Larvik

Reiseguide
Larvik

Larvik er kjent for sin fantastisk vakre beliggenhet og sitt herlig sommervær – så ta turen til Larvik og nyt godværet, du også!

Hvis du kan velge å dra på ferie til én by en vakker sommerdag i Norge, er det liten tvil om at du bør legge din ferie til Larvik. Byen har veldig mye å by på, alt fra en flott familiepark og aktivitetspark, til gode golfmuligheter og turer i skog og mark. For en best mulig opplevelse besøker du byen om sommeren – det er da den virkelig skinner!

Larvik ligger i Vestfold, sørøst i Norge, og er et paradis for alle som liker sol og bading. Stedet har vært bebodd lenge, men har faktisk funnet steinalderboplasser som kan dateres hele 10 200 år tilbake i tid. Det er en av byene i Norge med flest soldager og jevnt over gode sommertemperaturer. Det er flere fine badeplasser i Larvik, blant annet Batteristranda/Langestrand.

En reise til Larvik med barn byr på mange spennende muligheter. Dra til Foldvik familiepark, som ligger ni kilometer sør for Larvik, eller til Høyt og lavt aktivitetspark, som er 40 minutter fra byen. Begge disse vil underholde barna hele dagen lang. Mens førstnevnte har lekestativer, flotte dyr og et barneteater, og derfor egner seg best for mindre barn, er den andre perfekt for de litt eldre.

Dra til Larvik Golfklubb dersom du liker å spille golf. Denne golfklubben har et av de flotteste anleggene i Norge, og kan by på både en 18-hullsbane og 9-hullsbane. Hvis du ikke har tatt kurset Veien til golf, kan det jo hende klubben arrangerer det mens du er i byen!

Spis på noen av de gode restaurantene i sentrum og få med deg severdighetene som er verdt å se. Dra innom Larvik Turistkontor for å få gode tips både restauranter og ting du bør se, her møtes du av koselige ansatte som sitter på mye kunnskap.

Larvik er det perfekte stedet å besøke både for deg som liker å kose deg ved vannkanten i solen, men også for den mer aktive. Slå deg ned på uteserveringen til en av de mange restaurantene ved bryggen og virkelig nyt at du er på ferie!

Quality Hotel Grand Larvik
Quality Hotel Grand Larvik
4 out of 5
Storgata 38, Larvik, 3251
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 572 kr per natt fra 2. jun. til 3. jun.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Larvik, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et døgnåpent ...
3,7/5 Good! (414 anmeldelser)
"Koselig hotell og bra service :-)"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2020

Quality Hotel Grand Larvik
Farris Bad
Farris Bad
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik, 3264
Prisen er 3 457 kr per natt fra 6. jun. til 7. jun.
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Larvik, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et spa med full service og romservice. ...
4,4/5 Wonderful! (440 anmeldelser)
"Kaffe maskinen manglet en del da vi kom, så vi ikke kunne bruke den. De kom med en gang for å fikse den når jeg sa ifra. Tv-kontrolleren funket heller ikke, men det gadd vi rett og slett ikke å si ifra om. Resten av oppholdet var helt glimrende og SPA'en er noe av det beste jeg har vært med på."

Anmeldelse skrevet 11. feb. 2022

Farris Bad
Hotel Wassilioff
Hotel Wassilioff
4 out of 5
Havnegt. 1, Stavern, Larvik, 3290
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Larvik, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en båthavn og en stand i nærheten. ...
4,2/5 Excellent! (429 anmeldelser)
"Veldig hyggelig hotell. Blid og svært imøtekommende personale. Hotellet er gammelt og bærer sin alder med stolthet. Noe oppgradering hadde allikevel kommet godt med."

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2022

Hotel Wassilioff
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Toldgaarden Gjestegaard
Toldgaarden Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 12, Larvik, 3263
Prisen er 991 kr per natt fra 5. jun. til 6. jun.
Hvis du bor i denne leiligheten i Larvik, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4,7/5 Exceptional! (98 anmeldelser)
Flott opphold
"Hyggelig betjening, koselig leilighet med alt det nødvendige. Men litt vonde senger"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2021

Toldgaarden Gjestegaard
4 roms overnatting i Stavern
4 roms overnatting i Stavern
Larvik, Vestfold og Telemark
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Larvik. Stedet har blant annet en hage, griller og en TV. Populære severdigheter som Foldvik Familypark og Hallestranda ...
4 roms overnatting i Stavern
4 roms overnatting i Svarstad
4 roms overnatting i Svarstad
Larvik, Vestfold og Telemark
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Larvik. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en badstue og griller. Helgeland er en populær severdighet som ...
4 roms overnatting i Svarstad
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Byer nær Larvik