Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Larvik

Reiseguide
Larvik

Larvik er kjent for sin fantastisk vakre beliggenhet og sitt herlig sommervær – så ta turen til Larvik og nyt godværet, du også!

Hvis du kan velge å dra på ferie til én by en vakker sommerdag i Norge, er det liten tvil om at du bør legge din ferie til Larvik. Byen har veldig mye å by på, alt fra en flott familiepark og aktivitetspark, til gode golfmuligheter og turer i skog og mark. For en best mulig opplevelse besøker du byen om sommeren – det er da den virkelig skinner!

Larvik ligger i Vestfold, sørøst i Norge, og er et paradis for alle som liker sol og bading. Stedet har vært bebodd lenge, men har faktisk funnet steinalderboplasser som kan dateres hele 10 200 år tilbake i tid. Det er en av byene i Norge med flest soldager og jevnt over gode sommertemperaturer. Det er flere fine badeplasser i Larvik, blant annet Batteristranda/Langestrand.

En reise til Larvik med barn byr på mange spennende muligheter. Dra til Foldvik familiepark, som ligger ni kilometer sør for Larvik, eller til Høyt og lavt aktivitetspark, som er 40 minutter fra byen. Begge disse vil underholde barna hele dagen lang. Mens førstnevnte har lekestativer, flotte dyr og et barneteater, og derfor egner seg best for mindre barn, er den andre perfekt for de litt eldre.

Dra til Larvik Golfklubb dersom du liker å spille golf. Denne golfklubben har et av de flotteste anleggene i Norge, og kan by på både en 18-hullsbane og 9-hullsbane. Hvis du ikke har tatt kurset Veien til golf, kan det jo hende klubben arrangerer det mens du er i byen!

Spis på noen av de gode restaurantene i sentrum og få med deg severdighetene som er verdt å se. Dra innom Larvik Turistkontor for å få gode tips både restauranter og ting du bør se, her møtes du av koselige ansatte som sitter på mye kunnskap.

Larvik er det perfekte stedet å besøke både for deg som liker å kose deg ved vannkanten i solen, men også for den mer aktive. Slå deg ned på uteserveringen til en av de mange restaurantene ved bryggen og virkelig nyt at du er på ferie!

Hotel Wassilioff
Hotel Wassilioff
4 out of 5
Havnegt. 1, Stavern, Larvik
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 395 kr per natt fra 5. sep. til 5. sep.
Dette hotellet, i gamlebyen, befinner seg ved stranden i Larvik og 5 kilometer unna Jordestranda, Stoperistranda og Støperistranda. Foldvik Familypark ligger ...
4.2/5Very Good! (346 anmeldelser)
"Et veldig fint hotell. Travel men hyggelig betjening og kanskje litt lav bemanning. Vi hadde et nydelig rom med sjøutsikt."

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2021

Hotel Wassilioff
Farris Bad
Farris Bad
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 081 kr per natt fra 5. sep. til 5. sep.
Dette hotellet med et spa ligger ved sjøen og få skritt unna Larvik museum, Batteristranda og Bølgen kulturhus. Dessuten ligger Jordfallet og Tollerodden Park ...
4.4/5Excellent! (374 anmeldelser)
"Pe"

Anmeldelse skrevet 3. mai 2021

Farris Bad
Holms Motell
Holms Motell
3.5 out of 5
Gamle Ravei 345, Larvik
Prisen er 999 kr per natt fra 11. aug. til 11. aug.
Dette hotellet ligger i Larvik og 15 kilometer unna Bøkeskogen, Bølgen kulturhus og Midtasen Sculpture Park. Dessuten ligger Batteristranda og Larvik museum ...
3.7/5Good! (40 anmeldelser)
"Hyggelig betjening 👍"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2021

Holms Motell
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Toldgaarden Gjestegaard
Toldgaarden Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 12, Larvik
Prisen er 1 100 kr per natt fra 9. aug. til 9. aug.
Denne leiligheten ligger i nærheten av stranden og 2 kilometer unna Bølgen kulturhus og Bøkeskogen. Dessuten ligger Sandefjord museum og Hvalfangstmonumentet ...
4.6/5Exceptional! (80 anmeldelser)
Rent og fredelig
"Nydelig sted. Veldig rent, ryddig og godt utstyrt. Hyggelig vertskap. Ligger stille og tilbaketrukket fra trafikk og støy."

Anmeldelse skrevet 4. mai 2021

Toldgaarden Gjestegaard
1 roms overnatting i Steinsholt
1 roms overnatting i Steinsholt
Søndre Svartangvei 5, Larvik, Vestfold og Telemark
Denne leiligheten ligger i Larvik, 4,8 kilometer unna Helgeland og 32 kilometer unna Telemark museum og Brekkeparken. Dessuten ligger Grenland golfklubb og Bøkeskogen ...
1 roms overnatting i Steinsholt
4 roms overnatting i Stavern
4 roms overnatting i Stavern
Kolbenrødveien 101, Larvik, Vestfold og Telemark
Dette feriehjemmet ligger i Larvik, 1,9 kilometer unna Foldvik Familypark og 10 kilometer unna Stoperistranda og Støperistranda. Dessuten ligger Jordestranda ...
4 roms overnatting i Stavern
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Larvik

Byer nær Larvik