Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Larvik

Vis alle leiebiler i Larvik

Gode tilbud på leiebiler i Larvik

Leiebil Larvik

Larvik er en by i Vestfold, øst i Norge. Byen er kjent for sin vakre beliggenhet og godt sommervær. Sommerstid er Larvik et paradis for alle som liker bading og sol, og med tilgang til leiebil kan du oppleve alt det byen har å by på. Hvis du planlegger å reise til Larvik, er det ikke noe problem å få ordnet med leie av en bil.

Bruker du Expedia når du skal bestille leiebilen til oppholdet, har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Larvik. Du får en helt annen frihet med leiebil, siden du kan kjøre rundt til badeplasser, attraksjoner og severdigheter i området.

Komme seg til Larvik

Siden byen ikke har sin egen flyplass kan du ikke fly til Larvik. Det er imidlertid ikke langt fra Sandefjord lufthavn, Torp til Larvik, en flyplass som har flyruter til en rekke større byer rundt om i landet. Fra flyplassen er det bare 20 km inn til Larvik sentrum, og med Expedia kan du bestille en leiebil som du henter på flyplassen. Reiser du med familien er dette en praktisk løsning, siden du kan laste opp leiebilen med bagasje og kjøre rett til et flott hotell i Larvik.

Familieaktiviteter

Reiser du med hele familien kan en tur til Foldvik familiepark være midt i blinken. Parken ligger omtrent 9 km sør for Larvik, men det er ikke noe problem når du har leiebil. Ta med familien og kjør til parken, som blant annet kan by på flotte lekestativer, mange fine dyr og barneteater. Parken er åpen fra slutten av mai til slutten av august, og besøk her vil bli et supert ferieminne for hele familien.

Dersom barna dine er litt eldre, er Høyt og lavt aktivitetspark utenfor Larvik et godt alternativ. Med leiebilen kjører du til parken på 40 minutter, så det er ikke lange turen. Vel fremme kan du la barna slå seg løs i klatreparken, som består av 14 løyper og 200 hindre, eller prøve seg på Himmelfallet.

Golf og skogsturer

Med leiebil i Larvik har du muligheten til å gjøre mye spennende i området rundt byen. Er du glad i å spille golf, kan du kjøre ned til Larvik Golfklubb. Golfklubben har et av landets flotteste anlegg, med både en 18-hullsbane og en 9-hullsbane. Klubben arrangerer jevnlig golfkurs, så her kan du både ta kurs for viderekomne eller kurset Veien til golf, hvis du ikke har spilt golf før. Det er lite som slår det å treffe golfballen perfekt en vakker solskinnsdag!

Shoppingtur til Oslo

En av fordelene med å ha leiebil i Larvik, er at du kan dra på dagsturer til byene i området. Oslo er en by fylt med attraksjoner og severdigheter samt fantastiske shoppingmuligheter. Kjøreturen tar under to timer, så du får nesten hele dagen til å gå rundt i de mange butikkene og kjøpesentrene i hovedstaden. Kanskje kan du til og med få med deg en forestilling i den flotte operaen på kveldstid, før du kjører tilbake til Larvik i leiebilen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Larvik

Hva er den beste prisen på leiebil i Larvik?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Larvik 454 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Larvik?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Larvik er 479 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Larvik?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Larvik?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Larvik

Utforsk Larvik med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!