Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Larvik

Leiebil Larvik

Larvik er en by i Vestfold, øst i Norge. Byen er kjent for sin vakre beliggenhet og godt sommervær. Sommerstid er Larvik et paradis for alle som liker bading og sol, og med tilgang til leiebil kan du oppleve alt det byen har å by på. Hvis du planlegger å reise til Larvik, er det ikke noe problem å få ordnet med leie av en bil.

Bruker du Expedia når du skal bestille leiebilen til oppholdet, har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Larvik. Du får en helt annen frihet med leiebil, siden du kan kjøre rundt til badeplasser, attraksjoner og severdigheter i området.

Komme seg til Larvik

Siden byen ikke har sin egen flyplass kan du ikke fly til Larvik. Det er imidlertid ikke langt fra Sandefjord lufthavn, Torp til Larvik, en flyplass som har flyruter til en rekke større byer rundt om i landet. Fra flyplassen er det bare 20 km inn til Larvik sentrum, og med Expedia kan du bestille en leiebil som du henter på flyplassen. Reiser du med familien er dette en praktisk løsning, siden du kan laste opp leiebilen med bagasje og kjøre rett til et flott hotell i Larvik.

Familieaktiviteter

Reiser du med hele familien kan en tur til Foldvik familiepark være midt i blinken. Parken ligger omtrent 9 km sør for Larvik, men det er ikke noe problem når du har leiebil. Ta med familien og kjør til parken, som blant annet kan by på flotte lekestativer, mange fine dyr og barneteater. Parken er åpen fra slutten av mai til slutten av august, og besøk her vil bli et supert ferieminne for hele familien.

Dersom barna dine er litt eldre, er Høyt og lavt aktivitetspark utenfor Larvik et godt alternativ. Med leiebilen kjører du til parken på 40 minutter, så det er ikke lange turen. Vel fremme kan du la barna slå seg løs i klatreparken, som består av 14 løyper og 200 hindre, eller prøve seg på Himmelfallet.

Golf og skogsturer

Med leiebil i Larvik har du muligheten til å gjøre mye spennende i området rundt byen. Er du glad i å spille golf, kan du kjøre ned til Larvik Golfklubb. Golfklubben har et av landets flotteste anlegg, med både en 18-hullsbane og en 9-hullsbane. Klubben arrangerer jevnlig golfkurs, så her kan du både ta kurs for viderekomne eller kurset Veien til golf, hvis du ikke har spilt golf før. Det er lite som slår det å treffe golfballen perfekt en vakker solskinnsdag!

Shoppingtur til Oslo

En av fordelene med å ha leiebil i Larvik, er at du kan dra på dagsturer til byene i området. Oslo er en by fylt med attraksjoner og severdigheter samt fantastiske shoppingmuligheter. Kjøreturen tar under to timer, så du får nesten hele dagen til å gå rundt i de mange butikkene og kjøpesentrene i hovedstaden. Kanskje kan du til og med få med deg en forestilling i den flotte operaen på kveldstid, før du kjører tilbake til Larvik i leiebilen.

Utforsk Larvik

Utforsk Larvik med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!