Bilutleie i Larvik

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Larvik

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Larvik

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Larvik
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Larvik per dag?
I Larvik denne uken kunne du ha leid en bil for kun om dagen.
Kan jeg leie bil på Sandefjord (TRF-Torp)?
Avis og Hertz ligger i nærheten av Sandefjord (TRF-Torp), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg bak rattet og suse av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Larvik?
Du trenger ikke å bekymre deg. Hvis du kansellerer den forhåndsbetalte bestillingen minst seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet, kan du ha krav på full refusjon. Det kan være lurt å lese gjennom avbestillingsreglene, da det kan finnes enkelte unntak. Gå til vår kundeservice hvis du behøver mer informasjon.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Larvik?
Det er ingen hemmelighet at Larvik er en av de beste destinasjonene i Vestfold og Telemark. Det finnes imidlertid mange andre fine steder å utforske hvis du leier bil og legger av gårde. Her er noen forslag som gjør at bilturen får en god start:

  • Omtrent 160 km fra Larvik ligger Kristiansand, som er manges favoritt. Med attraksjoner som Dyreparken i Kristiansand er det ikke mangel på ting å se og gjøre.
  • I Oslo, ca. 100 km unna, er det også mye å finne på. Lurer du på hva som står øverst på listen her? Nobel-senteret er vårt førstevalg.
  • Ingen bilferie er komplett uten en tur til Fløyen. Denne kjente naturseverdigheten ligger rundt 300 km fra Larvik. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Larvik gjennom Expedia?
Det finnes massevis av grunner til å leie en bil gjennom Expedia. Vi har leverandører å velge blant i Larvik, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne de aller beste prisene. Kunne du tenke deg å spare enda mer? Da kan du sette sammen bilutleie, flyreiser og hotell til en pakkereise. Jo mer du reiser og bestiller med Expedia, desto større blir fordelene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Larvik hos Expedia?
Ta en titt på vårt store utvalg av leiebiler, les kundevurderinger og sammenlign priser fra populære byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne gode priser på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Larvik og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Larvik?
Du må være minst 19 år for å leie bil i Larvik. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel økonomi- og kompaktbiler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Les gjennom reglene før du reserverer, og ta høyde for eventuelle ekstra gebyrer i reisebudsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Larvik?
Før du kan legge ut på veien i Larvik, trenger du et førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring, må du også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike krav kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du velger leiebilbyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Larvik?
og var de to beste prisene per dag for å leie bil i Larvik de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Larvik?
Uansett om du vil utforske Larvik eller andre steder i omegn, kan du leie en bil over lenger tid via Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så finner vi de rimeligste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Larvik hvis jeg er under 25?
Om du kan leie en bil i Larvik hvis du er under 25, avhenger ofte av leiebilbyrået du velger. Noen utleieleverandører krever et ekstra gebyr for kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noen ekstra gebyrer for denne aldersgruppen. Pass på at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å unngå dyre overraskelser når du skal hente nøklene.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Larvik?
Først og fremst bør du velge bilklasse, så bør du se nøye på leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer dine behov.