeldelser)
"Luktet helt forferdelig kloakk. Fylte ikke på minibaren selv om vi sa i fra. Døra til toalettet satt så hardt fast, problem med å åpne, ellers fine rom. Veldige bra beliggenhet. God frokost."

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Toldgaarden Gjestegaard
Toldgaarden Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 12, Larvik, 3263
Hvis du bor i denne leiligheten i Larvik, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4,7/5 Exceptional! (120 anmeldelser)
Fint og idyllisk
"Vi er et par fra Stavanger som nylig hadde 3 overnattinger på Toldgaarden Gjestegaard og synes det var veldig trivelig. Paret som dreiv stedet (betjeningen) tok seg tid til å slå av en prat med oss selv om de hadde det travelt. Koselig å ta med seg kaffekoppen på utsiden og sette seg ned på benken ..."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

4 roms overnatting i Stavern
4 roms overnatting i Stavern
Stavern
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Larvik. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og en TV. Populære severdigheter som Foldvik Familypark ...
4 roms overnatting i Svarstad
4 roms overnatting i Svarstad
Svarstad
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Larvik. Stedet har blant annet wi-fi, en badstue og parkeringsplasser. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Great house at nice location
"`We had a pleasant stay in this nice big timberlog on top of the hill. It is in a park on a hill with other houses. The cabins are widely seperated from each other, the other people living there are well out of sight. We had good contact with the owner and every question was answered promptly. The ..."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Byer nær Larvik