Billige flybilletter til Sandefjord

Billige flyreiser til Sandefjord

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 106 kr for enveisflyvninger og 212 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines

Fly til Sandefjord

Fly til Sandefjord

Sandefjord er en koselig by som ligger sentralt plassert i Norge – ikke langt fra hovedstaden. Byen har mange spennende attraksjoner, museer og naturopplevelser, som turister kan utforske i løpet av en tur til Sandefjord. Du kan kjøpe flybillett fra flere forskjellige flyplasser i Norge direkte til Sandefjord, byen har nemlig sin helt egen flyplass.

Bruker du Expedia når du skal kjøpe flybilletter, er du sikret billige flybilletter til Sandefjord. Hos Expedia gjør vi nemlig alt vi kan for å finne de laveste prisene til deg. Dersom du bestiller hotell i Sandefjord samtidig som flybillettene, kan du spare enda mer!

Severdigheter i Sandefjord

Sandefjord er for mange kjent som en sommerby, men det er mye man kan gjøre i byen året rundt. Besøk noen av de flotte museene i området, som Hvalfangstmuseet. Det er det eneste spesialmuseet i Europa for hval og hvalfangst. Her kan du se en blåhval i full størrelse – så ta turen innom når du først er i området. Er du av den mer sporty typen, kan du ta turen til Hjertås. Dette friluftsområdet ligger nordøst for byen, og her er det gode turmuligheter. Er du kunstinteressert, bør du ta turen til Midtåsen. Dette er Anders Jahres gamle bolig, og i denne herskapelige boligen finner du i dag Knut Steens flotte skulpturpark. Blir du sulten, har mesterkokken Solvold en restaurant her, hvor du kan nyte et godt måltid og slappe av med noe godt å drikke.

Aktiviteter i byen

Det er mange aktiviteter du kan kose deg med i Sandefjord – både innen- og utendørs. Dersom været ikke spiller på lag, kan du ta turen til byens flotte svømmehall, bestille time på et av byens spa eller se en film på kino. Skinner solen og du foretrekker å være ute, er det gode muligheter både for fiske, bading og fine sykkelturer i Sandefjord.

Flyreiser til Sandefjord fra flyplasser i Norge

Det er flere forskjellige flyselskaper som flyr til Sandefjord, blant annet Widerøe, SAS og Norwegian. Det er flyruter til flyplassen fra de fleste større flyplasser i Norge, blant annet Stavanger, Bergen og Trondheim. Selv om antallet flyvninger per dag til flyplassen ikke kan sammenlignes med antallet til Oslo Lufthavn, bør du ikke ha problemer med å finne en flyvning som passer for deg. Bruker du Expedia.no finner du enkelt og greit billige flybilletter til Sandefjord.

Sandefjord lufthavn, Torp

Denne flyplassen er en favoritt blant lavprisselskapene, og har vokst mye de siste årene. Rundt 1,4 millioner passasjerer er innom flyplassen årlig, og flyplassen kan by de reisende på flere forskjellige serveringssteder og muligheter for shopping.

Fra flyplassen til Sandefjord er det bare 10 km. Dersom du skal ha leiebil i Sandefjord, og henter denne på flyplassen, kjører du strekningen på litt over 10 minutter. Det går også buss inn til Sandefjord, hvis du heller vil benytte deg av kollektivtransport.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Sandefjord

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 106 kr for enveisflyvninger og 212 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS