Billige flyreiser til Sandefjord

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 199 kr for enveisflyvninger og 398 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly til Sandefjord

Fly til Sandefjord

Sandefjord er en koselig by som ligger sentralt plassert i Norge – ikke langt fra hovedstaden. Byen har mange spennende attraksjoner, museer og naturopplevelser, som turister kan utforske i løpet av en tur til Sandefjord. Du kan kjøpe flybillett fra flere forskjellige flyplasser i Norge direkte til Sandefjord, byen har nemlig sin helt egen flyplass.

Bruker du Expedia når du skal kjøpe flybilletter, er du sikret billige flybilletter til Sandefjord. Hos Expedia gjør vi nemlig alt vi kan for å finne de laveste prisene til deg. Dersom du bestiller hotell i Sandefjord samtidig som flybillettene, kan du spare enda mer!

Severdigheter i Sandefjord

Sandefjord er for mange kjent som en sommerby, men det er mye man kan gjøre i byen året rundt. Besøk noen av de flotte museene i området, som Hvalfangstmuseet. Det er det eneste spesialmuseet i Europa for hval og hvalfangst. Her kan du se en blåhval i full størrelse – så ta turen innom når du først er i området. Er du av den mer sporty typen, kan du ta turen til Hjertås. Dette friluftsområdet ligger nordøst for byen, og her er det gode turmuligheter. Er du kunstinteressert, bør du ta turen til Midtåsen. Dette er Anders Jahres gamle bolig, og i denne herskapelige boligen finner du i dag Knut Steens flotte skulpturpark. Blir du sulten, har mesterkokken Solvold en restaurant her, hvor du kan nyte et godt måltid og slappe av med noe godt å drikke.

Aktiviteter i byen

Det er mange aktiviteter du kan kose deg med i Sandefjord – både innen- og utendørs. Dersom været ikke spiller på lag, kan du ta turen til byens flotte svømmehall, bestille time på et av byens spa eller se en film på kino. Skinner solen og du foretrekker å være ute, er det gode muligheter både for fiske, bading og fine sykkelturer i Sandefjord.

Flyreiser til Sandefjord fra flyplasser i Norge

Det er flere forskjellige flyselskaper som flyr til Sandefjord, blant annet Widerøe, SAS og Norwegian. Det er flyruter til flyplassen fra de fleste større flyplasser i Norge, blant annet Stavanger, Bergen og Trondheim. Selv om antallet flyvninger per dag til flyplassen ikke kan sammenlignes med antallet til Oslo Lufthavn, bør du ikke ha problemer med å finne en flyvning som passer for deg. Bruker du Expedia.no finner du enkelt og greit billige flybilletter til Sandefjord.

Sandefjord lufthavn, Torp

Denne flyplassen er en favoritt blant lavprisselskapene, og har vokst mye de siste årene. Rundt 1,4 millioner passasjerer er innom flyplassen årlig, og flyplassen kan by de reisende på flere forskjellige serveringssteder og muligheter for shopping.

Fra flyplassen til Sandefjord er det bare 10 km. Dersom du skal ha leiebil i Sandefjord, og henter denne på flyplassen, kjører du strekningen på litt over 10 minutter. Det går også buss inn til Sandefjord, hvis du heller vil benytte deg av kollektivtransport.

Informasjon om flyreiser til Sandefjord

Ankomstflyplass Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode OSL
Ankomstby Oslo

Populære flyvninger til Sandefjord

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 199 kr for enveisflyvninger og 398 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.